פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
BOSS או BOSE?
מאת Guest ®XploiteR- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ומה ההבדל בינהם?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם!!! קיבלתי עכשיו הלוחות של התיבה לסאב שלי, ואני רוצה לבנות את התיבה... איך מומלץ לחבר אותם? מספיק לחבר עם ברגים בין הלוחות ודבק כלשהו? איך מומלץ לאטום אותה??? תודה, משה
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
הרבה זמן לא היתי במפגש לראות את החברה ... יובל
הודעה אחרונה מאת YUVAL B, -
- 5 תגובות
- 903 צפיות
שלום קניתי HU יד שניה ולא קיבלתי את המסגרת אלומניום האם אפשר להתקין גם בלי זה?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
הוא טוב?
הודעה אחרונה מאת okiman, -
האם משנה איזה טויטרים להרכיב? 1 2
מאת Guest ®XploiteR- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברכב עם רדיודיסק ו4 רמקולים בלבד ללא מגבר. ומה הבדל בין טויטרים שעולים 50 ש"ח לבין זוג שעולים 150? (חוץ מהמחיר...)
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 915 צפיות
טוב אז ככה ! אבא שלי שיחק בפונקציות ברדיו דיסק (אלה שלוחצים ומחזיקים כפתור audio ) ועכשיו מנגן לא איכותי ויפה כמו שניגן לפני ! תעזרו בקשה ! מה לעשות בפונקציות האלה ? או איך עושים reset למכשיר ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת arm123, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז ככה עקב ייאוש בחיפוש קומפוננטים של 4 אינץ טובים החלטתי לקבל את עצתו של גל(BLACKMAZDAF) ולעשות עבודה קשה(או קלה כל זאת נדע בהמשך) בלבנות קיקפאנלים.. אוטו : TOYOTA HILUX (טנדר) מערכת נוכחית: HU : KENWOOD KDC7018 MP3 FS : KENWOOD 90W PEAK 4INCH SUB : ROTWIELER 350 PEAK 80RMS 6.5INCH נדמה לי AMP : חברה לא ידועה 2 יציאות עם קרוס פנימי 3 מצבים OFF 80HZ 150HZ AMP2 : SHAREWOOD 240RMS 4 יציאות (לא מחובר כרגע) כרגע המגבר הראשון מחובר רק לסאב ומוציא צליל לא רע בכלל ........ עד עכשיו רציתי לשים קומפוננטים של 4 אינץ בדש בורד אבל כבר התיאשתי מלחפש . אז אני מעביר את הכדור אליכם תמליצו לי על קומפוננטים טובים עד 6.5 אינץ ומאוד ממולץ גם…
הודעה אחרונה מאת chaotik_angel, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה מהרדיו דיסקים הבאים עדיף? KENWOOD KDC 2018 4*45 PIONEER DEH1015 4*40 אלה האפשרויות היחידות, מה כדי לשלב עם המערכת? קומפוננט פולס, מגבר JBL, וסאב שיבה...
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי, התקנתי מגבר, רמקולים וסאב. חיברתי מתח ואדמה. חיברתי מהרדיו-דיסק של Pionreer את ה- Control והמגבר לא נדלק (חוט כחול-לבן) מה הסיבה?
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ובכלל מה דעתכם עליהם
- 9 תגובות
- 899 צפיות
אתמול החלטתי בעזרתכם לקנות את הפיוניר האחוריים 330W ,3 WAY עכשיו ישנם 2 אתרים ,ואני לא יודע מאיזה לקחת הבעיה שלי היא באתר הראשון: http://www.netactive.co.il/product.php?item=2109&cat=172&ref=zap יש שנה אחריות בניגוד לאתר השני ,המחיר יותר זול,אבל בתמונה מראים לא את הרמקול המקורי אילה מראים את הפיוניר 350W 4WAY רק שחסר טוויטר..(תראו בעצמכם בתמונה) באצר השני http://www.audionet.co.il/details.asp?id=488&lead_id=&look= אין אחריות,טיפה יותר יקר אבל-מראים בתמונה את הרמקול המקורי ,וגם אני מכיר כאלה שקנו ממנו וקיבלו את המוצר ממי לדעתכם אני צריך לקנות???
הודעה אחרונה מאת Matan-Net, -
- 42 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם , אני אשמח לקבל חוות דעת ממכם לפני שאני מבצע רכישה ברשותי מערכת של KENWOOD KDC-MP7018 עם רמקולים אחורים 6X9 של KENWOOD KFC-M6920 ורכשתי לפני כמה ימים מגבר GBL GTO 75.4 - מגבר 4 ערוצים 104RMS X4 כעת אני מחפש לרכוש קומפוננטים Infinity Refrence REF505CS ב 700 ש"ח וסאב ROCKFORD PUNCH P112ST 12" הכולל תיבה מקורית ב 1000 ש"ח. הסיבה שהלכתי על הדגם הזה של קומפוננטים הוא בגלל המפרט שלו Power Handling: 75w RMS Power Handling Peak:225W, Sensitivity:92dB Frequency Response (±3dB):72Hz - 20kHz Mounting Depth:2-1/4 Impedance:4 Ohms התיכנון שלי הוא לחבר למגבר רק את הקומפוננטים ואת הסאב בבריג' ברשותי מספר שאלות 1) האם מה שאני מחפש …
הודעה אחרונה מאת magic, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אני מוצא את הקומפוננט הזה יש אותו בFX SOUND הבנתי שהמחיר שלו הוא 350 ש"ח איזה גודל נכנס בדלותות של קורולה 97?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
האם זה נכון שרוקפורד מתמחים רק בעוצמה (spl) והמגברים שלהם לא כל כך איכותים ....?? סתם שמועה שהגיעה אלי מאחד המקומות הכי טובים פה בעיר (ב"ש) להתקנה ורכישת מערכות ... יש אמת בדבר?!?! ואם להיות ספציפים אז ביררתי לגברי הP8004 תודה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 3 תגובות
- 712 צפיות
אני רוצה לדעת חוות על המגבר הזה וולקנו דגם PB-800 מגבר איכותי וחזק 800W רגישות כניסה משתנה לכל זוג מגברים קרוסאובר פארמטרי מעביר גבוהים וגם מעביר נמוכים אינטגרלי הדגשת באס Bass Boost לכל זוג מגברים בניפרד להגברת הבאס בחיבור לסאב וופרים מערכת הגנות מלאה כנגד עומס יתר, מתח ישר וכו' דרגות כניסה MosFet ודרגות מוצא Bi-Polar לקבלת דחף מקסימלי ספק כח MosFet גוף קירור גדול ובעל עיצוב יפה כל מגעי החיבורים מצופים זהב מישהו היה לו נסיון איתו? אני רוצה לרכוש אותו האם כדאי??? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=15988
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר התקנת המערכת, המגבר לא נדלק לי (אני חושב שיש בעיה ברמוט). יש לכם המלצה על מתקין טוב שיכול לבדוק ולאתר לי את הבעייה באיזור חיפה והקריות?
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני קורא פה דיונים ורואה דיבורים על צלילים או מה שלא יהיה שנקראים SQ SPL ואם יש עוד כאלה אני רוצה לדעת עליהם. אני די חדש בפורום ולא מבין בחלק מעניינים אלה שמדברים עליהם כי אני מתעניין בעיקר בצלילים ששומעים באוזניים ולא במושגים. אז אם מישהו יכול לעזור ולהסביר לי כל מה שהוא יודע כדי שאוכל להבין אז סבבה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת snir, -
-
האם ישנם פה אנשים שיש ברשותם פאנלים פשוטים , שמשתמשים בהגברה הפנימית, ובהגברה חיצונית יחד ? לדוגמא,4 רמקולים דרך ההגברה הפנימית, וסאב עם הגברה חיצונית ? רציתי לדעת איזו השלכות יש, על יציאת ה PREAMP של המכשיר, כשההגברה של המכשיר ניכנסת למצב "הגנה" כשהיא מתחממת, מתאמצת, וכו....
בשעה טובה ומוצל.. 1 2
מאת Aviram-C- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב נו, עדיין לא מוצלחת, סיימתי עם הרכבת המערכת ברכב. למה לא מוצלחת? מכיוון שלבקשתי ועקב רצוני בלבד, כוונה המערכת לכיוונים שאני רציתי ומפאת הזמן לא היתה אפשרות להתחיל לכוון יותר לעומק ולכן הסאונד בסופו של דבר יצא קצת לא כמו שרציתי. אז ככה חזרתי לא מזמן מסאונד אף איקס והלא מזמן הזה בעצם אומר הכל. עופר, רועי, פוקו וליטן שהגיע כתגבור עמלו על המערכת שלי משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הלילה המאוחרות, אני מדבר על סביבות 12 בלילה. שבוע הבא אני אהיה באזור אז אקפוץ ליום כיוונים מחדש, מכיוון שמאוד מאוד קשה לשמוע בעוצמות גבוהות עקב טוויטר... המממ.... מ - ט - ו - ר - ף - ! - ! - ! זה הכל. ההתקנה: בדלתות הקדמיות הותקנו בצורה מקצועית ומעוררת התפלאות 2 קיטים ש…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
ערב טוב לכולם , יש לי שאלה קטנה.. אני רואה בכל מיני מכרזים, כמו ואללה שופס למשל, מערכות רמקולים וכד' במחירים ממש זולים.. יותר מידי זולים ... אם זה באמת כל כך זול אז למה לא כולם קונים דרכם? מה הקטץ' במכרזים האלה?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בבקשה?
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכום, אולי מישהו מכיר על חנות או מרום איפה שמוכרים בגדים (חולצות , קובעים וכו' ) של חברות אודיו (לרכב) כמו רוקפורד, קיקר וכו' ? אשמח לשמוע את תגובותגם בנושא , תודה .
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אתמל התקנתי את ה DVD והמסך החדשים שלי. כאשר מסתכלים במסך הוא מרצד (התמונה קצת רועדת), ללא קשר אם המנוע כבוי\דולק, עדין רואים טוב מאוד אבל זה סתם מעצבן. התקנתי אותו עם סט ההתקנה המקורי שלו, ויש שם כבל RCA לVIDEO ממש דק, מעפאן ואפילו לא נראה שהוא מסוכך. יכול ליהיות שזו בהעיה
הודעה אחרונה מאת WildBeast, -
-
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב/לילה טוב לכם ... אני בזמן האחרון נדלקתי על אחוריים של פיוניר הסדרה הצהובה... יש פה מפרט ברור עליהם.. http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4067_35015_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent רציתי קצת חוות דעת עליהם.. למישהו יש ניסיון איתם, ואיך הם יעבדו עם הרדיו דיסק 760MP PIONEER בנתיים אין ברשותי מגבר.. לא מזמן קניתי את הרדיו דיסק ואני רוצה להמשיך הלאה עם העניין ..
הסאב אצלי שבועיים...REFLAX 300 440W פתאום באמצע הנסיעה הוא התחיל לפרפר, לפתע ללא הודעה מוקדמת, שמעתי חזק אבל לא עד כדי קריעה...בכל אופן ואז הפסיק לתפקד....אם אני מתקרב אליו הוא עושה לי טובה ומגרגר כזה... חיברתי למגבר רמקול רגיל והוא פעל כלומר זה לא המגבר...כלומר המגבר לא נשרף... לדעתי זה הסאב...הוא נשרף מה אתם אומרים??? והאם אני אוכל במסגרת האחריות לקבל חדש/את כספי בחזרה???
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני ראיתי ושמעתי את הדיוידי הזה, והוא מצוין לדעתי, רציתי לדעת אם יש עוד דעות של אנשים? תודה לכל העוזרים!
- 4 תגובות
- 783 צפיות
אז שני פיונירים ... 305c סליל אחד כאמור אמורים להיות 400 אר אמ אס... לא כל כך בטוח אבל פיוניר מקווה שייצא טוב. בכל מקרה צריך להגביר אותם אני לא רוצה מגבר יקר מדיי... את המגבר הטוב אני אקנה לרמקולים שייתנו את האיכות הגבוהה יותר לא רק את הבומים. אז חשבתי לקנות מגבר של מק אודיו רד אטק 2400 הוא שני ערוצים ואפשר להגיע איתו ל240 וואט אר אמ אס לערוץ. אני אקנה שניים כאלה אחד לכל סאב. זה אמור להיות נקי יותר איכותי יותר ומרשים יותר. השאלה... איך המגבר הזה? אולי יש מגברים אחרים בסיגנון? אם זה שני מגברים אחד לכל סאב אז עד 400 לאחד אם זה מגבר אחד לשני הסאבים אבל שירביץ אותם חיבור מקבילי בשני אום מצידי שיהיה גם מונובלוק אז עד 800 ש"ח למגבר אם אפשר פחות
- 8 תגובות
- 993 צפיות
בהוראות חיבור של הרדיו דיסק דגם 7600 יש חוט שאני לא מבין למה הוא משמש ולאן לחבר אותו החוט בצבע כתום ולבן ורשום שהוא בשביל to lighting swich terminal מה זה אומר
ערב טוב, בשעה טובה ומוצלחת, סיימתי לרכוש את כל הציוד אשר נדרש להשלמת המערכת שלי. מחר, בשעות הבוקר אני אסע לכיוון Sound FX לבצע את ההתקנה. אני מאמין, שלקראת הערב, אני אחזור עם מסקנות, חוות דעת (על הציוד/ההתקנה), תמונות וגם חוויות אז סבלנות עד מחר. Wish me luck.. המשך שבוע מהנה, אורן.
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 76 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,126 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- שחר 1
- T_A
- oferg22
- Eyal Amzleg
- M H
- אלירן זורנו
- גרנד פריקס
- Shai.sku
- yoav911gt2
- סולל הדרך
- פול-טנק