Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקלת להחליף למשהו חסכוני יותר (מהאיביזה היפה שלי). מה דעתכם על פונטו קבריולט?

בא לי כרגע על אוטו ידידותי, שלא יעשה לי צרות, חשוב שיהיה צהוב :), וקבריולט זה חלום ישן.

כמובן, שעל פחות מ- 1600 אין מה לדבר, אני רוצה להינות מהנסיעה עד כמה שאפשר...

(ברור לי, שלעומת האיביזה, כל רכב כזה, לא יהיה מהנה, אבל יש פה אילוצים כלכליים...תבינו)

פורסם

אין לי שום ניסיון עם האוטו הזה אבל הניחוש שלי הוא שהמנגנון של פתיחת הגג הוא בעייתי ועלול להתקלקל מהר (כמו בכל קבריולה, בעיקר איטלקי).

בכל אופן אני הייתי הולך אם כבר אז על ה306 קבריולה...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

בתור בעליה של אחת כזאת 1600 בצבע צהוב אני יכול להגיד עליה רק דברים טובים.

אוטו שנוסע נחמד בעיר ומחוצה לו , הגג בכלל לא בעיתי ויש אפשרות של מנגנון ידני ולא רק חשמלי.

האוטו אצלי שנה ואני נורא נהנה ממנו מומלץ מאוד במיוחד ה1600

ה1300 עגלה ולא מאובזרת .

הטיפולים בסה"כ לא יקרים וחלקים הם של טמפרה רק הטסט טיפה יקר בגלל קבוצת רישוי.

פורסם

כבעלים לשעבר של ה-1300 ה"ספרטנית" אני יכול רק להמליץ, הרבה FUN במעט כסף. חסכונית ואמינה כמו פונטו רגילה. לא חושב שיש טעם במנוע חזק יותר, לאוטו ממילא אין שילדה לביצועים.

מניסיון אישי, לפני שמכניסים אחת כזו למוסך לצרכי פחחות ותיקונים, רצוי לוודא שיש להם ניסיון עם הקבריו, ואם לא עדיף להכניס למוסך המרכזי - בפונטו הפרשי המחיר לא נוראים, הרכב ממילא די זול. בזמנו הכנסתי את הקבריו למוסך שבמשך שנים טיפלתי בו בפונטו ה"רגילה" לשביעות רצוני, והם הסתבכו קשה עם הגג, לא הצליחו להרכיב אותו כמו שצריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני חשבתי בעבר על רכישת 306 קבריולט, אך שיניתי את דעתי (אחרי שכנועים רבים) לא לרכוש את הרכב.

יש בו בעיות עם מנגנון הגג, ואם המנגנון מתקלקל הוצאות התיקונים יקרות מאוד, הרכב לא ספורטיבי, והנהיגה בו היא נהיגה של הנאה ובצורה רגועה.

כמו כן יש בעיה בשילדה.

תנסי לשלוח הודעה פרטית ל "יאשה והפצפוצים" יש לו ידע בנושא והוא יסביר לך בצורה טובה יותר למה לא כדאי לרכוש 306.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
גם אני חשבתי בעבר על רכישת 306 קבריולט, אך שיניתי את דעתי (אחרי שכנועים רבים) לא לרכוש את הרכב.

יש בו בעיות עם מנגנון הגג, ואם המנגנון מתקלקל הוצאות התיקונים יקרות מאוד, הרכב לא ספורטיבי, והנהיגה בו היא נהיגה של הנאה ובצורה רגועה.

כמו כן יש בעיה בשילדה.

תנסי לשלוח הודעה פרטית ל "יאשה והפצפוצים" יש לו ידע בנושא והוא יסביר לך בצורה טובה יותר למה לא כדאי לרכוש 306.

בהצלחה

ל'

לאחר שבוע חלומי ראשון עם ה306 קבריולט שלי אני חולק עלייך, אבל שוב אמנם רק שבוע! :-D

יש לי 306 עם ה1800 והוא נוסע בצורה חמודה ונעימה , ועדיין בפניות לא משאיר סיכויי לכל היפנומטיות,אבל אל תצפה להתחרות בפניות עם כל מיני ילדי גי טי איים למינהם.

אבל אני לא קניתי אותו בשביל הביצועים . אני קניתי אוטו כי רציתי קבריולט יפה ונח ל4 אנשים שיוכל לשמש אותי גם ביום יום, והא משמש אותי בהחלט בצורה טובה.

האוטו לא מצביע על שתיית דלק בכלל ומרגיש מאוד נח ויציב על הכביש .

בנוגע למנגנון הגג זה נכון, אבל לוקח ידינית בדיוק 10 שניות לפתוח וליסגור אותו(לאחר אימון כמובן:-D )

ושלא נדבר על הפוזה באוטו הזה , רק נגיד שבשבוע הזה העמסתי על האוטו כמות נכבדת של קוזינות..:wink:

לסיכום: אם אתה מעדיף קבריולט יפה שימושי וזריז לשימוש יום יומי ולא לרייסים ושטויות , אז ה306 הוא האוטו שלך.

נ.ב: אמינות לא יכולתי לאבחן עדיין כי האוטו כולה שבוע אצלי.

יוגב 205

פורסם

תודה לכל המגיבים...

האמת, ממש לא התעניינתי ב- 306...אז אין צורך לשכנע אותי לכאן או לכאן (לא בקטע של משפחתיות, בלי להעליב אף אחד...)

עכשיו השאלה, איפה מוצאים פונטו קבריו 1600 במצב טוב???

• תוכן חדש...