Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין למה ואיך דוח יכול להתבטל בגלל שהוא לא קריא ?

לי יש דוח של שלט נהג חדש שאני מתעצל לשלם והכתב בו יותר גרוע מחרטומים

ממש מילה במילה לא מובן

יש לכך תקדים, בוטל דוח כזה ואף נכתב על כך בעיתון ידיעות אחרונות ביום א.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טלפון זה לא 10 נקודות.

כתוב לך בדו"ח כמה נקודות זה (4).

נעשה לך עוול?

תכתוב מכתב ללשכת התנועה הקרובה לביתך ותפרט את נסיבות המקרה.

תבקש המרה לאזהרה אם אתה זכאי, או המרה לאי אחיזת הגה ב-2 ידיים (יכול להיות ד"א שזה יותר נק', אם אתה ממש רוצה אני יבדוק).

גם אם כתוב כמה נקודות אני לא אצליח להבין את זה....

אתה אומר שטלאפון זה 4 נקודות בד"כ ?

אני אבדוק את זה שוב בדו"ח.

בכל אופן, אני אנסה לפנות ללשכת התנועה.

אגב, לא חתמתי על הדו"ח, פשוט לא יכולתי להסכים עם דו"ח שיקרי, הזוי, עלוב ולא ברור שכזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

האם לדעתכם ניתן להמיר את הדו"ח לאי אחיזת הגה ב-2 ידיים בגלל הממצאים שיש בידי ?

ואם כן, האם זה גם כולל נקודות ? הכסף זה לא העניין, הנקודות ...

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום היה המשפט.

אני חייב להגיד שהצדק יצא לאור, הדו"ח הומר לאי אחיזת ההגה בשתי ידיים, 400 ש"ח לתשלום וללא נקודות.

איזו הקלה. אם הייתי מקבל את ה10 נקודות הלא מוצדקות האלו, הייתי כיום בשלילה = אבטלה.

פורסם

מזל טוב! שמח בשבילך שידך היתה על העליונה. גם אותי מעניין אם השופט הביע את דעתו בנושא הכתב הלא קריא :)

מה שבאמת מפליא אותי זה הפרק זמן שצריך לחכות כדי להגיע למשפט - כמעט שנה!

פורסם

דחיתי את המפשט שלושה פעמים, ככה שהמשפט היה אמור במקור להיות לפני כחודש וחצי.

השופט ראה את הכתב והסתפק בהערה (או שמא נזיפה, מה שתרצו) כלפי השוטר.

בתחילה השופט הצליח לקרוא לנוכחים את הכתוב, ולאחר מכן התעצבן והפסיק לנסות.

פורסם

לא צוינו מילותיו של השוטר. החלטתי שלא להתלונן על הכל, כדי שהשופט לא יחשוב בטעות שאני מוציא טענות מהתחת כדי להוציא את עצמי זכאי.

פורסם
לא צוינו מילותיו של השוטר. החלטתי שלא להתלונן על הכל, כדי שהשופט לא יחשוב בטעות שאני מוציא טענות מהתחת כדי להוציא את עצמי זכאי.

אל תהיה קמצן ן:-P .

תן תיאור מדויק וספר (כי לא הבנתי) ,האם השוטר נכח ? האם זכר אותך ? האם התובע/ת ניסה לפני הכניסה לשופט ,להגיע איתך לסוג של פשרה ?

בכל מקרה ,מנסיון ידעתי שלא תצא "חלק" ,אם כי ברור שעשית נכון .

פרט שאלות ששאל השופט את השוטר אם בכלל.

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...