Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני יודע שהכותרת לא מובנת אבל קשה לבנות לזה כותרת נורמלית.

יש לי חבר שעשה לא מזמן תאונה[הייתי איתו],נסענו אחרי מכונית שאותתה שמאלה,איזה 300 מטר היא נוסעת לאט עם האיתות שמאלה,חבר שלי החליט לעקוף אותה כי היא נסעה ממש לאט,בדיוק שהוא עקף אותה היא פנתה שמאלה ונכנסה לחנייה והם התנגשו אחד בשני.

עכשיו חבר שלי קרא גם לאבא שלו,וגם אבא שלה היה וזה היה ברור שחבר שלי היה אשם כי הוא אותת,שתיהם תקנו את האוטו,ועכשיו הביטוח של חבר שלי לא מוכן לשלם את התיקונים בטענה שהוא לא אשם,הביטוח אומר שהיא אשמה כי היא פנתה שמאלה,עכשיו שאני חושב על זה יש בזה טיפה הגיון,היא צריכה להסתכל-מה אתם אומרים? הם כנראה הולכים למשפט.

פורסם
מאיזה נתיב הוא עקף אותה?

בתוך הצומת זה קרה?

שתיהם היו בימיני[זה היו דו סטרי,נתיב אחד לכל כיוון],בתוך רחוב כלשהו-לא בצומת.

פורסם

כמובן שחברך אשם , גם אם יש אשמה תורמת של הצד השני. זה נסיון של חברת הביטוח שלך לצמצם את נזקיה.

חברך נכנס ככל הנראה לשטח מת של הרכב הראשון כשתשומת לב נהגו הייתה ככל הנראה לתנועה בנתיב הנגדי שלפניו.

פורסם
כמובן שחברך אשם , גם אם יש אשמה תורמת של הצד השני. זה נסיון של חברת הביטוח שלך לצמצם את נזקיה.

חברך נכנס ככל הנראה לשטח מת של הרכב הראשון כשתשומת לב נהגו הייתה ככל הנראה לתנועה בנתיב הנגדי שלפניו.

חברו אשם כי הוא נכנס לשטח המת של הרכב הראשון ?!

לא רואים לא פונים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אה,אז זה אומר שאפשר פשוט להכנס לחניה בלי להסתכל אם יש רכבים מאחורה? ואם בנאדם בדיוק עובר מאחורה,זאת אשמתו?

גם לדעתי האשמה היא על הנהגת שלא הסתכלה אם היא יכולה להכנס לחניה. אבל כמובן שבמקרה כזה יש גם אשמה על החבר שלך (לא מבחינה "ביטוחית"),אבל במקרה כזה שרכב מאותת ונוסע לאט יש להניח שהוא מחפש מקום להחנות ולכן עדיף פשוט לנסוע אחריו עד שיפנה.

פורסם

החבר שלך אשם, אני אישית עובר את החוויה הזאת מידי יום.

כביש דו סיטרי - חניה מצד שמאל, תמיד כשאני רוצה להכנס לחניה ויש מאחוריי רכב, אני פוחד שהנהג מאחורה ינסה לעקוף אותי בגלל שאני מאט ומאותת (יצא לי חרוז) שמאלה לצורך כניסה לחניה כמובן.

היו פעמים שכמעט נכנסו בי, וברגע האחרון הנהג שנסע מאוחריי לחץ ברקס עצבני ומנע תאונה.

תמיד כשאני רוצה להכנס לחניה אצלי ואני רואה רכב שנוסע מאחוריי אני מתפלל שהוא לא ינסה לעקוף מצד ימין :?

פורסם

אם תפתח ספר תיאוריה תראה שרשום שאסור לעקוף רכב שקיים חשש שיסתה מהנתיב, אני חושב שרכב מאותת עונה על ההגדרה הזו ולכן האשמה היא של חבר שלך. אם החברת ביטוח כזו בטוחה בחפותך אז תן לה לרוץ מזה, לא יגרם לך מזה נזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בואו נסגור את הפינה יפה:

אם הבנתי את כוונת פותח השרשור, לי רה מקרה כזה בדיוק , אני הייתי הנעקף.

בית המפשט קבע שאני בסדר (זה שעקף אותי אשם), כמובן חטפתי "רשלות תורמת" סטנדרטית, אבל שורה תחתונה זכיתי.

אם קרוב למקום העקיפה היתה צומת, מעבר חצייה או משהו דומה, זה לרעת חברך. אני חושב שכניסה לחנייה נחשבת צומת (אצלי זה היה רחוב משולב, ולא מצאתי סימוכין לכך שהכניסה נקראת צומת).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רכב שפונה שמאלה לא רק מאותת אלא בד"כ הוא גם נצמד לחלק השמאלי של נתיב נסיעתו הוא גם מאט את מהירות נסיעתו.

כך מבין הנהג שאחריו כי הרכב לפניו מתעתד לפנות שמאלה.

רק מה, יש שלא קוראים את שפתו של האחר ואצה להם הדרך.

אם מדובר במשפט על הנזק בלבד תן לחברת הביטוח לשבור את הראש. יש לחבר מקיף שיקח את הכסף וילך לשלום .

לדעתי חברך אשם.

וסתם שאלה לסיום מי נכנס במי ?החבר ברכב שלפניו או הרכב לפניכם בכם.

אם החבר הוא הנכנס ,דעתי על אשמת החבר מתחזקת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ברכב פרטי אין דבר כזה "שטח מת" אלא אם כן אתם לא יודעים לכוון מראות, במשאיות ואוטובוסים יש.

ברכב פרטי תמיד יש שטח מת גם אם כיוונת את המראות בצורה אופטימלית.

פורסם

השטח המת הזה כביכול מסתכם בחלק התחתון של הפגוש שרלוונטי רק אם גמד על אופניים בגובה של פחות מתא המטען שלך מנסה לעקוך אותך.

שורה תחתונה, אתה צריך לכוון את המראות ככה שאם רכב נמצא מאחורייך/משמאלך/ימינך אתה צריך לראות אותו, אצלי אין מראה פנורמית והמראות שלי מכוונות בצורה כזאת שאין מצב שאני לא רואה את הרכב מאחוריי או מצדדיי.

• תוכן חדש...