Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות - כלב משוטט בכביש 431

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל זה בקטנה

לפני תקופה די ארוכה הייתי עם הפולו הקודמת בסכנין להחליף מדחס (צ'מפיון הגנבים - 2500 למשופץ לפני מע"מ ועבודה > סכנין 1800 לחדש מקורי כולל עבודה :D).

אז בחזרה לכרמיאל ומשם לצפת,יש קטע לפני הכניסה לכרמיאל שאין שם תאורה בשיט,ומה אני רואה? חושך מצריים,והכביש מ-ל-א פרות! רק בנס יצאנו משם אני ועוד 5-6 רכבים שהיו באיזור..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ואת הדבר הבא צילמתי כשהוא הגיע מולי, באיזשהו קטע בכביש ,90 בין הגולן לצפת

זה קורה הרבה בגולן הפרוץת שם מסתובבות חופשי על הכביש

ובלילה בכלל מפחיד החזירי בר האלה עושים טרור בכביש

פורסם

קרה לי פעם אחת בכביש 6 שנסעתי בלילה , פתאום באמצע הכביש אני שני עיגולים צהובים , בהתחלה זה לא היה ממש מובן, אבל שהתקרבתי פתאום ראיתי צבוע שוקיסט מסתכל עליי כאילו הגיע מהבקום לפניי יומיים . מזל שראיתי אותו בזמן :lol:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
קרה לי פעם אחת בכביש 6 שנסעתי בלילה , פתאום באמצע הכביש אני שני עיגולים צהובים , בהתחלה זה לא היה ממש מובן, אבל שהתקרבתי פתאום ראיתי צבוע שוקיסט מסתכל עליי כאילו הגיע מהבקום לפניי יומיים . מזל שראיתי אותו בזמן :lol:

לחברים, ולכלל הקוראים,

בפעם הבאה שאתם מזהים חיות שמסתובבות

חופשי בכביש 431 או בכביש 6,או בכלל,

תהיו אזרחים טובים ותודיעו על המפגעים לחדרי

הבקרה של הכבישים, היות ושני הכבישים מתוחזקים בצורה שוטפת

ישנם סיירים שמסתובבים על שני הכבישים ומפנים חיות כאלו ואם יש צורך

חריג כמו לכידה של חיות גדולות (פרות, סוסים, חמורים חזירי בר וכו'..) אז

גם מזמינים לוכדי חיות, וכל זאת למנוע בדיוק את הצרות שיכולות להיגרם מכאלו

חיות שמסתובבות על הכבישים. הכבישים מתוחזקים ע"י חברת "דרך ארץ" ולכן רמת

השקעה בתחזוקה חשובה כל כך.

בקשר לשאר הכבישים יש את מוקד "החברה הלאומית לדרכים" (מע"צ לשעבר) שמטפל בכאלו נושאים.

העבירו את המידע לכל מי שאתם מכירים, דיווח בזמן אמיתי על מפגע שכזה

יכול להציל חיים, ואני לא מגזים, נהגים נהרגו כמו שנכתב כאן לפני בגלל ניסיון

התחמקות מפגיעה בחיה שהסתובבה חופשיה על הכביש.

מס' הטלפון של חדרי הבקרה:

כביש 6: 6116*

431: 03-9488444

מע"צ:2120*

גילוי נאות: הכותב משמש כמנהל משמרת בחדר הבקרה של כביש 6,

ועובד בצמוד עם עובדי חדר הבקרה של כביש 431 ומע"צ.

אמיר.

פורסם

צבוע שמאירים עליו בפנסי רכב (בלילה, בעיקר) נשאר מהופנט ומקובע במקום, תוך המתנה לבומבה שתמרח אותו :twisted:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אמא שלי נכנסה בחזיר בר עם הרנו 5 שלנו , בנס-ציונה שכונת ואלי ,והוא פרק לנו את הפגוש ,הסתובב וחזר לשדה, מקרה ממש לא נעים -כמו להיכנס בקיר!

פורסם

שבוע שעבר, כביש 4 כיוון דרום, שעה סביבות 3:30 לפנות בוקר.

2 חמורים מטיילים להנאתם בכביש חשוך חשוך - ללא כל אזהרה, נהג לפני בלם בחוזקה וסטה ימינה.

מזל.

פורסם

בשכונות דניה, רוממה ורמת אלון בחיפה (וכל האיזורים שבינהם) זה דבר רגיל שמסתובבים חזירי בר בכביש.

רק אתמול יצא לי לפגוש משפחה של חזירי בר (2 ענקיים, 5 קטנים) בנסיעה לילית בדניה. מצחיק היה לראות אותם רצים בבהלה לחצר של אחד הבתים. מצחיק עוד יותר לפתוח את דלת הבית ולקבל בומבה של חזירי בר לתוך הסלון:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אחח חכו שתעברו לגור ברמת הגולן.

שמה צריך לתת זכות קדימה לחזירים, שועלים, חתולים, כלבים, פרות והמחזה הכי לא נעים דורבן עם תכנסו בדורבן הלך לכם חצי מהאוטו.

לכו תתחילו להוציא קוצים מהרדיאטור.

אם חלק מהפורום אפילו ממש קצת היה גר בגולן כול שני וחמישי היה פה שרשור על חיות בכבישים כאלו ואחרים.

אל תתרגשו מחיות בכבישים אצלנו זה רגיל.

גילוי נאות אני עובד כשליח פיצה בערב 200 קילומטר בממוצע בלילה כמות החיות שאני רואה בכבישים עצומה.

מקווה שהמידע יעזור למטיילים שיבואו לטייל בגולן בשעות הלילה.

• תוכן חדש...