ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,551 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אוקיי אז ההתלבטות הייתה בין אלפא 145 לפיאט בראבו ובסופו של דבר הוחלט על פיאט בראבו (השתמשתי הרבה בחיפוש בפורום והיה דיי הרבה לקרוא ) אז הדגמים האפשריים הם: 1) שנת 98 מנוע 1.4 2) שנת 96 מנוע 1.6 שתיהן אך ורק ידני עכשיו הבדלים בין הדגמים: 1) אני מעוניין לדעת על ההבדלים החיצוניים בין הדגמים... אם הבנתי נכון ה 1.4 ( 98 מגיע עם סאן רוף? מה עוד ההבדלים החיצוניים בין 1.6 ( 96 ) ל 1.4 ( 98 )? 2) הבדלים בסאלון (תה הנהג-הנוסעים) האם יש הבדל בין שני הדגמים? אם כן במה הוא מתבטא? 3) הבדלים במכלולים (הכוונה לא למנוע כי פה זה ברוו ההבדל בין 1.6 ל 1.4 אלה הכוונה למתלים, היגוי, בלמים, בולמים וכו') מה לדעתכם יותר כדאי לקנות את ה 1.4 או…
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הוא נמכר כ10 אלף מעל המחירון המחיר הוא מאוד מאוד יקר... השאלה שלי היא אם השלדה נקיה והכל תקין והיא נוסעת מעולה יהיה כדאי לקנות את האוטו ? פיאט בראבו תאור : מצב מכני מעולה,מטופלת בחברה,30000 שח השקעות,משופרת - נוסעת חזק,אחרי צביעה מיוחדת פנים וחוץ,טסט לשנה,שמורה מאד,מחיר סופי תוספות : גאנט 16,פילטר מיקצועי,הגה של SIMONI,ציפ,אגזוז,לוח מחוונים כסוף,BODY KIT,ידית הילוכים מיקצועית,גאנט+אגזוז ברשיון. יד:4 נפח:1,600 ת. הילוכים:ידנית ק"מ:170,000
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין למכור את הרכב שלי במחיר פחות או יותר מחירון. משום מה כל פעם שאנשים שומעים שאני רוצה מחירון (ואף מוכן לרדת איזה 1000 שקל אם הם מתעקשים) הם נורא מופתעים, והתשובה שאני מקבל היא "אף אחד היום לא מוכר במחיר מחירון".. האם ה"שוק" לא מגולם כבר במחירון ? האם נורמלי (לפי מה שהיום שמעתי) למכור/לקנות במחיר של 7-10 אחוז פחות מהמחירון היום ?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עשיתי בדיקה להונדה סיויק אוטומטית , מודל 99 עם 85,000 ק"מ ,הייתי רוצה שתעברו על הבדיקה ותגידו לי איך הרכב בכללי ,האם הוא באמת עשה 85,000 ק"מ??? ,ושורה תחתונה האם שווה לקנות את הרכב : המכירון הוא 63 (אחרי שיקלול) ,הבנאדם שמוכר את הרכב לא יודע מזה שקלול ולכם דרש את המחירון שרשום בספר המחירונים שזה 59 אלף שקל ,אחרי שדיברתי איתו סיכמנו על 53 אלף שקל (כלומר ירידה של 10 אלף!) האם לסכם ולקנות את הרכב ממנו? זה התוצאות שקיבלתי: 1)*מנוע ,2)מערכת קירור,3)מערכת דלק ,4)מערכת הצתה-רעש מערכת השסתומים,לברר מתי הוחלף רצועת טיימינג,לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה,תושבות מנוע פגומות,רצועה פגומה. 5)*מערכת פליטה-* 6)* סרן קידמי ומערכת היגוי -שחיקת צמיגים ,לתקן זוויות הגה,סטיות הגה. 7…
הודעה אחרונה מאת ebs, -
- 2 תגובות
- 820 צפיות
אני רצה להמליץ על לוח יד 2 www.yad2.co.il זה לוח בכירות עם חשיפה ענקית, פירסמתי את הגולף לפני שבועים, עלה לי רק 39 שקל למודעה מודגשת, שווה כל שקל תאמינו לי, תוך חצי שעה הגיעו כבר טפלונים, והרבה אנשים התקשרו חלק רציניים יותר וחלק פחות, אין בו בכלל סוחרים,כולם אנשים פרטיים. אתמול נמכרה הגולף שלי, ממש במחיר טוב, כי זה גם היה אחלה רכב, אני קצת מבואס עכשיו להיות בלי רכב, אבל ממש שמחתי לפרסם בלוח הזה, אין יותר טוב ממנו באינטרנט וגם לא בעיתון. וגם אני מאוד ממליץ לחפש שם רכב, כולם ידיים פרטיות, ומבחר עצום מכל סוג וסוג, ויש שם גם לא רק רכבים אלא כל דבר שתרצו לפרסם. אז אמרנו ebay ההישראלי, אז הנה.
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוד חודש יש לי רישיון ורציתי לקנות לי אוטו קטן וחמודי להתחלה בדקתי כמה ועד עכשיו יש לי 2 רעיונות בראש אחד זה פיאט אונו שדווקא אמרו לי עליו דברים טובים למשל שאם מטפלים בו טוב אז הוא לא יעשה כל כך צרות, ואם כבר עושה צרות אז הם קלות וזולות לתיקון פיאט אונו 94-96 דווקא נראה לי אחלה אוטו וזול ופורד פיאסטה.. אני לא יודע עליו כלום אבל השם שלו "פיאסטה" לא עושה לי כל כך טוב :\ כמובן שאני מדבר על מודלים 95-96 לא הישנות מישהו מוכן להביא ביקורות טובות\רעות להמליץ מה לקנות?
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התקציב 55,000 ק"מ. דרישות: 1. נדרש - 4 חלונות חשמל , נעילה חשמלית , 1500 - 1800 סמ"ק , אוטומטי , מתאים ל 2 מבוגרים ו2 ילדים קטנים מבחינת המרווח הפנימי. 2. הפרט החשוב ביותר הנו אמינות גבוהה מאד , צריכת דלק סבירה. תודה מראש ערן.
הודעה אחרונה מאת eranf, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם אימפרזה שנת 96 היא בעלת צורה כמו של שנת 2000 או כמו הצורה של הדגם שבא אחרי הDL (יש הבדלים קטנים). מקווה שזה בפורום הנכון כי אני מחפש לקנות אימפרזה
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הנה תוצאות בדיקה של במוו 535 מודל 2000 הבדיקה נערכה בקומפיוטסט יד אליהיו.. דוח סריקת גאומטריה של המטלים 89% *בולמי זעזועים - בלאי יתר *מערכת היגויי - נזילת שמן, חיבורי הגה פגומים דוח סריקת מאפייניי בלמים 100% דוח סריקת מאפייני מנוע *מערכת תיזמון - רעש שסתומים\ החלףחגורות\רצועות\שרשרת זימון *מערכת דלק והצתה - לתיאום *מערכת קירור - רוזיה\אבנית\סתימות ברדיאטור דוח סריקת מאפייני תיבת הילוכים 86% *דפירינציאל - מרווחי יתר *גל הנע\ציריות - מרווחי יתר דוח סריקת מערכת מחוונים - 100% *שגיאת במד מהירות ב 1% (כנראה בגלל הג'נט 18) דוח ניתוח בדיקת פליטת גזים - 100% דוח סריקת שלדה - 100% דוח סריקת מרכב 87% *תקוני מרכב …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
סיטרואן קסארה 1 2
מאת ebari-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 10.9 אלף צפיות
אני מחפש לאחי הקטן קסארה, 1.6-1.8 בנזין גיר רגיל. אודה על חוות דעת. המלצות, על אילו דגמים ללכת, האם הרכב מומלץ, החל מאיזו שנה יש את הצורה החדשה (הפנסים הגדולים מקדימה)? תודה רבה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש ממכם תעזרו לי לחשוב על מכונית מנהלים, לא משנה מודל לא משנה שנה, + - 30K אוטו' חובה. (עדיפות לזריזות יותר, אבל למי שיש רעיון בכלל למכונית כזאת שיתן ..) עד עכשיו באידיאליות יש את הלנצ'יה קאפה וטמה. יש לכם עוד רעיונות? (גם אם האוטו לא בדיוק מנהלים - תלכו לכיוון הסדאן כמו הקאפה) תודה, עמרי.
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- 3 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אם היא יכולה להתאים לצרכים שלי שהם: -צריכת דלק כמה שיותר נמוכה -מזגן חזק (למרות שזה תלוי גם במכונית הספציפית) -נסיעה "טובה" גם בלי מזגן וגם עם מזגן אני רוצה שהיא תוכל לנסוע טוב! -אמינה מה מין הדברים האלה היא מספקת?
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב! מדובר ברכב דייהו לאנוס, 2000, 105000 ק"מ, יד ראשונה מחברה (לא השכרה). אשמח אם תוכל להבהיר לי את חשיבות הממצאים שעלו בבדיקה: * רעש מערכת תזמון ושסתומים, נזילות שמן, רעש גלגלות ורצועות, ניקוי ותיקון מערכת קירור\ חימום פנימית, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים. * לתקן זויות היגוי, חופש ונקישות במתלה. * בולמי זעזועים קדמיים פגומים * תיקונים בסף, תיקונים במרכב, תיקוני פח וצבע, תיקון בגוף מימין, פגמים בצבע, פגושים פגומים * אין תאריך על המצבר, מזגן אויר אינו פועל. * ניקוי\ החלפה מערכת קירור שמן גיר. האם אלה תוצאות רגילות של בדיקה לסוג הרכב הספציפי הזה? אבקש תשובה בדחיפות!! (לחוצים למכור את הרכב כבר.)
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עוד חודש יש לי רישיון וכבר חשבתי על לקנות לעצמי אוטו קטן וטוב אמרו לי שהאונו אוטו ממש אמין ולא רואה מוסכים מה אתם יכולים להגיד לי עליו? ביקורות טובות ורעות.. וגם על האונו טורבו תודה
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, היום לקחתי לבדיקה פיאט אונו שנת 93, 73000 ק"מ בלבד, יד ראשונה מאישה מבוגרת מת"א. לכאורה הכל נראה סבבה והייתה לי הרגשה טובה ... הבדיקה התבצעה במבדק בהרצליה והנה התוצאות: מנוע - בלאי פנימי גבוה - מנוע חלש, סימני מעבר CO-2 (לחץ) למערכת קירור (ראש מנוע), לחץ עוקה גבוה (מבלאי), רעשים במנוע, +מכסה מערכת תיזמון שבור, צריכת שמן, תושבות מנוע פגומות, נזילות שמן, נזילות מים ממצנן, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, סיבובי מנוע לא יציבים, צינור כניסת אוויר קרוע, לתאם מנוע. מערכת פליטה - דוד עמעם אחורי פגום. סרן קדמי ומערכת היגוי - לתקן זוויות היגוי. קפיצים - בולמי זעזועים אחוריים חלשים. שילדת מרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה - תיקונים במרכב, מעיכות בתחת…
הודעה אחרונה מאת Dark_Style, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני שוקלת להחליף למשהו חסכוני יותר (מהאיביזה היפה שלי). מה דעתכם על פונטו קבריולט? בא לי כרגע על אוטו ידידותי, שלא יעשה לי צרות, חשוב שיהיה צהוב , וקבריולט זה חלום ישן. כמובן, שעל פחות מ- 1600 אין מה לדבר, אני רוצה להינות מהנסיעה עד כמה שאפשר... (ברור לי, שלעומת האיביזה, כל רכב כזה, לא יהיה מהנה, אבל יש פה אילוצים כלכליים...תבינו)
הודעה אחרונה מאת רוניר, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה הרכב הראשון במשפחה אז קצת מתלבטים בעיקרון מחפשים רכב אוטומטי, עד 70 אלף ש"ח חשבנו על מאזדה 323 שנת 2002 LX או על ניסאן אלמרה פרפקט 1.8 2003 מה דעתכם בנושא? הרכב מיועד לנסיעות עירוניות לרוב צריך להיות בעל צריכת דלק שפויה,תחזוקה והוצאות כספיות (ביטוח) לא יקרות מידי. ד"א האם זה נכון שניסאן קשה למכור אח"כ (לא נסחרת)? ואם אפשר לקבל נימוק איזה מכונית מומלץ ולמה.. מחכה לתשובה... מתן
הודעה אחרונה מאת Guy, -
שלום לכולם, ראיתי היום רכב סוזוקי בלנו שנת 96 יד 2 עם 104,000 ק"מ. לפי מבט ראשון האוטו לא עבר תאונות וגם האנשים נראים מאד אמינים (זוג דתיים). הם רכשו אותו לפני 4 שנים עם 87,000 ק"מ ומאז כמעט לא נסו עליו . יד ראשונה היה של בן אדם מבוגר (לפי טענתם). הראו לי את ספר הטיפולים מהרגע שהרכב עלה על הכביש וכל הטיפולים בוצעו בזמן ובמוסך מורשה. הוחלפו רצועות טיימינג בטיפול האחרון (סביבות 100,000 ק"מ) וגם הדיסקיות בלימה הוחלפו לא מזמן , מצבר בן חצי שנה וצמיגים בני שנתיים. יש מספר נקודות חלודה במכסה של תא המטען (דבר ששמתי לב שהוא די נפוץ בבלנו). הרכב נראה שמור מאד ויום שישי אני לוקח אותו לבדיקה. שאלתי היא : על מה לשים דגש בבדיקה?? (עשיתי כבר זיכר…
הודעה אחרונה מאת econ1111, -
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ידידה טובה מחפשת רכב אמין וחסכוני (עד כמה שניתן) בתקציב של 7000-8000 ש"ח. לא חשוב לה שום דבר חוץ מעלויות נמוכות, אמינות ושיהיה מזגן. לא משנה עם הרכב ידני או אוטומטי. ברור שלא קל לימצוא משהו שהוא במצב טוב בסכום כזה, אבל בכל זאת, על איזה דגמים הייתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני פשוט מאוהב במכוניות האלה, מכל השנים, ואני רוצה לייבא אחת לארץ שאני אקנה מ-EBAY. (מארה"ב) אני מתכנן לקנות דגם משנות ה-80 או אולי שנות ה-70 המאוחרות. אני הבנתי שצריך אישורים, מכס, והרבה טירטורים, איפה אני מתחיל? כמה יעלה לי הסיפור של היבוא? לאן אני פונה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חשבתי על מיציבושי לנסר, לגבי הסובארו DL אני לא אוהבת את הרכב הזה!!! סובארו ג'סטי כבר היתה לי!
הודעה אחרונה מאת voge01, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חיפוש מהיר באתר וב- carfolio העלה חרס. מבקש לדעת מספר פרטים על הרכב כמו ביצועים, האם הרכב נחשב ספורטיבי, האם הוא הגיע בגרסה אוטומטית? בעיות נפוצות וכו'. תודה.
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
דיי אין לי כבר כח לחפש -מצובישי סופר לנסר,גולף (מודל 94,95) ,הונדה סיוויק ,וגם קצת סובארו לאונה.. יש לי כבר מספיק סיפורים עם המכוניות האלה, כמו שראיתם אז החלטתי לשאול אותכם אם יש עוד רכבים בתקציב שלי מה שאני דורש זה : 1)מזגן חזק! ,אני מחליף את הרכב רק ביגלל שאין מזגן! ,לכן מזגן חזק חובה! 2) אמין ככל שאפשר 3)לא כבד ,אני בן 18.5 ואין לי כח לרכב "כבד" 4) אם אפשר צריכת דלק כמה שיותר טובה 5) מודל 94 ומעלה מחכה להמלצות! תודה מראש מתן.
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
יגואר XJ8 שנת 2000 1 2
מאת falko-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום, אני מתלבט בקניית הרכב הבא, המתחרים הן יגואר XJ8, BMW 7, MERCEDES S אני יותר נעול לכיוון של היגואר, מאחר והצורה שלה יפה יותר, מרשימה יותר לפי דעתי רציתי לקבל פרטים נוספים לגבי הרכב, אמינות, איכות הרכבה, אחזקה, ומה שתוכלו לעזור לי. תודה. יוגב.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקיי ישבנו עם חבר ואלה הרכבים שחשבנו עליהם אז תגידו מה להוריד ישר ביחס לשאר הרכבים וכדומה (ת'רד שני שלי בנושא רק עכשיו יותר מדויק) בדקנו לוחות מכירה לראות מה יש בסביבת המחירים... בדקנו נתונים בססיים... בדקנו מחירון... 1) אלפא רומאו 145 שנת 95 מנוע 1.6,1.7 120,130 כ''ס מחירון 18 (ל 1.6) 20 (ל1.7) העדפה ל 1.6 2) סיאט אביזה 1.6 שנת 94-96 100 כ''ס מחירון 13 (ל 94) 18 (ל 96) 3) פיאט בראבו 1.6,1.4 שנים 96,98 מחירון ל 19 אלךף (ל 1.4 שנת 98) מחירון 16 אלף (ל 1.6 שנת 96) זהו בעיקר... יש עוד כמה אופצות שאני לא רושם פה כמו החיפוש אחרי 106 תקינה במחיר טוב... מהרשימה הכי מרשימות באבזור, מודרניות, יופי, שנה ביחס למחיר אלה אפשרויות 1 ו 3 וזה גם מה שהכי נראה אבל תביא…
הודעה אחרונה מאת Dark_Style, -
מחפש רכב ב-20k
מאת ronent- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי כפי שאמרתי התקציב שלי הוא 20 אלף אני מחפש רכב אמין וחסכוני ואוטומטי וקצת מהיר ( שיסחב עם 3 באוטו ומזגן...) הרכב מיועד בעיקר לנסיעות עירוניות הדגש הוא על אמינות וחיסכון ופחות על בטיחות בדקתי כמה אופציות: מזדה 323 סדן אוטו' מודל 93-94 אוטו' -לפי הבנתי זהו רכב אמין ניסאן סאני אוטו' מודל 93-95 הזרקה יונדאי אקסנט אוטו' מודל 95 כל מי שמכיר את הרכבים האלה היטב מוזמן להגיב בבקשה את דעתו על הרכב... מישהו יודע איך צריכות הדלק של הרכבים הנ"ל בעיר ומחוץ לעיר ? תודה
הודעה אחרונה מאת ronent, -
קליאו B
מאת andixander- 3 תגובות
- 861 צפיות
ראיתי קליאו B משנת 2002 כחיפאי הדאיג אותי נפח המנוע 1200. אני נוסע בדרך כלל לבד, לא מעמיס משפחה ו/או מזוודות. הקילומטרז' במכונית קודמת לא עבר את ה- 10K. עוד פרטים: גיר ידני, מזגן. עוצו עיצה? להפסיק לדאוג? תודה
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קבעתי עם מוכר הרכב לבדיקה הוא התעקש על מכון בדיקה של "ממ" הוא שלח איתנו בחור ,שדיבר עם הבוחן ותוך 3 דקות ניגמר הבדיקה של הרכב! בנסיעה חזרה אותו אדם שהוא שלח אמר לאבא שלי" אם תביא לי 100 שקל אני יוריד את בעל הרכב עוד במכיר" לפי מה שהוא אמר ,הוא קיבל שוחד כדי להעביר את הרכב! (כך זה ניראה הינה תוצאות הבדיקה : אני רוצה שתיראו לפי הדף אם לרכב יש פגיעת שילדה ! או משהו משמעותי! תודה רבה מתן! נ.ב -אני מתקוון להגיד לי לו בבוקר שאם הרכב לא עובר עוד בדיקה בטסט ליין ולא ב"ממ" אין עסקה! תוצאות הבדיקה (טיפה מחוק אבל בכל זאת תגידו לי מה אתם רואים ) http://img130.imageshack.us/my.php?image=fddfd2fo.jpg תודה רבה מתן
הודעה אחרונה מאת puma, -
-
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מחפש גולף GTI משנים 99 עד 2001, ומצאתי פה ושם ... אך כולם עם צ'יפ , עם שעונים , עם אגזוז פתוח , פורק ... וכן הלאה והלאה אני ממש נרתע מלקנות גולף עם צ'יפ , כי זה מעיד על אונס ברוטאלי וניסיונות לבדיקת יכולות... ואני ממש לא מחפש את זה, אני עובר לרכב פרטי שלי , ואני לא הולך לאנוס אותו , ואני לא רוצה לקבל רכב שעבר אונס... אז רציתי להתייעץ איתכם ולדעת מה אתם חושבים על לקנות גולף GTI עם צ'יפ ושעונים ואגזוז או להמשיך לחפש איזה זקן נחמד שיימכור מתישהו ... אגב הגולף האחרונה שמצאתי שנת 2001 , עם 51 אלף קילומטר יד שנייה.. ויש עליה צ'יפ ואגזוז FREE FLOW ושני שעונים אם אני לא טועה...
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 949 צפיות
היי לכולם.. עברתי על כל המודעות הקשורות לרכישת רכב בסכום שרשמתי וקצת התבלבלתי...אשמח אם תוכלו לחדד כאן כמה דברים. יש לי תקציב של 15 - 20 ואני מעוניינת ברכב אוטומט + מזגן, כאשר הכי חשוב לי אמינות ואחזקה הכי זולה שאפשר וכן רכב יחסית קטן. (אני לא נוהגת יותר מדיי ולא צריכה רכב עם ביצועים ופינוק, מצד שני אני נהגת חדשה ואני חייבת רכב שלא יעשה יותר מדיי בעיות, או שיהיה יקר לטפל בו). כרגע ההתלבטות שלי היא לגבי סוזוקי סוויפט (אולי אפילו סדן כיוון שיש לי אפשרות להשיג רכב זה במחיר מוזל במיוחד...). האם יש רכבים נוספים שכדאי לי להתלבט ביניהם??? שבסכום זה אוכל לרכוש מודל חדש יותר (בתקציב כזה אפשרי לקנות סוזוקי מודל 93/4 לא יותר). באופן כללי - האם עדיף להשקיע ברכב אמין ובעל חל…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 211 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Camaro 92
- מיכל-לי
- epiphone
- נירו72
- BRAVO_SX
- SlowRide
- PYA
- yor2
- shlomiko
- quizlette85117701
- לב טוב
- laviil