Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כך בחשבון שלרוב, חלקי פלסטיקה מפירוקיות יהיו במצב גרוע כשלך...(בעיקר אני מניח שאתה מדבר על הידיות...) מחיר כל ידית חדשה אצל הפרסי, אם אני לא טועה, נע סביב ה-130 ש"ח...

בכלל לא יקר ולא מצדיק ללכת לפירוקיה

פורסם

המקוריות החל משנת 2000 לא עושות בעיות ככל הידוע לי. לי נאמר כי בשנה הזו הוחלפה תרכובת הפלאסטיק...

לעומת המקוריות לפני שנת 2000, גם בקבוק פלאסטיק של קולה יותר טוב...

לעניין הדש-בורד, לי לא הייתה כל בעייה. המהדרין ישימו איזה שטיחון קטן... אני לא שמתי ושוב,לי לא הייתה כל בעיה...

פורסם

אין להכליל את כל הרכבים תלוי אם טיפלו בזמן ואם יש ספר טיפולים בכלל מה טוב

מחיר ידית בחברה חדשה בסביבות 250-300 לפני הרכבה-בדוק! קצת בעייתי למצוא ידיות (לפחות כמה שאני חיפשתי הרבה זמן)

מה שכן כל בראבו שאתה נעול עליה תעשה בדיקה ואל תשמע לשום מוכר שאומר שהרכב חדש וכו

הכול חארטה

בקשר לבעיית ראש מנוע

לרכב יש בעיות חשמל ובנוסף במערכת הקירור שאם מתחיל התקלות אתה תחליף כמעט הכול בנושא זה

ובבראבו אם עשו לרכב ראש מנוע אל תגע!! כי הפעם השניה תבוא בשנה הקרובה

ולסדר ראש של בראבו לא זול במיוחד(עברתי 2 ראשים ב11 חודשים-לא נעים לכיס תאמין לי)

בכול מקרה תקנה חכם ושיהיה בהצלחה

קובי

מגאן קופה 1.6

פורסם

250-300 בחברה, אצל הפרסי יוצא חצי מחיר...

אשמח לשמוע סיבה הגיונית להמלה להמנע מרכב שעבר שיפוץ ראש מנוע? אם הטיפול נעשה באופן רציני ולא חאפרי, במוסך טוב למה שתהיה בעיה?

האם זה הנסיון שלך ואתה מכיל אותו על כל הרכבים מהסוג הזה?

פורסם

לבדיקה אני בטוח לוקח...!

ובאמת תודה רבה לגם... אז ידיות זה עניין חד פעמי וזהו... יעלה כ 300-360 כולל התקנה? או שזה 400 אפילו?

פורסם

הרכבה אתה יכול לבצע לבדך.

יש פורום של פיאט בראבו/בראבה בבריטניה עם פרוייקט מצולם. אני אמצא אותו ואתן לך לינק.

פורסם

תודה רבה לך... בנתיים אני מחפש את הרכב המתאים... ועזרת לי מאוד כמו כל השאר פה... תמשיכו כך :smile:

אגב איך הירידה במחיר הרכב? שמירת ערך אני מתכוון?

שוב תודה!

רמי.

פורסם

שאלה שהיא קצת לא רלוונטית...

בשנתונים שאתה מחפש מחיר הרכב גם ככה נמוך כך שאין לו הרבה לאין לרדת.

בשנתונים הללו, במחירים הללו, בתמורה תמורת הכסף, רכב מצויין.

פורסם

כן הבנתי שאין יותר לאן לרדת... הרי איפה ניתן למצוא רכב שנראה מודרני שנתון 98-96 מאובזר טוב שיעלה 20K משהו שאני עדיין לא מבין אותו, אבל זה מצויין :)

קיצר זהו אני סגור על הרכב... אני אעבוד עוד טיפה כנראה... שיהיה כסף בצד גם... וצריך להוציא מהורים פה ושם חחחח בכל זאת...

פורסם

בתור בעלים בעבר של בראבו hgt

תשמע לכל מה שאמרו פה האנשים

אני כמו הרוב גם אכלתי אותה עם הרכב

טיימיניג נקרע לאחר 30 אלף ק"מ

הוחלפה הצמה הראשית (המון כסף ! )

ידיות חצוניות הוחלפו פעמיים

ועוד כל מיני תקלות מעצבנות (מזגן בעיקר )

הנחמה היחידה שהייתה לי מהרכב היא שהוא היה מנוע 2 ליטר

פורסם

יותר לכיוון של בעיה ספציפית ברכב הזה. לפחות כך לי זה נשמע...

ושוב עולה הנק' כי איכות ההרכבה והרכבים מאוד לא אחידה בדגמים הללו.

יש להזהר ולבדוק טוב טוב לפני שרוכשים את הרכב הנ"ל.

• תוכן חדש...