Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על סיחרור גלגלים במים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי כבר כמה פעמים ל"פרפר" עם הרכב על מים וכל פעם קרה משהו שאני לא בדיוק מבין איך זה קורה.

כשאני עומד על אפס, לא נוסע, ואז לוחץ פול גז על המים הרכב מפרפר ואני רואה את המחוג של הסקלה עולה בשניות ל80-90 ואז חוזר ל-0 והרכב מתחיל לנסוע. איך זה קורה שהמחוג מגיע ל80-90 והרכב עומד במקום?

מדובר על לאנסר 1.8

ותימנעו מכל התגובות על החופש הגדול כי אני לא מאלה.

פורסם

גם מתי שהרכב עומד במקום, הגלגלים עדיין מסתובבים(זה הפרפור),והמהירות נמדדת לפי סלד של מנוע אם ידוע לי נכון.

Shift happens!:roll:

פורסם

מד המהירות לא מודד מהירות אמיתית של הרכב, אלא מהירות נסיעה לפי סיבובי גלגל / יחס העברה בגיר.

אם הרכב לא היה מחליק, והגלגל היה מסתובב באותה מהירות עם אחיזה - זו המהירות שהיית אמור להיות בה.

ברגע שהגלגל מקבל אחיזה, לאחר ההחלקה הראשונית, מהירותו יורדת משמעותית (לעומת מהירותו בהחלקה) - ולכן אתה רואה תנודה משמעותית במד המהירות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אבל זאת באמת שאלת חופש גדול.

התשובה טמונה בגוף השאלה, אתה מפרפר. כשאתה עושה את אותו הדבר בכביש יבש אתה גם מפרפר ואם תשים לב לסקאלה כל עוד הגלגלים לא תופסים אחיזה מלאה בכביש המהירות בסקאלה תמיד תהיה יותר גבוה מאשר ההתקדמות בפועל.

כאשר אין לך אחיזה בכביש אין למנוע בעצם את ההתנגדות של משקל הרכב והוא צובר סל"ד הרבה יותר מהר ומגיע למהירות הסופית של הההילוך בקצב סיבוב הגלגלים ולא של ההתקדמות בפועל.

• תוכן חדש...