פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מה אומרים? הציעו לי את המורל דוטק 6.5 אינץ' ב850 אגב אם מישהו רוצה במחיר הזה אז אני אגיד לכם בהודעה פרטית איפה זה ואת האלפא סוניק ב900 אם אני זוכר נכון אולי 950 מה כדאי? וכן אני אשמע את שניהם ואחליט אבל אם הרבה קוטלים את אלפא אז אולי יש סיבה...
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוצאתי את הרמקולים שש על תשע שהיו לי מאחורה ונשארו לי חורים מכוערים איך אני יכול לרפד את זה בלי להוציא את המגש (כי אי אפשר להוציא) איזה פתרונות אתם יכולים להציע לי...?
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש באתר הזה תמונות של התקנות עם בניות מיוחדות מביפארגלס של רכבים מהארץ! רציתי לדעת איזה חנויות בארץ עושות כאלה התקנות מיוחדות בבגאז מפיברגלאס עם ציביעה מיוחד http://www.autosound.co.il/main.asp?url=userpics.asp
הודעה אחרונה מאת yaniv.s, -
- 3 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם התקנתי סוף סוף מערכת באוטו עובד טוב רק דבר אחד מפריע לי הרמקולים האחוריים קטנים חשבתי שבחברת במוו היו משקיעים ברמקולים שלהם אבל כניראה טעיתי בכול אופן יש לי תקציב של 400 ש"ח ואני רוצה 2 רמקולים אחוריים 6.5 אינץ של פיונר או קנווד או חברות טובות שלא אני יקנה משו ויהרס אחרי כמה ימים השמח לקבל ממכם עצות מאיפה ניתן לקנות בסכום כזה בתודה מראש, אלירן צרפתי
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 1 תגובות
- 823 צפיות
אני רוצה לגשר את שני המגברים במגבר (אמפ 1 ואמפ 2) ככה שיהיה לי רק 2 יציאות, כל אחת 400W ב 4 אוהם ולחבר כל סליל ליציאה בסאב (בסאס כל סליל הוא 4 אוהם) יעבוד?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת כמה עולה אנטנה שנפתחת לבד כשמפעילים את הרדיו?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 43 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
סוף סוף ובשעה טובה סיימתי את המערכת שלי(יש עוד תוספות קטנות מאוד): רדיו דיסק של פיוניר 7550 רמקולים אחוריים של מאק אודיו פרוטקטור 120 RMS מגבר 4 ערוצים סאונד סטורם חדנדש מדגם d350 המגבר 1400 וואט סאב וופר מאק אודיו רד אטאק 230 RMS חיווט שלם של רוקפורד! יש עוד תוספת של קדמיים שצריך לעשות אבל חברה אני אומר לכם האוטו מתפוצץ אין לכם מושג איזה איכות שומעים בוליום גבוהה גם ... יש עוצמה מעולה מעל ומעבר.. המגבר לא על שיא העוצמה יש למגבר עוד הרבה גז לתת אם אני ירצה להתנפח בסאב חזק יותר אני מוכן עכשיו להראות לכל מי שזלזל בסאונד סטורם מה המגבר הזה מסוגל לעשות כל מי שאמר סאונד זיבי אני רוצה לשמוע אותו אומר סאונד זיבי כשהוא ישב באוטו והביצים שלו ירקדו מהעוצמה שיש …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
קבל? מתי צריך? 1 2 3
מאת LiranAzuz- 43 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם איך אני יודע אם אני צריך קבל? תודה לירן
תיבה לסאב פיוניר 1 2 3
מאת apexi- 41 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם,יש לי סאב פיוניר 600 מהדגם TS-W304C הוא מחובר לתיבה ממש קטנה יחסית ואני ממש לא מרוצה מהצליל של הסאב חשבתי שאולי יש אפשרות שאפשר לקנות תיבה מקורית לסאב הזה? או תיבה לא מקורית שתנצל את הסאב הזה כמו שצריך אשמח לקבל קישורים לאתרים שמוכרים או המלצות לתיבות ספציפיות
הודעה אחרונה מאת gal75, -
אהלן כולם! אתמול בערב קיבלתי את הרמקולים שלי 9*6 ואיתם חוט של 4.5 מטר. לדעתכם אני עדיין צריך לקנות תוספת של חוט בשביל דיהטסו שרייד? או שזה יספיק? תודה אסף
הודעה אחרונה מאת assaf87, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אז מה שקרה ביום שבת זה שעשיתי תאונה עם הרכב (יונדאי) ומסתבר שיצא טוטל לוסט וכמובן שיש צורך לפרק את כל המערכת ולהעביר אותה לרכב אחר שיהיה כנראה מאזדה 3 (לא ממש סגור על זה) עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להחליף חלק/ים במערכת ולהגיע למצב שאיכות הסאונד ברכב החדש תעלה על הישן. מה שחשבתי לעשות זה להחליף את ה-cadence במגבר 4 יציאות בריא יותר ולאטום את הדלתות הקדמיות באיטום מלא של מאגנט (ברכב הישן היה איטום חלקי) ואולי גם את הבגאג' (זאת במידה ואני לא אהיה מסופק ) בקשר לרמקולים האחוריים אני לא בטוח מה אני עושה, הייתי די מרוצה מהם ביונדאי כשהם היו מוגברים התקציב לשידרוג הוא 1500 ש"ח בקירוב בהנחה שאין תשלום על העבודה ואיטום יעלה 450 ש"ח לדלתות מקדימה) מה אתם חושבים?…
תערוכת Essen.
מאת RS- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב , הנה רכב ההדגמה של Alpine, בתערוכת Essen 05.
הודעה אחרונה מאת סופר לנסר, -
אהלן חבר'ה! קוראים לי עידן ויש לי בעיה... לפני הבעיה אפרט את החלקים שיש לי באוטו. א) יש לי מערכת פיוניר 7600 עם מגבר פנימי X50 שהולך למקולים הקדמיים. ב) הרמקולים הקדמיים (מקוריים של הרכב ודיי מספקים אותי) מחוברים לטוויטרים של LANZAR. ג) יש לי רמקולים אחוריים 400W 5WAY של פיוניר ד) וסאבוופר 600W של EARTHQAKE הדבר היחידי שחסר לי זה מגבר עוצמתי בעל 4 יציאות שיחזיק לי את הסאב והרמקולים האחוריים. ועכשיו לשאלת מיליון הדולר - איזה מגבר כדאי לי לקנות? (הכסף לא משנה, התקציב שלי עומד עד ל-1500 ש"ח). אשמח לקבל תגובות כאן או באימייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
יש לי שתי כפתורים ברדיו דיסק אני לוחץ עליהם ולא יודע מה הם עושים עם היה לי את הספר הייתי בודק בספר אבל אין לי הכפתורים עם TA ו AF אפשר להשים אותם על ON OFF מזה?? ראשי תיבות של מה? הרדיו הוא סוני CDX-C5000R
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק פייונייר 7500 והלך לי המגבר הפנימי של הצד השמאלי. זה בר תיקון? וכמה זה יעלה? או שכדאי לי לקחת איזה מגבר עם 2 ערוצים ולהגביר את הקול שיוצא משם ? כמה יעלה מגבר כזה של 2 ערוצים 50 וואט על כל אחד?
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה אינץ' הרמקולים הקידמיים בפיז'ו 205?4 או 5.25? ועם הם 4 ניתן להרכיב אותם בצורה מסויימת?
הודעה אחרונה מאת basss, -
רעשים מהדלתות
מאת shibby- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי פיאט אונו, ועשיתי בניה של 6.5 בדלתות מקדימה. יש לי מורל פולס עם טוויטרים של מורל MT-22. הבעיה היא שבווליום גבוה הדלת מאד מרשרשת, אם אני יחתוך אותם יותר גבוה זה יעזור? כמה אני "יאבד" מהמוזיקה? אני מתכוון לחתוך עם קרוס 3WAY של רדיושק (radiosheck) יש לי גם סאב סרווין וגה HED 12. ואיטום יעזור? יש בכלל מקום לאטום בדלת של אונו?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
אוטופורט-מיקום 1 2
מאת אנטיזחן- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני צריך לדעת מה הכתובת של אוטופורט האם הם בפתח תקווה? והאם קו 51 מגיע אליהם?
הודעה אחרונה מאת meidan, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי ברשותי יונדאי GETZ , מישהו יכול להגיד לי איזה גודל של רמקולים אני יכול לשים בדלתות ??? 5.25" או 6.5 ????
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם מישהו מכיר, שמע, ראה נגן MP3 נייד, על בסיס זכרון ולא דיסק (USB) שיודע להעביר מידע לכל מכשיר רדיו שהוא ? פעם היה חיבור אוניברסלי כזה שהיה אפשר לחבר אותו לכל נגן חיצוני שהוא (נגני CD למשל). הוא היה משדר אלחוטית (באמצעות שידור FM) את המוסיקה למכשיר הרדיו שברכב. כל רדיו. היה "תופס" תחנה מסויימת על הסקאלה... וזהו. יש דברים כאלו ? גם נגן MP3 נייד, גם USB עם שלל יתרונותיו, וגם לא דורש "הכנה" מיוחדת ואפשרי להשתמש בו בכל רכב ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר'ה איך החברה הזו? איך הסאב שלהם דגם egw 12 ? נידמה לי שמדובר בסאב 250 rms. ואיך הסאב הזה מול האחרים שיש בשוק?
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ידע טוב בחשמל רכב ואני רוצה להתקין 2 מגברים על 2 רמקולים וסאב (מגבר לסאב, מגבר ל2 רמקולים) עכשיו אני יפרט לכם את המצרכים ואיך אני מחבר ורציתי רק את האישור שלכם לא משנה חברות לא כמה הרמקולים לא אומים רק אם ככה מחברים נכון יש לי מגבר 2 ערוצים ויש לו 4 כניסות rca, הוא מיועד לסאב ויש לי עוד מגבר 4 ערוצים וגם 4 כניסות rca, והוא מיועד לרמקולים וקרוס ויש בו 3X2 של כניסות rca מחולקים: לבן\אדום, לבן\אדום, לבן\אדום ו3 יציאות ממול הכניסות הכניסות והיציאות הראשונות יש אפשרות כזאת : selector ויש בורר למצב bi-amp או tri-amp בשניי הכניסות השניות והיציות השניות יש את אפשרות הבאה...: front &rear combiner ויש בורר למצב on או off מה מחברים בכני…
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אם זה משנה ששמים נגיד חוט בעובי 2 סנטימטר או אם אני ישים שני חוטים ביחד של 1 סנטימטר כל אחד ? מקוה שהבנתם אותי אבי
- 4 תגובות
- 862 צפיות
אני רוצה להבין דבר אחד אם איך שאני חושב לחבר זה נכון יש לי שתיי מגברים שבשתייהם יש לי 4 כניסות rca באחד רשו לי עליו 2X180 ובשני 400 וואט ויש לו 4 יציאות לחיבור 4 רמקולים יש לי קרוס אובר אקטיבי 3X2 כניסות ויציאות אדום לבן, אודם לבן, אדום לבן. ויש לי סאב 500 וואט זה היה מורכב מרכב שהיה לי לפני ושמעו מצויין אני לא רוצה להשקיע מעבר לזה כי יש לי הוצאות אחרות כמו צביעת פלסטיקים ותוספות לאוטו יותר גדולות האוטו הוא במוו 320 2001 יפייפיה המצבר נימצא לי מאחור רציתי לדעת רק אם איך שאני מתכנן לחבר זה טוב אני לוקח כבל 8-7 בגלל המרחק הקטן שיש לי מהמצבר(+) למפצל ומשם למגבר א' מגבר ב' ולקרוס פיוז 40A. כנ"ל את המינוס(-) לגוף וכמה שיותר קרוב למגבר את …
הודעה אחרונה מאת eliran_330, -
בעיית RCA
מאת סאונד בראש- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
המכשיר שלי מגיע עם יציאת RCA אחת .! עכשיו אני מעוניין לפצל אותו לשלוש ! ( מאחד לשלוש ) יש כזה מפצל ! או ! קרוסאובר טוב שמפצל בעצמו לקדימה אחורה וסאב ! אבל חשוב שתיהיה לו אופציה לבטל את הקרוס של הקידמיים ( כי יש לי קומפוננט ) אבל שישאר מפוצל !
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
תמונות התקנה חדשות. 1 2
מאת alpine- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
סוף סוף היה קצת זמן אז החלטתי לבנות את הקורות ברכבי.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 5 תגובות
- 945 צפיות
יש לי רמקולים 6*9 JBL CS369. איפה הם אמורים להיות מיוצרים? שלי יוצרו בסין. האם זה זיוף?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 27 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברה קודם כול לפני שאתם קוראים את מה שאני רושם תקרוא את התגובות שיש פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=426246#post426246 אני ממשיך משם כי אני לא רוצה להכניס אתה הנושא שלי בתרד של משיהו אחר אחרי מה שהבנתי ממכם שאין סיבה לא לעשות את זה חיברתי את הרמקולים אחוריים שלי ביחד עם הקומפוננט ל 2 ערוצים שהיו פנויים לי במגבר אני חייב להגיד לכם ששומעים ממש ממש אחרת ! אני חשבתי להביא עוד מגבר וכרגע ירדתי מהרעיון אני מציע לכול מי שיש אחרויים והיה רוצה לחבר אותם למגבר ולא מחבר מטעמי תקציב שיעשה את מה שאני עשיתי!
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ויש לי בעיה בכל פעם שאני מדליק את המערכת יש רעש של מו שריקה (כמו רעש של רדיו טיפ סלילים ) וזה רק שאני מדליק את 2 המגברים בדקתי עם עוד מערכת של Pioneer אבל גם יש את הרעש אז כך שזה לא מהמערכת
הודעה אחרונה מאת yoav b, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אולי תוכלו לעזור לי להחליט... יש לי שני מגברים שאני מתכוון להשתמש בהם רוקפורד 501X שהוא 4 ערוצים של 65 וואט אר אמ אס שבגישור של כל שני ערוצים אפשר להגיע איתו ל 2X250RMS ב4אום ויש לי עוד מגבר של רוקפורד 450S שהוא 2 ערוצים שבגישור הוא 450RMS על 4 אום איך כדאי לחבר? שני סאבים על ה501X שכל סאב יקבל 250 אר אמ אס? ואת השני לחבר לקומפוננטים שהוא ייתן להם המון המון כח ואולי גם לאחוריים? או אולי לחבר אותו לשני זוגות קומפוננטים? או אולי דרך אחרת?? יש למישהו הצעות? עוד אין לי סאבים וקומפוננטים אני בתהליכי שמיעה
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 76 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,126 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- שחר 1
- T_A
- oferg22
- Eyal Amzleg
- M H
- אלירן זורנו
- גרנד פריקס
- Shai.sku
- yoav911gt2
- סולל הדרך
- פול-טנק