Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא נמכר כ10 אלף מעל המחירון

המחיר הוא מאוד מאוד יקר...

השאלה שלי היא אם השלדה נקיה והכל תקין והיא נוסעת מעולה יהיה כדאי לקנות את האוטו ?

פיאט בראבו

תאור :

מצב מכני מעולה,מטופלת בחברה,30000 שח השקעות,משופרת - נוסעת חזק,אחרי צביעה מיוחדת פנים וחוץ,טסט לשנה,שמורה מאד,מחיר סופי

תוספות :

גאנט 16,פילטר מיקצועי,הגה של SIMONI,ציפ,אגזוז,לוח מחוונים כסוף,BODY KIT,ידית הילוכים מיקצועית,גאנט+אגזוז ברשיון.

יד:4

נפח:1,600

ת. הילוכים:ידנית

ק"מ:170,000

Hot_pinaPic2.jpgspacer.gifHot_pinaPic1.jpgspacer.gifo1_1_20050525070559.jpg

o1_1_20050525070501.jpgspacer.gifHot_pinaPic4.jpgspacer.gifHot_pinaPic3.jpg

o1_1_20050525070500.jpgspacer.gifHot_pinaPic4.jpgspacer.gifHot_pinaPic3.jpg

פורסם

דעתי: אני גם מחפש בראבו ואני לא הייתי מוכן להשקיע ברכב כזה 30 אלף... תראה ''משופרת'' אי אפשר לקרוא לה... הרבה אנשים עכשיו קונים כאלה דברים

השיפורי מנוע האלה שיש לה תחשוב לבד מה זה כבר מוסיף לה? 10 כ''ס? 15 כ''ס?

אם משפרים בראבו ממש אין מה לבנות על המנוע המקורי... אם כבר לשפר לה אז את האחיזה (וכאשר אני מדבר על לא לבנות על מנוע המקורי כי מה כבר אפשר לעשות איתו? היו כאלה שהשתילו בה מנוע של פיאט קופה טורבו... מפלצת... אבל אין כנראה איך לאשר זאת)

הגה? אני לא חושב שזה שיפור... תחשוב גם אין לך כרית אויר! (אישית אני לא מוכן לוותר על הכרית)

הבודיקיט חמוד אבל הוא לא רציני... לא נראה לי ששוה את הסכום

אתה שוכח גם לציין שהרכב שנת 97

ובלוח יד שניה הוא מבקש 28: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=341&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=

תנסה אולי להוריד אותו קודם ל 28 ואז אולי 26 האוטו שווה בטח ובטח לא בגלל השיפורים אלה בגלל שהוא במצב טוב כמו שאתה אומר... אז תראה כבר אם שווה לך... ותזכור שאתה לא קונה אותו בגלל השיפורים... שיפורים תוכל לעשות בודי יותר יפה אצל הערבים בהפרש ועוד כמה דברים...

פורסם

או קיי לקחתי את הדברים לתשומת ליבי..

הקילומטרג' לא גבוה מידי לדעתכם?

פשוט זה האוטו הראשון שאני יקנה והאוטו הראשון שלי בכלל אז אין לי ניסיון בכלל אז אני מבקש את עזרתכם

ואני מטלבת בינו לבין XSI 1400 שנת 94..

פורסם

אגב שים לב לעוד משהו במודעה שלו: יש לו שם 3 הראשונה היא 19\5 בלי מחיר או תמונה, השניה היא ב 22\5 המחיר הוא 31, השלישית עם תמונות ב 25\5 והמחיר 28...

בכלל דיברת איתו בטלפון או שאתה סתם בא להתייעץ פה בלי בסיס ליעוץ...? כי להתקשר אף פעם לא מזיק... אני בטוח שאם הוא מוכר כבר חודשיים אז הוא יהיה מוכן לרדת במחיר אבל אז גם שווה לבדוק אם הכל תקין בו...

ואתה מתכוון ל 1.4 שנת 98

רמי.

פורסם

לא! , שנת 97 ידנית מנוע 1600 מחיר 28 אלף יד רביעית

הוא פירסם שתי מודעות (אותו מספר טלפון)

אחת במחיר 31 עם פירוט על הרכב ובלי תמונות

ואחת ב28 עם תמונות אך ללא פירוט

אני יתקשר באמת..

פעם אחת צילצלתי וזיבלו לי בשכל.. בלוק מנוע , קומפרסיה ושאר הירקות שאין לי מושג מהם אז אני מתעצל לצלצל שוב.

פורסם

אמממממ... בעיקר לא מתייעצים לפני בדיקה או לפני שבכלל אתה מתקשר...אולי כבר מכר...

יש 3 מודעות... אותם פרטים... יד 4 170 ק''מ שנת 97... כמה כבר יש כאלה?

בהצלחה...

וזה שהוא אומר שלדה נקיה והכל לא מחייב שהיא באמת נקיה, חובה לקחת לבדיקה! ובטח חובה לרכב שמבקשים עליו מעל למחירון!!!

ותראה זה רכב נדיר! אתה רואה מודעה שלו אתה אמור ישר לצלצל... אין הרבה כאלה... אם אתה מתאצל להתקשר כי פעם זיבלו לך בשכל אתה לא רציני!!!

פורסם

לא הייתי נוגע ברכב.

יד 4 על הרכב הזה, ק"מ ממוצע ואולי קצת גבוה...

על רכב כזה, שיפורים ותוספות מחייבים רמת אחזקה גבוהה מאוד.

אני אישית הייתי מאוד נזהר מרכב כזה וכפי שאמרתי - אני לא הייתי רוכש רכב כזה.

בטח ובטח ובטח לא במחיר שהוא דורש!

פורסם

אוי ואבוי, יד רביעית..

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

Fizben: עבור פיאט בראבו, אחד המדדים לרכב טוב הוא יד נמוכה שהבעלים שלו לא מהירו להפטר ממנו.הסיבה, בן אדם שהייתה לו אחת והחזיק אותה 3 שנים (כשהייתה צעירה יותר), במידה ורצה למכור ולרכוש רכב אחר, לרוב היה נידרש להוסיף סכום כסף לא מבוטל. מאחר ורוב בעלי הרכב הם צעירים המעדיפים השקעות אחרות, הם פשוט נישארו עם הרכב זמן רב.

אם מדובר ברכב בעייתי, תאמין לי שהם היו מעיפים אותו מהר מאוד כי בראבו בעייתית יכולה להיות צרה צרורה...

לכן, יד רביעית לרכב הזה היא בגדר משהו שעדיף להמנע ממנו ולרכוש רכב לכל היותר יד שנייה.

נכון, קשה למצוא אך אם מתאמצים ומנסים, תאמין לי שאפשר.

אני את שלי רכשתי לפני שנה ותשעה חודשים בערך (מכרתי אותה לפני שבועיים בערך) מגננת שהייתה עליה יד ראשונה.

עם הרבה סבלנות ניתן למצוא רכבים טובים, "אפילו" בראבו/ה.

ל- Russian Speed, אל תהיה כל כך משוכנע שהרכב שלך טוב יותר. לי הייתה את האחות הקטנה, קולט 95 כשש-שבע שנים ולדעתי, הבראבו עדיפה מכל בחינה עליה ועל אחותה הגדולה הסופר לאנסר.

פורסם

10 מעל המחירון ? טוב שלא נסחפנו...

אם ממש בא לך "לפנק" אותו בגלל התוספות שיש ברכב (שאני בטוח שחלקן שוות סכום נאה של כסף), תן לן 1000-3000 שח מעל המחירון רק אם הרכב במצב פיקס ואין בו שום השקעה... לא מדובר ברכב סחיר בכלל (בטח ובטח שלא במחיר מחירון אלא פחות מזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

10 מעל המחירון?

יד רביעית... ק"מ גבוה...

הייתי מוותרת על ההשקעה הזו ברכב, ועוד לרכב ראשון שלך, תחסוך את הכסף תתאפק ותמצא בסוף את הרכב שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכם ירדתי ממנו..

מצאתי XSI 1400 שנת 94

אבל היא יד 9 והיא 130

עושה רושם שלא נהגו עליה הרבה זמן ומיהרו להחליף אותה בגלל בעיה מסויימת

גם אתם חושבים ככה?

• תוכן חדש...