Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו B

andixander
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי קליאו B משנת 2002 כחיפאי הדאיג אותי נפח המנוע 1200. אני נוסע בדרך כלל לבד, לא מעמיס משפחה ו/או מזוודות. הקילומטרז' במכונית קודמת לא עבר את ה- 10K. עוד פרטים: גיר ידני, מזגן.

עוצו עיצה? להפסיק לדאוג? תודה

פורסם

ברוך הבא לפורום!

אם אתה נוסע לבד, ומחפש תחבורה בסיסית ולא הרבה מעבר, קליאו 1.2 תספיק. לאמא שלי יש אחת כזו, ידנית. הרכב חסכוני מ-א-ו-ד, ולצרכים שלה (שזהים למה שרשמתי בהתחלה) הוא מעולה, והיא מאוד מרוצה ממנו. הרכב ברשותינו כמעט שנה, ונקנה מהשכרה. רבות מהן היו בהשכרה, בדוק האם גם זו שאתה רוצה לרכוש היתה בהשכרה, ותוריד את המחיר בהתאם.

מומלץ לקרוא את השירשורים הדביקים (העליונים) בפורום ייעוץ ברכישה, יש שם הרבה מידע חיוני לרכישת רכב.

גיא

פורסם

את הסיפור שלי עם שתי רנו קליאו 2003 אחת 1.4 אוט' ואחת 1.2 ידנית אני לא מתכוון לחלוק

כרגע בפומבי, מי במעוניין, בפרטי.

אני רק יכול להמליץ להתרחק מאש מבחינת אמינות, ושהיא אכן מוכיחה את 4 כוכבי הריסוק שלה.

פורסם
ראיתי קליאו B משנת 2002 כחיפאי הדאיג אותי נפח המנוע 1200. אני נוסע בדרך כלל לבד, לא מעמיס משפחה ו/או מזוודות. הקילומטרז' במכונית קודמת לא עבר את ה- 10K. עוד פרטים: גיר ידני, מזגן.

עוצו עיצה? להפסיק לדאוג? תודה

שלום,

כבעל קליאו B 2001 אני די מרוצה מהאוטו.

אבל שים לב לכמה דברים חשובים.

בדיקה במכון זה דבר חשוב מאוד, אבל יותר חשוב (ומה שלא עשיתי) זה בדיקה במוסך מורשה מטעם רנו, עדיף להוציא עוד 200 - 300 ש"ח על דיאגנוזה למנוע שם תגלה מה מצב החיישנים השונים - מומלץ בחום, חוסך המון כאב ראש.

בעיה אחרת ממנה סבלתי זה חום המנוע- תדאג מייד לנקות את הרדיאטור מלכלוך ולעבור לנוזל קירור איכותי וכל זה בגלל שהמנוע עובד ( או מגיע) לטמפ' גבוהה של 99 מעלות (לפי מחשב הדיאגנוזה)- ואם הוא יתחמם יותר הדרך לאטם ראש/שיפוץ ראש קצרה.

בצד החיוב , האוטו יציב ,נוח, ושותה מעט מאוד דלק (לא פחות מ 15 לליטר).

תבדוק את המזגן, את הקלאץ', והכי חשוב את ידיות פתיחת הדלתות מבפנים - שעם שימוש לא עדין הם נשברות ויוצאות ממקומן.

בסך הכל אוטו חסכוני, לא מסובך מכנית, וגם זול לרכישה.

בהצלחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...