Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי היום רכב סוזוקי בלנו שנת 96 יד 2 עם 104,000 ק"מ.

לפי מבט ראשון האוטו לא עבר תאונות וגם האנשים נראים מאד אמינים (זוג דתיים). הם רכשו אותו לפני 4 שנים עם 87,000 ק"מ ומאז כמעט לא נסו עליו . יד ראשונה היה של בן אדם מבוגר (לפי טענתם).

הראו לי את ספר הטיפולים מהרגע שהרכב עלה על הכביש וכל הטיפולים בוצעו בזמן ובמוסך מורשה.

הוחלפו רצועות טיימינג בטיפול האחרון (סביבות 100,000 ק"מ) וגם הדיסקיות בלימה הוחלפו לא מזמן , מצבר בן חצי שנה וצמיגים בני שנתיים.

יש מספר נקודות חלודה במכסה של תא המטען (דבר ששמתי לב שהוא די נפוץ בבלנו).

הרכב נראה שמור מאד ויום שישי אני לוקח אותו לבדיקה.

שאלתי היא : על מה לשים דגש בבדיקה??

(עשיתי כבר זיכרון דברים).

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין העממיות הזולות והאמינות בקבוצה, אך מן הסתם הפשוטה והפחות משפחתית מכל יתר המכוניות באותו סדר גודל.

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

חשוב ששמו מים ירוקים במנוע, כי הראש רגיש מאד בבלנו, כמו כן אל תבהל מכל מה שכותבים בבדיקה שהרבה שם זבל, לפני שנה חיפשתי בלנו לסבי מצאתי לו שנת 98 מטופלת טוב ובבדיקה היה כתוב "שמן גיר כהה ודיסקיות" והרי אני ראיתי לבד שהשמן טוב וגם המכונאי שלי לאחר הבדיקה אמר סתם חירטוטים.

תעשה בדיקה ותבוא להתייעץ, לפעמים דתיים זה טוב אבל יש דתיים שמזניחים את האוטו, כמובן אנחנו לא מכלילים.

יום טוב.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

בלנו אוטו מעולה למי שמחפש רכב משפחתי קטן, אמין מאוד, בקשר לבטיחות לא הכי בטיחותי אבל מי קבע לשם השוואה שאקסנט יותר בטיחותי .

לפי דעתי משמש את מטרותיו היטב ונותן תמורה מלאה למחיר .

פורסם

החבר'ה כאן צודקים.. הגרסה הרגילה כמדומני קיבלה כוכב אחד במבחני ריסוק ומגיעה ללא ABS ועם כרית אויר אחת בלבד אם אינני טועה בדגם הרגיל (פנסים ארוכים).. ואם ABS בדגם הסופר (פנסים עגולים).

פורסם

אתם יודעים, מוטי כתב הודעה שכל חסרי הרישיון לא יכתוב פה הודעות בגלל חוסר הניסיון שלהם עם רכבים.

זה נשמע מטומטם, אבל אם אין לכם ניסיון עם הרכב, ובייחוד בבטיחות שלו, איך לאזעזל אתם כותבים שהוא לא בטוח ? לפי תוצאות מבחנים של מישהו אחר ?

גם ילדון בן 12 יכול לתת נתונים על רכב זה או אחר ישירות מאתר החברה או מאתרים המספקים נתונים.

לבחור שמחפש בלנו, הינה סיפור בשבילך לגבי הרכב ובטיחותו:

הייתה לנו במשפחה בלאנו שנת 99 דנדשה מהניילונים, הרכב היה אמין מאוד במשך השנתיים וחצי ששירת אותנו.

לרכב היו 2 כריות אויר ללא ABS.

ערב אחד בסוף נובמבר נהגתי על הרכב עם עוד 3 חברים איתי ברכב.

נסעתי בכביש בעירי ש10 דקות לפני זה טיפטף מעט גשם (כידוע טיפה טיפטוף מעלה את כל השמן שיש בכביש והכביש חלק מאוד.) אני ברוב טפשותי החלטתי לעבור לנתיב אחר, אבל במקום לסובב את ההגה בצורה עדינה, סובבתי אותו מהר.

באותו רגע הרכב נכנס לסיחרור, עשה פעמיים 360 (היה חבר נוסף ברכב אחר שסיפר שהסתובבנו כ"כ הרבה, אני לא זכרתי) ולבסוף נזרקנו בתוך עץ.

האוטו פגע פגיעה חזיתית בעץ והתחת שלו נעצר אחרי שנתקע בגדר אבן שהייתה.

כל החברים יצאו מרכב ורצנו כמו משוגעים.

אני אחסוך את הסיפור עם האמבולנס ומיון, אני רק אספר שכולנו, בלי יוצא מן הכלל יצאנו כמעט שלמים, מלבד שריטות ומכות יבשות, לא שברים לא פצעים, כלום.

הרכב נלקח למוסך והמוסכניק לא האמין שמישהו יצא מהרכב הזה בחיים.

הבלאנו הלכה לקיבינימט, אבל אנחנו לא, ומבחינתי בטיחות, זה לא עיניין רק של מניעת תאונה, זה גם עיניין של בזמן תאונה שיהיה כמה שפחות נזק.

תפסיקו ללכלך על הבאלנו אם אין לכם ניסיון עליה, רכב משעמם מאוד, אמין מאוד (כיאה ליפנומטית) וכן, אני ההוכחה שהוא גם בטוח.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אדוני היקר ממתי אתה מוסמך לבדוק אם רכב בטוח או לא ועל סמך מקרה שקרה לך לחרוץ גורלות(לא נתת פרטים באיזה מהירות הייתה הפגיעה-אולי היא הייתה נמוכה יחסית),בשביל זה יש את euroncap

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=42

סלח לי שאני סומך טיפה יותר עליהם מאשר עליך,(גם את דבריהם אני לוקח בערבון מוגבל....)

גם בן דוד שלי עשה תאונה קטלנית עם יונדאי לנטרה ובמזל יצא בנס,זה אומר שהלנטרה בטוחה????

פורסם

הפגיעה הייתה ב-60, לא אמרתי שלסמוך רק עליי, אבל לא רק לסמוך על EUROCAP.

זה לא אומר שהלנטרה בטוחה, אבל זה גם לא אומר שהיא לא בטוחה !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אוי נו די כבר, כולם יודעים שהבלנו הוא רכב על הפנים מבחינת בטיחות. אתה חושב שאם היית ניכנס עם רכב אחר בעץ התוצאות היו שונות? אולי היה לך מזל ופגעת בנקודה חזקה ברכב או משהו. בקיצור, יש רכבים יותר בטוחים בשנים האלה. אם זה עץ רחב אז בזמן ההחלקה המהירות ירדה מ60 ובגלל שהעץ רחב המכה התפרסה על שטח גדול.

סלנו הוא רכב לא בטוח, עובדה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אוטו בלי הרבה בעיות זריז וקליל.

יריעות פח שמחוברות אחת לשנייה יצרו אוטו קליל זריז ולא בטיחותי.

אבל אמין ביותר!!

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה לכולם על הייעוץ. אני אשים לב לפרטים שציינתם.

בקשר לבטיחות , אני מבין את הבעיתיות שבעניין.

שאלה נוספת : האם רכב שכמעט לא נסע ב- 4 שנים האחרונות (15,000 ק"מ), האם זו גם יכולה להיות בעיה?

תודה,

מחר אני בבדיקה של הרכב

פורסם

פעם ההיתה כתבה ב YNET שהתוצאות של NCAP מוטות לטובת רנו

היצרנים משלמים כסף והרבה כדי "שיבדקו"...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3012118,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3032215,00.html#n

והנה המאמר המנצח:

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/encap.asp

זה הארגון שהוא האורים והתומים שלכם??

במיוחד תקראו בשקידה את המאמר המנצח...

פורסם
תודה לכולם על הייעוץ. אני אשים לב לפרטים שציינתם.

בקשר לבטיחות , אני מבין את הבעיתיות שבעניין.

שאלה נוספת : האם רכב שכמעט לא נסע ב- 4 שנים האחרונות (15,000 ק"מ), האם זו גם יכולה להיות בעיה?

תודה,

מחר אני בבדיקה של הרכב

עצם העובדה שהרכב לא נסע כל כך הרבה היא לא כל כך בעייתית,במיוחד אם הקפידו על הטיפולים והטיימינג בזמנם כפי שאתה אומר.

אבל כ-4000 ק"מ בשנה בממוצע זה מעט מאוד,מעט מדי,לכן כמו בכל רכב עולה החשד ששיחקו עם הקילומטרז'.

האם לקחת את הרכב להצלבת מידע במשרד הרישוי כדי לבדוק את עברו?

אם לא עשה כן,כמו"כ בצע את הבדיקה היום כפי שאמרת במקום שאתה בוחר-תעלה את תוצאות הבדיקה לפורום לפני התשלום,אם התוצאות יהיו סבירות-תתחדש,קנה וסע לשלום!

• תוכן חדש...