Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה להונדה סיויק אוטומטית , מודל 99 עם 85,000 ק"מ ,הייתי רוצה שתעברו על הבדיקה ותגידו לי איך הרכב בכללי ,האם הוא באמת עשה 85,000 ק"מ??? ,ושורה תחתונה האם שווה לקנות את הרכב : המכירון הוא 63 (אחרי שיקלול) ,הבנאדם שמוכר את הרכב לא יודע מזה שקלול ולכם דרש את המחירון שרשום בספר המחירונים שזה 59 אלף שקל ,אחרי שדיברתי איתו סיכמנו על 53 אלף שקל (כלומר ירידה של 10 אלף!) האם לסכם ולקנות את הרכב ממנו?

זה התוצאות שקיבלתי:

1)*מנוע ,2)מערכת קירור,3)מערכת דלק ,4)מערכת הצתה-רעש מערכת השסתומים,לברר מתי

הוחלף רצועת טיימינג,לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה,תושבות מנוע פגומות,רצועה פגומה.

5)*מערכת פליטה-*

6)* סרן קידמי ומערכת היגוי -שחיקת צמיגים ,לתקן זוויות הגה,סטיות הגה.

7)*קפיצים-נקישות במתלים.

8*שילדה הרכב -תיקוני מרכב ותיקוני צבע,פגיעות פח ופגמים בצבע ,לתקן מרכב ופגושים,חוסר סמלים,פגמים בריפוד.

9)*מערכת בלמים-לפרק גלגלים לבדיקה

10)*צמיגים-צמיגים קידמיים שחוקים בצד ויבשים.

11)*מערכת תאורה (כלל מצבר) -תאריך מצבר 05,פנסי חזית דהויים.

12)*העברת כח-נקישה בשילוב הילוכים.

13)*מחוונים-*

14)*הערות כלליות-אין אחריות למערכת אלקטרונית חיישנים ומחשבים וחשמל.

תודה מראש!

מתן.

פורסם

הייתי מברר מהם "תיקוני מרכב". ועד כמה קשה התאונה שהייתה לרכב בעבר.

חוץ מזה, הרבה דברים שנרשמים כל הזמן בבדיקות, אפילו של רכב עם 1 ק"מ.

משכנתא זה קל

פורסם

קנה את הרכב דחוף,לפי הבדיקה הרכב במצב מצויין.

בברכה

bear

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

קודמיי צודקים.. האם באמת בדקת במכון שאתה רצית? או שהוא בחר?

הריג'קטים שיצאו הם ברובם כסת"חים ודברים שוליים שלכל רכב יהיה..

אם אתה בחרת ואתה סומך על הבדיקה.. תן קפיצה לפחח שיבדוק בכל מקרה, אולי גם למוסך לבדוק..

וזהו.. תקנה בשקט...

בכל מקרה תתחדש ותהנה:) ..

פורסם

אני עם הזמן רואה יותר ויותר כמה המכוני בדיקה האלה חאפרים ועושים טעות שהולכים אליהם.

שימו לב בהערות אין אחריות למערכות אלקטרוניות מחשבים וחשמל.

אוקיי מה נשאר לנו? מנוע וגיר? גיר הוא רשם שיש נקישות והוא כיסה את עצמו.

ולהונדה סיוויק אין שום נקישות אם הרכב עבר 85 אלף ק"מ באמת ואת זה כל המכונאים יעידו.

ובקשר למנוע תמיד הוא יכסה את עצמו עם עניין השמן והרצועה הפגומה.

אז מה נשאר לנו? שלדה. אני אישית הייתי עד בכמה וכמה בדיקות רכב שהיו יד ראשונה או שנייה במשפחה ולא עברו שום תאונה ושם עדיין רשמו שהוחלפו כך וכך. בקיצור תמיד הם מכסים את עצמם.

עכשיו בנאדם שלא מבין (ויש המון במדינתנו) אומר "מה זה כל התיקונים האלה? מה פתאום רכב קרוע".

ואז מר ישראל ישראלי הולך לחפש לו הונדה אחרת.

בקיצור מלבד גיעת שאסי רציניתכמו פגיעה וריתוכים בקורות, הם לא שווים כלום. ועדיין אני בדיעה שתמיד עדיף ללכת לפחח ולמכונאי ולזרוק 200 שקל לכל אחד ויצא לך יותר טוב מבדיקה מעאפנה שגם הכביכול "אחריות" שהיא נותנת לא שווה כלום, כי הרי היא מכסה את עצמה מכל הכיוונים!

אפילו באירופה אין את השטויות האלה של מכוני בדיקה וכולנו יודעים כמה הם יותר מתקדמים מאיתנו. כל עוד אין פגיעה של החלשות החומר בשלדה או ריתוכים רצינים, זה לא נקרא אצלהם שלדה!! פה ממדרכה או מרוורס בחניון שפוגע בוו גרירה יכול להיות שאסי ותסלחו לי אבל זה טמטום!!!

• תוכן חדש...