Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מדובר ברכב דייהו לאנוס, 2000, 105000 ק"מ, יד ראשונה מחברה (לא השכרה). אשמח אם תוכל להבהיר לי את חשיבות הממצאים שעלו בבדיקה:

* רעש מערכת תזמון ושסתומים, נזילות שמן, רעש גלגלות ורצועות, ניקוי ותיקון מערכת קירור\ חימום פנימית, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

* לתקן זויות היגוי, חופש ונקישות במתלה.

* בולמי זעזועים קדמיים פגומים

* תיקונים בסף, תיקונים במרכב, תיקוני פח וצבע, תיקון בגוף מימין, פגמים בצבע, פגושים פגומים

* אין תאריך על המצבר, מזגן אויר אינו פועל.

* ניקוי\ החלפה מערכת קירור שמן גיר.

האם אלה תוצאות רגילות של בדיקה לסוג הרכב הספציפי הזה?

אבקש תשובה בדחיפות!! (לחוצים למכור את הרכב כבר.)

פורסם

זה אוטו בן חמש (שש עוד מעט) - לפי הבדיקה הוא נראה כמו בן 15...

משמע - חרשו עליו יותר מדיי.

לענייננו - מה מצב המנוע והגיר? נראה לי שהשילדה לא חפה מבעיות. בקיצור

אני הייתי ממשיך לבדוק עוד רכבים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יחסית לרכב חברה זה בסדר גמור, רכבי חברה עוברים חיי גהינום.

לא סתאם משלמים עליהם פחות.

פורסם

אם עדיין אתה מעוניין ברכב,

תוריד אותו במחיר לפי עלות התיקונים (והייתי מוסיף מקדם ביטחון של עוד כמה שקלים).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אל תחיו באשליות--למכוןצ בדיקה יש אינטרס להכביד יתר על המידה , הם רוצים להתנער מאחריות!!!

כל אוטו הוא עם נזילות, הגה עקום, תיקוני פח, בלאי מנוע:twisted:

הכל שטויות!!!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

נכון,הכל שטויות וגם אם תכניס רכב חדש לבדיקה, הם יכתבו את אותו הדבר בדיוק - כסת"ח.

הבדיקה הזאת היא בעיקר בשביל תאונות, אבל גם מוסך רגיל יוכל לומר לך , חבל לזרוק 400 שקל סתאם.

בנוגע לרכב, רכב חברה, מה אתה מצפה, קרעו אותו, ועוד עם הבלאי הטבעי של ה לאונוס שבוא נגיד, לא מזהיר בכלל, אני חושב שיש בשוק ים של רכבים כאלה שבעליהם מתים להיפתר מהם, קח בחשבון שאם אתה קונה כזה רכב ועוד רכב חברה, בחיים לא תצליח להיפתר ממנו אלה אם כן הוא יימכר לגריסה.

תמשיך לחפש.

פורסם

בכל טופס תוצאות בדיקה ראיתי את הרג'קטים האלה:

* רעש מערכת תזמון ושסתומים, רעש גלגלות ורצועות.

* לתקן זויות היגוי, חופש ונקישות במתלה.

זה בד"כ כסת"ח.

ניתן להניח שהחברה רכשה את הרכב באיזור ה 15-20 אחוז הנחה ממחירון לצרכן הפראייר הרגיל (סבסוד צולב... קיים גם ברכישות של חברות לא רק ליסינג) אין סיבה שלא תתיחס לכך.

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב לאורך זמן אז הרכישה הזו יכולה להיות כדאית אם תרכוש את הרכב ב 25% מתחת למחירון רגיל - וכן זה מחיר ריאלי, ואת ההפרש בין המחיר הרגיל למחיר הרכישה תשקיע בטיפול רוחבי היקפי שיתן לך שקט נפשי בקשר לרכב ולמצבו המכני.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...