Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש גולף GTI משנים 99 עד 2001, ומצאתי פה ושם ...

אך כולם עם צ'יפ , עם שעונים , עם אגזוז פתוח , פורק ... וכן הלאה והלאה

אני ממש נרתע מלקנות גולף עם צ'יפ , כי זה מעיד על אונס ברוטאלי וניסיונות לבדיקת יכולות...

ואני ממש לא מחפש את זה,

אני עובר לרכב פרטי שלי , ואני לא הולך לאנוס אותו , ואני לא רוצה לקבל רכב שעבר אונס...

אז רציתי להתייעץ איתכם ולדעת מה אתם חושבים על לקנות גולף GTI עם צ'יפ ושעונים ואגזוז

או להמשיך לחפש איזה זקן נחמד שיימכור מתישהו ...

אגב הגולף האחרונה שמצאתי שנת 2001 , עם 51 אלף קילומטר יד שנייה.. ויש עליה צ'יפ ואגזוז FREE FLOW ושני שעונים אם אני לא טועה...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

ככה :

אין לך בעיה לקנות גולף עם צ'יפ אבל - וזה אבל גדול, א' תדאג שזה יהיה סופר צ'יפ או מקורי....(יש תוכנות מקוריות של VW ל180 כ"ס) ותדאג שזה נטו צ'יפ לא אגזוז לא פילטר לא עמיית....שעונים זה תמיד נחמד שיש ולא מעיד על כלום....

חוץ מזה אוטו עם 50 אלף קילומטר בדיקה נקיה והבנה שמדובר בבן אדם שיודע איך שומרים על אוטו שמן טוב בזמן....לחכות לפני שמכבים לפני שגודשים לחכות לטמפרטורת עבודה...אין לך בעיה סך הכל מדובר במנוע שבנוי לזה ולא באיזה 1.3 8שס' שהגדישו...

פורסם

אני אשאל אותו לגבי הצ'יפ , אם כי אני בספק שיש אנשים (צעירים) שישלמו 1500-2500 שקל בשביל צ'יפ

ובמקום לקחת של אפסולוט בגדישה של 1.3 בהילוך רביעי חמישי

יקבלו צ'יפ של סופר צ'יפ או מקוריות של VW בפחות הספק ואותו כסף...

בכל מקרה אני אבדוק את העניין לעומק..

תודה רבה על התשובה!

פורסם

אם אפשר לשאול שאלה מהותית בעיקרה:

אתה מחפש אחת בלי צ'יפ ע"מ שבעתיד אתה תתקין צ'יפ ?

אני שואל מכיוון שבעבר פרסמתי את הפולו GTI של חבר שלי כאן, על דפי הפורום.

ערסים וכאלה היו מתקשרים אליו, ואומרים לו "למה שנשלם על התוספות, אנחנו בכלל מחפשים בלי תוספות כמו צ'יפ, הנמכות, כונס אויר מקדימה"......

ובת'כלס, היה ברור שהם היו קונים רכב בכדי לעשות את התוספות לבדם.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תוספות מעידות על דורשנות מהרכב מה שאומר שהשתמשו ברכב חזק...נגיד זקן שאתה אומר לו איזה רכב יש לך ואומר "זה אלף 800 גיר רגיל"

אתה שואל אותו אם יש ריקארו הוא אומר "מה זה ריקארו...יש מזגן מצויין"

זה על הכיפאק מבין ? :D

פורסם

אני חושב ש כשקוהים אוטו כזה אז יש דרישות מהאוטו בגלל זה מפליא למצוא אחת לא "משופרת"

כי בכל מקרה מי שלא היה לו דרישות יתרות לא היה רכב מוגדש או כל רכב GTI הוא פשוט היה קונה רכב סולידי וזהו.

פורסם

אלעד, הרכב שאתה מחפש לא נדיר כל כך ויש לא מעט ממנו, אז יש לך כמה אופציות.

או להמתין ולחפש עוד קצת עד שתמצא אחת בלי כלום ושמורה או שתתפשר מעט על אחת ששופרה מעט.

צ'יפ במקרה שהצ'יפ הוא של חברה טובה וההגדרות לא דורשניות מדי בשביל הרכב (גדישה 1.3 באר זה יותר מדי!!! ושוחק את הטורבו יותר מדי ולא משנה כמה הרכב בנוי לזה) אז אתה יכול לקנות ואפילו להנוץ

חוץ מזה שעונים זה רק תוספ טובה ומראה על כך שהבעלים הקפיד על שגרה קבועה של עבודה.. טמפ' אגזוז.. גדישה קבועה בלי הפתעות מיותרות... תערובות וכאלה.

בהצלחה בקניה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אין כלכך הרבה...תאמין לי אני הייתי בסרט הזה

כל אלו שיש - ל90 אחוז מהם יש פאק כזה או אחר...קשה למצוא אחת בון בון כמו שאומרים

פורסם

לא תמיד צ'יפ וצנרת מעידים על זה שהרכב עבר אונס ברוטאלי.

בGTI שהייתה לי היה צ'יפ וצנרת ושעונים...וממש אבל ממש לא אנסתי אותה.

צריך להסתכל ולבדוק כל רכב לגופו,ולא להרתע ישר רק בגלל שאתה שומע שלרכב יש צ'יפ!

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מסכים ומחזק!

צ'יפ וצנרת לא מעידים על כלום!

כל מקרה לגופו...

לרכב שלי יש צ'יפ מה זה אומר שאני כל היום ב 7000 סל"ד? ממש לא!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ללאון שלי שנמכרה היום יש ציפ וגם אגזוז,האוט יצא בבדיקה כמו חדש ללא כל פידבק שלילי למערכות הרכב אפילו לא לקלאץ

רכב שמור ומטופל של מישהו שמבין תמיד יהיה עדיף על רכב סטאנדרטי של גב או אדון שלא בודקים שמן "כי האוטו חדש מהחברה"

צריך אכן לחפש וכמו תמיד קודם כל לבדוק ואז אם טוב אז לשלם כמו שצריך ולהנות!

הבעיה שכולם מחפשים מציאות וכידוע מציאות בדרך כלל יש בשוק ואחר כך יכולות לעלות ביוקר....

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם
ובמקום לקחת של אפסולוט בגדישה של 1.3 בהילוך רביעי חמישי...

אתה שואל אותו אם יש ריקארו

מישהו יכול להסביר מה זה הדברים האלה שאתם מדברים עליהם ? אפסולוט ? ריקארו ?

פורסם

ריקארו זה בערך ההבדל בין כיף להיות בגולף לבין איכס איכס תוציא אותי מפה :D:D:D:D:D

סתם....זה מושבים ספורטיביים איכותיים מאוד שמותקנים בגולף 99\00 וחלק קטן מ01

במקום רקארו ב01 הם הוחלפו בפולקסקארו :D איזה יצור עצמי של פלוץ גגן דמוי רקארו אין שם והרבה פחות איכות

פורסם
אלעד, הרכב שאתה מחפש לא נדיר כל כך ויש לא מעט ממנו, אז יש לך כמה אופציות.

או להמתין ולחפש עוד קצת עד שתמצא אחת בלי כלום ושמורה או שתתפשר מעט על אחת ששופרה מעט.

צ'יפ במקרה שהצ'יפ הוא של חברה טובה וההגדרות לא דורשניות מדי בשביל הרכב (גדישה 1.3 באר זה יותר מדי!!! ושוחק את הטורבו יותר מדי ולא משנה כמה הרכב בנוי לזה) אז אתה יכול לקנות ואפילו להנוץ

חוץ מזה שעונים זה רק תוספ טובה ומראה על כך שהבעלים הקפיד על שגרה קבועה של עבודה.. טמפ' אגזוז.. גדישה קבועה בלי הפתעות מיותרות... תערובות וכאלה.

בהצלחה בקניה

אלירן

תעזור לי למצוא אחת :)

והקטע שאני לא מחפש לקנות אחד עם שעונים ועם אגזוז ועם כל ה"שיפורים" האלה...

במיוחד לא צ'יפ , כי מי שקונה צ'יפ , זה לא ליופי...

אם ה 150 כח סוס לא הספיקו לו, כנראה שהוא מחפש עוד ועוד ועוד... וסתם עושה בדיקות יכולת...

ולך תדע מקפיד לא מקפיד בגלל השעונים...

יש לי חבר שקנה את השעונים סתם ליופי באוטו.. שעון למדה ב 500 שקל שלא אומר לו כלום...

בקיצור אני אמשיך לחפש את האחת :)

ותודה!

פורסם
ללאון שלי שנמכרה היום יש ציפ וגם אגזוז,האוט יצא בבדיקה כמו חדש ללא כל פידבק שלילי למערכות הרכב אפילו לא לקלאץ

רכב שמור ומטופל של מישהו שמבין תמיד יהיה עדיף על רכב סטאנדרטי של גב או אדון שלא בודקים שמן "כי האוטו חדש מהחברה"

צריך אכן לחפש וכמו תמיד קודם כל לבדוק ואז אם טוב אז לשלם כמו שצריך ולהנות!

הבעיה שכולם מחפשים מציאות וכידוע מציאות בדרך כלל יש בשוק ואחר כך יכולות לעלות ביוקר....

תאמין לי שהוא לא עבר אצלך חיים קלים,

אפילו עם כל הטיפולים :wink:

אבל בעיקרון אתה צודק.... עדיף מישהו שמבין , ומה אני אגיד לך... נחפש את האחת...

• תוכן חדש...