Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמו של הנכה שיהיה בריא ושכן של דוד של החתולה המעוקרת שלי.

לא רק נורית ופעמוני אזהרה אלא גם אזעקה של אש, זאת אומרת להתרחק מהרכב כמו מאש, מכון ביקה שהוא החליט, בדיקה של 3 דקות?! ממתי?

עוד חבר של המוכר שיוריד במחיר?

שמע הטופב סדיקה לא שייך בכלל לרכב, הרכב לא עבר שום בדיקה ב 3 דקות.

אל תתן 100 שקל, תתעקש לראות את בעל הרכב שרשום ברישיון, תתעקש לעשות את הבדיקה איפה שאתה מחליט, וזהו, לא ימצא חן בעיניו שילך לחפש, בכל מקרה מה מספר הרכב שנדע להתרחק?

ואיפה נמצא ה"מכון" בדיקה הזה עאלק...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שומר נפשו ירחק. מדובר בוודאות בסוחר רכב, מהסוג השפל ביותר.

דבר ראשון, בדקת את הרשיונות של הרכב? האם מספר הבעלים הקודמים באמת 00?

נתקלתי כבר בכמה וכמה סוחרים שאמרו יד ראשונה, וברשיון רשום בעלים קודמים 01.

דבר שני, אל תוותר לו, ואם אתה באמת רוצה את הרכב הספציפי (למרות שלפי דעתי זו כולה

הונדה סיוויק משפחתית, ולא חסרות כאלו מכוניות בשוק) ואפילו מוכן לקנות אותו מסוחר,

לא רק שתיקח אותה למכון בדיקה שאתה סומך עליו, אלא גם למוסך של חברת הונדה

ע"מ לבדוק את ההיסטוריית הטיפולים של הרכב, בשביל לאמת את הקילומטרג'.

הסוחר לא מוכן? שימתין לתמים הבא בתור...

ועכשיו קרא שוב את המשפט הראשון של ההודעה הזאת.

No worries 8)

פורסם

המשך הסיפור:

יום למחרת אמרתי לאבא שלי ללכת אל אותו אדם ולהגיד לו כך" אני החלטתי שאם הרכב לא ילך לעוד בדיקה ,איפה שאני רוצה ,אין עיסקה"

ובאמת אבא שלי הלך אל אותו אדם ואמר לו את זה..

איך שאותו אדם שמע את זה הוא זרק את הצ'ק שקיבל מאבא שלי ואמר לו "לא רוצה לעשות עסקים איתך "

סוף סיפור ,מתן

פורסם
יפה, ועכשיו פרסם את זהותו של הסוחר כדי שנדע להתרחק ממנו.

אין מה לפחד ,פגשנו אותו בדרכים ,לא בלוח ולא בשום מקום כזה .

הוא יגיד לכם שהרכב של חמו ,אבל הוא דיי שקוף כמו שראיתם.

• תוכן חדש...