Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה בריזר ואיפה בקבוק וודקה .... ?!

הצעה פופוליסטית ומיותרת לחלוטין ,עדיף שיתעסקו בכיול ינשופים ויאכפו את החוקים הקיימים כמו שצריך.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט טיפשות.

אז בשביל מה לי לצאת בכלל אם אני אפילו לא יכול לשתות כוס שליש של בירה אחת!?!?

רק בשביל לקחת איתי אנשים , לשבת באיזה בר ולבהות בקירות?!

סתם מפגרים , עושים לנו את החיים קשים יותר לנהגים שכן שומרים על החוקים ועל מקפידים.

הבעיה היא עם אלה שמגזימים ושותים יותר מדיי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אז בשביל מה לי לצאת בכלל אם אני אפילו לא יכול לשתות כוס שליש של בירה אחת!?!?

ומה שליש של בירה אחת עושה לך בדיוק? :roll:

ואתה יכול לקחת מונית אתה יודע.

לא יודע מה איתך (ועם האחרים), אבל אני לא צריך בירה או וודקה כדי לצאת ולהנות עם חברים\חברה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את התיסכול נוציא בכבישים במקום להתפרק עם חברים על כוס בירה זניחה באיזה בר שגם ככה לוקח 40 דקות לשתות אותה.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם
זו בדיוק הסיבה לחוק.

יש יותר מידי צעירים שבריזר לא מזיז להם כלום וגם לא בקבוק וודקה.

יש הבדל גדול בין בקבוק וודקה לבקבוק בריזר.

אף פעם לא "התפרקתי" על בקבוק וודקה ואף פעם לא השתכרתי מוודקה ( כי אף פעם לא שתיתי בצורה רצינית, כוס אחת מדי פעם ), שלא לדבר על זה שבריזר לא מזיז כלום ( אבל מה לעשות שזה טעים ועדיף משאר לשתות קולה? ).

עדיין לדעתי חוק מטומטם.

• תוכן חדש...