Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני שחררתי היום רכב ביבוא אישי מהנמל כאשר הלוחית זיהו מאחור חסרה ומקדימה לוחית זיהו של קליפורניה. הלוחית כנראה נפלה איפשהו בין המסירה לבין פירוק הרכבים מהאניה בארץ.

לשאלתי: כאשר נהגתי ברכב הבייתה היום בדרך בכביש 1 עצרה אותי ניידת של מתנ"א והביא לי דוח בסך 500 ש"ח מהסיבה כי נסעתי בניגוד לתקנה 165 (ב) אשר ובמילים נסיעה ללא לוחית זיהוי ממשרד הרישוי. אני יודע שמותר לי לסוע ברכב יומיים מרגע הוצאת הרכב מהנמל, עד כאן אין בעיה, אך אני יודע כאשר רכב מיבוא אישי חדש מיובא לארץ הוא מגיע ללא לוחיות זיהוי כלל ואין אם זה בעיה. הבנתי שיש אפשרות להמיר את הדוח לאזהרה היות ואין לי עבירות קודמות אך אני רוצה לבטל את הדוח כי אני חושב שהוא לא מודצק .

פורסם

על הדרך רציתי לשאול למה אנשים משקיעים בכל מיני אמצעים שיסתירו את לוחית הזיהוי מפני מצלמות כאלה ואחרות ויסתכנו בלקבל הזמנה למשפט על הכשלת שוטר במילוי תפקידו כאשר אפשר להוריד את הלוחית לגמרי ולהתסכן בסך הכל בדו"ח על סך 500 ש"ח?!

פורסם

כי חוסר לוחית מאוד בולט לעין וכל שוטר שיראה יעצור אותך , בא לך לקבל דוח של 500 שח פעמיים ביום?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני יודע שמותר לי לסוע ברכב יומיים מרגע הוצאת הרכב מהנמל, עד כאן אין בעיה, אך אני יודע כאשר רכב מיבוא אישי חדש מיובא לארץ הוא מגיע ללא לוחיות זיהוי כלל ואין אם זה בעיה.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

אם אתה יודע שמותר, סימן שיש לך את האסמכתאות לכך ולכן גם הרשית לעצמך לנהוג כפי שנהגת.

אם אין לך אסמכתאות, מה לך כי תלין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בגלל זה ממציאים לוחית שמסתירה את עצמך כל פעם שרוצים :lol:

:-P כמו המכונית בתוכנית וייפר.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

הדבר הנכון מבחינתך לעשות היה להעביר את לוחית הרישוי הקדמית במקום האחורית החסרה.

מכוניות אמריקאיות לא חייבות בלוחית זיהוי קדמית - ככה הייתה יכולה להיות הצדקה לביטול הדו"ח (וסביר כי לא היית מקבל אותו מלכתחילה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הדו"ח שקיבלת לא מוצדק

כשיצאת עם הרכב מהנמל היה לך ביד מ.ב שקיבלת מהמכס . הטופס הזה הוא אסמכתא שפרטי הרכב שודרו למשרד הרישוי ולכן אתה רק צריך להוציא רשיון זמני ולשלם אותו.

כל עוד אתה נוסע ברכב עם מספר מקרטון ורשום עליו ספרות אחרונות של מספר שילדה זה אמור להיות תקין עד שמוציאים רשיון זמני ומקבלים מספרים קבועים.

שוטר שנותן לך דו"ח על מספרים לא תקניים הוא שוטר פשוט סופר חרא במיוחד שהוא רואה שהרכב יצא מהנמל ויש מ.ב ורשימון מכס.

היה עדיף לך לשים מספר אמריקאי מאחורה ואם היה עוצר אותך שוטר היית אומר לו שאתה תייר ונגמר הסיפור.

500 שקל?

שילך כפרה לשוטר הזה על קורס קרוא וכתוב

פורסם

לא היה לי מקרטון זה היה ממש בדרך הבייתה מהנמל והיו לי את כל האסמכתאות על כך. אני לא רוצה לשלם ואני גם לא רוצה להפוך את הדוח לאזהרה כי לא היו לי עבירות קודמות ואני לא רוצה שזו תהיה הראשונה. האם לבקש להשפט?

פורסם
סוף מעשה במחשבה תחילה.

אם אתה יודע שמותר, סימן שיש לך את האסמכתאות לכך ולכן גם הרשית לעצמך לנהוג כפי שנהגת.

אם אין לך אסמכתאות, מה לך כי תלין.

.

הצגתי לשוטר ( המתנדב) את כל האסמכתאות הוא לא הבין בכלל מה זה, אמרתי לו שמותר לי לסוע ברכב הזה יומיים ללא לוחיות. הוא טען שגם רכב שנקנה בארץ חדש מהיבואן לא יכול לסוע בכביש כל עוד אין לו רישוי. אני טענתי שרכב חדש ביבוא אישי מגיע ללא לוחיות זיהוי כלל.

פורסם

המהלך הנכון מבחינתך להוצאת רכב מהנמל הינו:

1. קבלת מ.ב.(יש לך)

2. הוצאת רשיון רכב זמני.

3. הנפקת לוחיות זיהוי.

4. הרכבתן.

5. דרך צלחה.

בעת קבלת רשיון רכב זמני, הנך מקבל מס' רכב קבוע, כך שהשוטר צדק בהחלטתו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה שהשעה 17:00 לא אומר שאין את יום המחר להוצאת רשיון זמני ולוחיות.

יש גם את אופציית הגרר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הדבר הנכון מבחינתך לעשות היה להעביר את לוחית הרישוי הקדמית במקום האחורית החסרה.

מכוניות אמריקאיות לא חייבות בלוחית זיהוי קדמית - ככה הייתה יכולה להיות הצדקה לביטול הדו"ח (וסביר כי לא היית מקבל אותו מלכתחילה).

אתה בטוח ב100% שכל רכב אמריקאי אינו חייב בלוחית רישוי קדמית? היכן ניתן למצוא את התקנה המציינת זאת?

• תוכן חדש...