Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה בכלל ללכת על חברות שלא כ"כ מוכרות?

"החברות הקטנות והלא מוכרות" הם לא חברות, אלא סוכנויות לביטוח שמבטחות אותך אצל חברות ביטוח גדולות ומוכרות כגון הראל, מנורה, שירביט ומגדל.

אין סיבה שלא לבטח בסוכנות קטנה, על אחת כמה וכמה אם אתה מקבל שם שירות טוב יותר ומחירים טובים יותר. בסופו של יום מי שעומד מאחורי הביטוח שלך זה לא סוכן קטן אלא חברה גדולה בעלת מוניטין וגב כלכלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תגיד, למה במקום לשאול שאלות באויר, לא תיקח הצעות מחיר מ5-6 מקומות, תשווה תנאים (השתתפות עצמית, רכב חליפי ועוד),

ואם יהיו לך התלבטויות, תשאל מה עדיף, בהסתמך על נתונים.

אם אתה שואל ככה באויר,

יש תמיד מרוצים ולא מרוצים מחברה כזאת או אחרת. זה משתנה בגלל כל מיני גורמים:

אופי האדם, ממי הוא קיבל את השירות, איך התייחסו אליו, עד כמה השירות היה מהיר.

אם הביטוח נעשה אצל הסוכן, הרבה תלוי בטיב עבודתו של הסוכן, ופחות בחברת הביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף לעשות ביטוח בארבע החברות הגדולות כלל,הפניקס,הראל,ומנורה כי בחברות הקטנות כל עוד אתה לא צריך אותם הכל בסדר

אבל עם אתה צריך אותם אתה עובר מסכת גיהנום כמו למשל חברת הביטוח שירביט חרא חברה

פורסם

מציע לך לבקש מאחד ההורים שלך להתקשר לבטח את הרכב על שמם (ביטוח לנהג ותיק, רצוי הורה שאין לו תאונות בשנים האחרונות) ולבקש סעיף שיאפשר לך לנהוג גם.

הביטוח יצא הרבה יותר זול ככה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני לא בטוח ב100% בתשובה שלי, אבל לדעתי לא.

אני די בטוח שבזמנו הרכב שלי היה מבוטח על שם אמא שלי, והרכב היה על שמי.

בכל מקרה תתקשר תשאל, השיחה תעלה פחות מההפרש במידה וכן תוכל לבטח על שם ההורה :-)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...