Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Fiesta Vs. Fiat Uno

sLoGy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודש יש לי רישיון ורציתי לקנות לי אוטו קטן וחמודי להתחלה

בדקתי כמה ועד עכשיו יש לי 2 רעיונות בראש

אחד זה פיאט אונו שדווקא אמרו לי עליו דברים טובים למשל שאם מטפלים בו טוב אז הוא לא יעשה כל כך צרות, ואם כבר עושה צרות אז הם קלות וזולות לתיקון

פיאט אונו 94-96 דווקא נראה לי אחלה אוטו וזול

ופורד פיאסטה.. אני לא יודע עליו כלום אבל השם שלו "פיאסטה" לא עושה לי כל כך טוב :\

כמובן שאני מדבר על מודלים 95-96 לא הישנות

מישהו מוכן להביא ביקורות טובות\רעות להמליץ מה לקנות?

פורסם
אחד זה פיאט אונו שדווקא אמרו לי עליו דברים טובים למשל שאם מטפלים בו טוב אז הוא לא יעשה כל כך צרות,
כל מילה סלע

אתה מפנק אותו הוא יחזיר לך חזרה ככה זה

אומנם כרגיל אני ממליץ על אונו כי התיקונים יותר זולים (גם יותר קלה לתיקונים), חלקים ושות.

אני כרכב ראשון הייתי לוקח אונו, היא גם הרבה יותר יפה מהפיאסטה

(מהמפגש בראשון -היא לא נקייה בתמונה)

Suzuki Jimny

פורסם

אונו מודל 95(הזרקה) אוטו מצויין אם תמצא אחת במצב טוב.

כמעט ולא עושה בעיות רציניות

וגם אן כן תיקון שלהם עולה ממש גרושים ביחסית למכוניות אחרות באותו תקציב.

חוץ מזה ממש אוטו נחמד לנסיעה לנהג שרק קיבל רישיון ונוסע ממש טוב יחסית לאוטו ראשון ויחסית זול.

19jl6oc.gif
פורסם
ופורד פיאסטה.. אני לא יודע עליו כלום אבל השם שלו "פיאסטה" לא עושה לי כל כך טוב :\

כמובן שאני מדבר על מודלים 95-96 לא הישנות

אני מבין שאתה מחפש רכב קטן וזול, נכון?

הפיאסטה, למרות שהשם שלה לא עושה לך טוב, הינה מדד לאמינות, ובשל כך היא חביבת ציי רכב וחברות השכרה בעבר וסטודנטים בהווה.

כל זאת מבלי לגרוע ממעלותיה של האונו.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...