Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3741679,00.html

ועדת השרים לענייני חקיקה אישרה הצעת חוק, לפיה נהג חדש, צעיר או מקצועי, יחשב לשיכור אם נמצאה בגופו כמות אלכוהול כלשהי. המשמעות - אסור יהיה לשתות אפילו כוס אחת של בירה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבורך.

למרות שהרעיון האמיתי מאחורי זה הוא עוד קנסות ועוד החרמות רכב בשביל למלא את קופת המדינה (וכיסי המושחתים).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הבעיה עם ההצעה הזאת היא שיש הרבה מזונות, תרופות, משקאות שלא מוגדרים אכוהולים שיכולים בבדיקה להכשיל את הנהג.

פורסם

ואם הרגע אכלתי ממתק שוקולד ממולא בליקיור ?

יש מצב להזמין כבר מונית?:roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אז כנראה שבחגים כולנו נקבל שלילה על שתיית יין (ואני לא מדבר על בקבוק) :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפי דעתי מספיק לחייב נהג חדש שלא ישתה כי אין לו ניסיון.

כי עם הזמן רוכשים ניסיון לנהוג שיכורים?

to finish first first you have to finish

פורסם

עוד הצעת חוק פופוליסטית של איזה חבר כנסת משועמם.

באמת, אם אתה צעיר אז אסור לשתות ואם אתה לא צעיר ולא נהג חדש אז מותר.

שטויות במיץ, שיאסרו שתייה מכל סוג מאחורי ההגה לכולם או שלא יבלבלו את המוח.

פורסם
ואם הרגע אכלתי ממתק שוקולד ממולא בליקיור ?

יש מדינות שבהן האיסור לשתיית אלכוהול ונהיגה, הוא איסור גורף וכללי לכל הנהגים ושם נזהרים גם משוקלד ממולא בליקר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני חושב שהחוק שטותי לחלוטין.

ביום שישי בלילה חזרתי מבילוי ושתיתי בתחילת הערב כוס וודקה כשנסעתי הביתה לא הייתי שיכור בכלל עברה כבר ההשפעה של האלכוהול, עצר אותי שוטר ועשה לי בדיקה לא מצא כלום ושחרר אותי, אז למה שלא אוכל לנהוג?:roll:

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

ברוך השם ישתבח שמם ומי ייתן וזה יעבור ולא תיהיה סתם עוד הצהרה פופוליסטית חסרת תוכן ועשויית פלסטיק סיני!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אלכוהול משפיע על זמן התגובה.

אם אדם לא שתוי מגיב תוך 3/4 שניה, אזי אדם מתודלק שעומד בפרמטרים של הבדיקה בישראל, מגיב יותר לאט ואדם שיכור מגיב הרבה יותר לאט.

מגיב לאט יכול להתבטא ב-15 אחוז יותר כלומר 0.75 שניה תהפוך ל-0.862 שניה. כלומר עוד כמה מטרים - המטרים האלה הם לפעמים ההבדל בין לדרוס מישהו או לא לדרוס. במהירות 80 קמ"ש זה עוד 2.5 מטרים.

הבדל הזמנים הזה לא מודגש בבדיקה ויזואלית של שוטר, להבדיל משיכור לחלוטין שתגובותיו האיטיות והתנהגותו הכוללת מודגשות יותר.

פורסם
מבורך.

למרות שהרעיון האמיתי מאחורי זה הוא עוד קנסות ועוד החרמות רכב בשביל למלא את קופת המדינה (וכיסי המושחתים).

לא משנה מה הרעיון האמיתי. העיקר הוא שיהיה אסור לנהוג לאחר שתייה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בהתחלה הרעיון נשמע ממש טוב, בלי נהגים צעירים שיכורים על הכביש.

אבל אז באמת חשבתי תודות להודעה על השוקולד לגבי הרעיון, והבנתי שלא משנה מה, בכל חג שיש ברכות והנהג הוא יהודי שומר מצוות(אפילו את חלקן), יימצא בגופו אלכוהול. אם הנהג אכל שוקולד או עוגה שהיה בה ברנדי, יין, קוניאק או כל משקה אלכוהולי אחר, יימצא בגופו אלכוהול.

אחרי מחשבה, החוק הזה דבילי לחלוטין. אפשרי להוריד את הכמות בדם, אבל לא לבטל לגמרי משום שאלכוהול יכול להמצא אצל כולנו.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

• תוכן חדש...