Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הרכב הראשון במשפחה אז קצת מתלבטים

בעיקרון מחפשים רכב אוטומטי, עד 70 אלף ש"ח

חשבנו על מאזדה 323 שנת 2002 LX

או על ניסאן אלמרה פרפקט 1.8 2003

מה דעתכם בנושא?

הרכב מיועד לנסיעות עירוניות לרוב

צריך להיות בעל צריכת דלק שפויה,תחזוקה והוצאות כספיות (ביטוח) לא יקרות מידי.

ד"א האם זה נכון שניסאן קשה למכור אח"כ (לא נסחרת)?

ואם אפשר לקבל נימוק איזה מכונית מומלץ ולמה..

מחכה לתשובה...

מתן

פורסם

לאלמרה יש פחות שוק מהמתחרות שלה, אבל לא ברמה מטרידה.

מה מחפשים ברכב מעבר לאמינות והוצאות נמוכות? האם יש עוד משהו? בטיחות, הנאה מנהיגה, תא מטען גדול, נוחות, משהו? ככל שתיתן יותר פרטים נוכל לעזור לך טוב יותר.

אני הייתי שוקל בחיוב גם פוקוס.

גיא

פורסם

במידה והדילמה היא בין לנטיס לאלמרה אזי ללא ספק האלמרה שהיא מודרנית, בטוחה וברוב הדברים מתעלה על הלנטיס היא האופציה העדיפה ואין סיבה שהיא לא תספק את הדרישות האלמנטריות שציינת (אומנם כפי שגיא ציין אין לה שם חזק כמו שיש למותגים מתחרים אחרים אך היא אינה נחשבת לרכב דחוי ו/או בעל שוק גרוע).

כמו כן , כפי שציין קודמי, ככל שתפרטו את צרכיכם מהרכב כך אנו נוכל להמליץ לכם על הרכבים שיספקו את הדרישות באופן המרצה ביותר.

מצמץ

פורסם
לאלמרה יש פחות שוק מהמתחרות שלה, אבל לא ברמה מטרידה.

מה מחפשים ברכב מעבר לאמינות והוצאות נמוכות? האם יש עוד משהו? בטיחות, הנאה מנהיגה, תא מטען גדול, נוחות, משהו? ככל שתיתן יותר פרטים נוכל לעזור לך טוב יותר.

אני הייתי שוקל בחיוב גם פוקוס.

גיא

מה חשוב לי באוטו?

בטיחות + אמינות

הנאה מנהיגה

נוחות

הוצאות נמוכה

תא מטען - לא קריטי

אבל הנוחות והמרווח בתוך האוטו חשובים...ש2 מבוגרים יוכלו לשבת מאחור בלי יותר מידי צפיפות.

פוקוס בהחלט באה בחשבון, הבעיה היא שהרוב הגיעו מליסינג ואני מעדיף לקנות מיד פרטית רכב שלא היה בליסינג או השכרה

מאזדה לאנטיס 323 LX - כמה אמורה לעלות? הGLX עולה 75,000, כמה כסף מורידים לרמת הLX

קורולה - יקרה מידי לפחות לפי לוי יצחק, ואז צריך לרדת לשנת 2000 בערך בשביל לקנות רכב עם קילומטרז' נמוך ובמצב טוב

איך האלמרה פרפקט 2003 יחסית לכל המשפחתיות הנפוצות יותר?

ההורים ממש לחוצים שאם הם יקנו אלמרה, הם לא יצליחו למכור אותה עוד כמה שנים או לחילופין לרדת הרבה במחיר..

פורסם

מה חשוב לי באוטו?

בטיחות + אמינות

הנאה מנהיגה

נוחות

הוצאות נמוכה

תא מטען - לא קריטי

אבל הנוחות והמרווח בתוך האוטו חשובים...ש2 מבוגרים יוכלו לשבת מאחור בלי יותר מידי צפיפות.

פוקוס בהחלט באה בחשבון, הבעיה היא שהרוב הגיעו מליסינג ואני מעדיף לקנות מיד פרטית רכב שלא היה בליסינג או השכרה

מאזדה לאנטיס 323 LX - כמה אמורה לעלות? הGLX עולה 75,000, כמה כסף מורידים לרמת הLX

קורולה - יקרה מידי לפחות לפי לוי יצחק, ואז צריך לרדת לשנת 2000 בערך בשביל לקנות רכב עם קילומטרז' נמוך ובמצב טוב

איך האלמרה פרפקט 2003 יחסית לכל המשפחתיות הנפוצות יותר?

ההורים ממש לחוצים שאם הם יקנו אלמרה, הם לא יצליחו למכור אותה עוד כמה שנים או לחילופין לרדת הרבה במחיר..1. לא הלנטיס ולא האלמרה יציעו נוחות והנאה מנהיגה (ובפן של הבטיחות הלנטיס נופלת)

ומבחינת מקום ל2 מבוגרים מאחור בשתיהן יהיה אך לא ניתן לומר שהן מרווחות ...

2. הוצאות הלנטיס (חלפים/ביטוח), יהיו יקרות משל האלמרה.

3. בפורום אנחנו לא מציינים מחירי מחירון (כששואלים אותנו) שכן הדבר נוגד את זכויות לוי יצחק (תיכנס למחירון של לוי יצחק בווינט ותרים שם טלפון בעלות שיחה סלולרית לבירור). אתך הסליחה אך כך ראוי.

4. האלמרה בסה"כ במקום טוב באמצע מבחינת מיקומה בין המתחרות (אומנם היא לא עומדת בחזית עם דגמים כגון הקורולה אך היא בהחלט לא נחשבת למשפחתית גרועה ו/או לא מומלצת). כמו כן, אינני רואה מקום לחשוש מסחירות של האלמרה ואו בצורך לרדת הרבה במחיר בעת המכירה. נכון להיום בהתבסס על העבר (כולל הדור הקודם) האלמרה תמיד נסחרה סביב המחירון ובמקרה הכי גרוע במספר אלפיות בודדות מתחת למחירון. ישנן סיבות למה לא לרכוש אלמרה כגון בשל העובדה שיש מתחרות טובות יותר, אך סחירות וירידת ערך הם לא מסוג הדברים הבעייתיים כשמדובר באלמרה ולכן לפחות לטעמי הוריך לא צריכים לחשוש כשמדובר בפנים הנ"ל.

פורסם

אני הייתי נשאר עם הפוקוס. מהנה יותר לנהיגה בצורה משמעותית מול האלמרה, וגם נוחה ממנה.

אין שום בעיה למצוא אחת כזו פרטית משומשת, תפתח את העיתון יש המון.

גיא

פורסם

תודה רבה על התגובות!

ביררתי מחירים במחירון של לוי יצחק... נראה לי שנתחיל לחפש פורד פוקוס 4דלתות 2002, המחירון שלהם סביר(68,000). מה לגבי צריכת דלק,טיפולים,אמינות (בעיות ידועות? מחלות?), מחיר הביטוחים יחסית למאזדה לאנטיס (2 נהגים ותיקים ונהג צעיר)..

יום טוב

פורסם
תודה רבה על התגובות!

ביררתי מחירים במחירון של לוי יצחק... נראה לי שנתחיל לחפש פורד פוקוס 4דלתות 2002, המחירון שלהם סביר(68,000). מה לגבי צריכת דלק,טיפולים,אמינות (בעיות ידועות? מחלות?), מחיר הביטוחים יחסית למאזדה לאנטיס (2 נהגים ותיקים ונהג צעיר)..

יום טוב

תגובות? חבר'ה זה די חשוב לי - זה הרכב הראשון שלנו במשפחה ואני רוצה לדעת הכל על לפני שאני קונה את הרכב - מה ההפרשים בין הביטוחים (בין הלאנטיס,הפוקוס והקורולה),טיפולים,מחלות ובעיות ידועות וכו'

תודה

מתן

פורסם

צריכת הדלק די דומה בכל הרכבים הללו. מי שרוצה לשמור על צריכה שפויה, שינהג רגוע ולא יאיץ חזק, ההפרש יהיה גדול מול נהיגה רגועה.

הפוקוס די אמינה סה"כ, לי לא ידוע על מחלות שצריך לבדוק. הפוקוס שחונה לי מתחת לבית היא עם 120K ק"מ ונמצאת אצלנו מעל 5 שנים, עד היום התקלות היו 2 מנועים של חלונות חשמל (האחוריים, בקשו השתמשו בהם), וחוטי הצטה, שהגיוני שיצרכו החלפה סביב הק"מ הזה. מעבר לזה, שום דבר.

לגבי הביטוחים, הם משתנים מאדם לאדם, תבדקו מול הסוכן שלכם, וגם מול מספר אחרים, ההבדלים יכולים להיות גדולים.

אם זה הרכב הראשון שאתם רוכשים, תיקראו את הדביקים (השירשורים העליונים) בייעוץ ברכישה יש שם המון מידע יעיל.

גיא

• תוכן חדש...