Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח? התקשרתי לביטוח ישיר ו9 מיליון, המחירים שהביאו לי היו פשוט דימיוניים בשבילי [הציעו לי בתור נהג חדש ביטוח חובה + צד ג' על פונטו ספייס 01 4400 ש"ח, על מקיף אין מה לדבר - תוספת של עוד כ4200 ש"ח].

אולי עדיף לעשות בחברות ביטוח קטנות?

דעתכם?

פורסם

בגלל הנהג חדש המחירים שערורייתיים.

אם היית בן 24 ומעלה המחירים יורדים דרסטית. (אם לחברה שלי לדוגמה,היה רשיון והייתי מבטח גם אותה (בת 22)=תוספת של 2000ש"ח)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לי יש ביטוח לנהג צעיר / חדש על גולף 1600 שנת 2008 - סה"כ לי ולאימי יוצא 5 וחצי אלף ש"ח.

אז איך אתה הגעת ל-8?

פורסם

עצה שלי,

אם אף אחד אחר לא נוהג ברכב במקומך, עשה לך ביטוח שכולל רק אותך/ או רק אותך וכל נהג מגיל 30.

וריאציות כאלו מוזילות את עלות הביטוח כי הן תוחמות את סוג האוכלוסיה שנוהג על הרכב.

מבחינת שווי הרכב שלך, גבולי ביחס לצורך לבטח אותו מקיף. לא זוכר את המחירון שלך אבל רכב

מתחת ל20K חבל על הכסף, שמים אזעקה,מנעול הילוכים,קודנית, מוציאים את הפאנל של הרדיו, ונוהגים בזהירות.

פורסם
איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח? התקשרתי לביטוח ישיר ו9 מיליון, המחירים שהביאו לי היו פשוט דימיוניים בשבילי [הציעו לי בתור נהג חדש ביטוח חובה + צד ג' על פונטו ספייס 01 4400 ש"ח, על מקיף אין מה לדבר - תוספת של עוד כ4200 ש"ח].

דעתכם?

שמת לב שהתקשרת פעמיים לאותה חברה?

פורסם

אתה צריך להמשיך לסקור את השוק.

תפנה לחברות איילון, אליהו.

ביטוח ישיר לא נותן תנאים טובים לנהגים חדשים.

אתה יכול גם לפנות לסוכני ביטוח, הם עובדים בו זמנים עם כמה חברות.

אולי תמצא שילוב מחברות שונות (אתה לא חייב שביטוח חובה ומקיף יהיו באותה החברה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ על עבודה עם סוכן רציני, אני עובד עם אחד כזה כבר שנים. כל שנה הוא מעביר אותי לחברה אחרת, לפי הזולה ביותר כרגע.

פורסם

החברות האחרות לא קטנות יותר, נהפוכו. הם פשוט עובדות בצורה אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי תודה על התגובות:

א. ההצעות הן כאלה:

- חובה: 2650~

-צד ג' [כולל שמשות וגרירה]: 1600~

-צד ג' הכולל גניבה: 3675

- מקיף: קרוב ל5500.

ב. אני לא רוצה לעשות ביטוח רק לעצמי, לכו תדעו לאיזו צרה אני יכול להיתקל ואני אצטרך שמישהו אחר ינהג בשבילי..

ג. איזה חברות \ סוכנים אתה ממליצים? עד כמה זה יכול להוזיל?

פורסם

אותי הישירות בכלל לא רצו לבטח (שלילה). עם סוכנות רגילה (שגם השגתי באינטרנט - נדמה לי שקוראים לה מיקא) קיבלתי מחיר לצד ג' + חובה + שמשות + גרירה בפחות ממה שהתכוונתי, ברוב יאושי, לתת לפול על חובה בלבד

• תוכן חדש...