Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין כלכך הרבה...
:mm_yeah:

יש לי חבר שחיפש המון המון זמן ובסוף התייאש והלך לכיוון אחר לגמרי.

סתם דוגמא : שמתי מרגל ב YNET וב CARTEL על גולף 1800 ,וזה היה לפני כמעט שנה.

עד עכשיו קיבלתי התראה על GTI אחת , והרבה 1800 רגילות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תאמין לי שהוא לא עבר אצלך חיים קלים,

אפילו עם כל הטיפולים :wink:

אבל בעיקרון אתה צודק.... עדיף מישהו שמבין , ומה אני אגיד לך... נחפש את האחת...

מה שאנשים לא מבינים שרכב ספורטיבי נועד ומתוכנן לעמוד בלחצים ועומסים גבוהיים מהרגיל,הרי אף אחד {בדרך כלל}לא קונה gti או אימפרזה בשביל לנסוע סתם,אלה מכוניות ספורטיביות למחצה במקרה של הגולף וספורטיביות לגמרי במקרה של האימפרזה.

ברור שנהנתי מהלאון מאד אבל עובדה -לא נגרם לה כל נזק או כדברי הבוחן-"מנוע טוב,חזק מאד,לחצים פיקס"זה הכל תלוי בפינוק-למשל עשיתי הרצה 3000 ק"מ ובסיומם החלפתי את השמן המקורי לסינטטי מלא "מוביל 1 " והמשכתי להשתמש רק בו ותמיד הקפדתי מתי אפשר ללחוץ ומתי לא .

אני מכיר לפחות שני אנשים עם גולף 2001 אחד עם יותר מ-110 אלף קמ,כל אחת עם למעלה מ-360 כ"ס! כן זה נבדק ונמצא נכון!משופרות בכל פרמטר אפשרי,נראות כמו 2005 מאולם התצוגה ללא סריטה או נגיעה ומטופלות בצורה אובססבית.

עכשיו לדעתי כל אחת מהן שווה הרבה יותר לקנייה מאחת רגילה שנסעו איתה כל יום לעבודה בפקקי הבוקר לא בדקו לה שמן ירדו איתה לים ,סחבו בה ציוד או גלשנים ,עישנו בה וכו

כל המכוניות החדשות שהיו לי-פיאט אונו טורבו 92,פיאט קופה גם ה-16 וגם ה-20,פיאט ברבו hgt ,פיזו 306 gti ,פיזו 206 gti ,ועכשיו הלאון קיבלו יחס אוהב עברו עד 50 אלף קמ ללא תקלות כל שהן ונמכרו כחדשות לקונה המאושר

גם אוטו יכול להחזיר אהבה....

נ.ב-כשתמצא אחת טובה תהיה מוכן לשלם כמה שצריך כי זה יהיה שווה

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

רובי :) אני לא אומר שרכב ספורטיבי לא אמור לעמוד בלחצים ועומסים גבוהים מהרגיל.. אם כי תסכים איתי שגולף GTI וספורטיבי לא נכנסים באותו משפט... משפחתית עם שבלול...

ואני כמוך, לגבי הרכבים שלי... שומר כמו התינוקות שלי! בנתיים אני אוטוטו בן 19... ככה שהרבה מכוניות עוד לא היו לי.. אבל הם יגיעו ;)

ואם אתה קונה GTI ואתה רוצה למכור , צלצל אליי :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

לדעתי עדיף לרכוש אחת שלא נגעו בה, בלי שום תוספות , המהנדסים של החברה תיכננו בכוונה את הפרמטרים של הניהול מנוע ע"מ להאריך את חיי המנוע , ולשמור על בלאי כמה שיותר נמוך

זה לא מעיד על אונס בהכרח , אבל מה לעשות שהוספה כזאת משמעותית ב כ"ס ובקג"מ של הרכב

יעלו לה את רמת הבלאי ללא עוררין

אלעד , חפש אחת סטנדרטית , ותהנה ממנה

(ותשאיר אותה סטנדרטית , בשביל הדורות הבאים :wink: )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

רק תמצא לי אחת סטנדרטית :|

ואני אשאיר אותה סטנדרטית :) אני לא מאלה שאוהבים את האגזוזים וכל הפיצ'פקס הזה...

רק פורק , ולהנות מהגרמניה הזאת :-P

פורסם

הפורק ב-vag הוא לא פנימי ?

הבנתי ממישהו שהתקנת פורק חיצוני במנועים האלה מורידה את ההספק בגלל הסירקולציה של הפורק הפנימי . :?

מה גם שהצליל הזה בשלב מסוים פשוט נהיה מיטרד

ובקשר לרכב סטנדרטי , פשוט סבלנות , הסבלנות משתלמת , זה לא רכב נדיר בסה"כ

מה גם שאנשים בוגרים בגילם ובנפשם רוכשים את ה-gti ומשאירים אותה איך שהיא

רק סבלנות ולפקוח עיניים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הוא אכן פנימי, אבל אני אקנה אחד חיצוני של ביילי , שמעתי אותו ואהבתי...

והוא לא מוריד הספק

זאת לא מצערת אלקטרונית.. היא מגיעה רק בשנת 2002...

בכל מקרה לגבי המטרד יש בזה משהו :) אחרי הרבה נסיעות עם חבר שלי נדפק לי המח ממנו ומהאוטו...

אבל בכל זאת.. חובה!

ואני עדיין פותח עיניים ומחפש ונקווה לטוב ... תודה :)

פורסם

אני באמת לא רואה בעיה בלרכוש רכב משופר אשר טופל כראוי,נשמר טוב ונמצא תקין בבדיקה, ובפרט רכב "ספורטיבי" כמו הGTI MK4 המדוברת, שאינה שונה בשום מכלול מה1.6 של אותו דגם, חוץ מהמנוע המפורסם..לכן אתה יכול רק להרוויח להנאה שלך מרכב ששופר במידה כזאת או אחרת ונמצא תקין.

באותה מידה אתה יכול לקנות A3 עם אותו מנוע 1.8, עם אותו הספק או גבוהה יותר,אני חושב שיש יותר A3 1.8T שמורות מאשר GTI כך שלמצוא אחת נקיה לא יהיה משימה בלתי אפשרית.

1.8T 8)

פורסם

מתן, לי דווקא יש בעיה לקנות אחת עם צ'יפ , כי מי שלא הסתפק ב 150 סוסים , כנראה זה צעיר, שרצה יותר כח, ובשביל מה יותר כח? ;)

בכל מקרה A3 ממש לא על הפרק בגלל אבא, למרות שלא הייתי מתנגד...

פורסם

אולי פשוט לא תקנה את הGTI..מבחינת רכב ספורט זה ממש לא זה, ואם אתה לא רוצה לשפר אז סתם חבל לרכוש אחת..

אולי תקנה את הV5 או V6..מנועים יותר חזקים...בV6 "פור מושיין" שזה הנעה לכל הגלגלים..וגם לא נראה לי שהVים בארץ משופרות כל כך אם בכלל..

1.8T 8)

פורסם

לא מחפש רכב ספורט, מחפש רכב שייתן את מה שצריך בקו ישר לפעמים...

אם הייתי רוצה רכב ספורט , הייתי קונה בתקציב הזה GT כבר ממזמן...

V5 אוטומטיות כולן.. לא ראיתי אחת ידנית

ולV6 אין תקציב :)

פורסם

והנה, מודעה... שנת 2000

תוספות - מחירון

מתקשר לבן אדם.. חש מעצמו כאילו יש לו ביד משהו נדיר,

אני אומר לו ללכת לבדיקה במהלך השבוע.. הוא משחק איתי אתה אופטימי מה אופטימי,

אני אומר לו מה?

הוא אומר לי יום ראשון יש בדיקה לאוטו

ואחרי זה הוא אומר לי , זה מה יש ועוד 10 אחוז מעל המחירון...

לא רציתי להמשיך להתווכח איתו, אמרתי לו בהצלחה וסגרתי את הטלפון...

אנשים לא מודעים למה שהם מפרסמים אפילו.

• תוכן חדש...