Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב/לילה טוב לכם ...

אני בזמן האחרון נדלקתי על אחוריים של פיוניר הסדרה הצהובה...

יש פה מפרט ברור עליהם..

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4067_35015_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent

רציתי קצת חוות דעת עליהם.. למישהו יש ניסיון איתם, ואיך הם יעבדו עם הרדיו דיסק 760MP PIONEER בנתיים אין ברשותי מגבר.. לא מזמן קניתי את הרדיו דיסק ואני רוצה להמשיך הלאה עם העניין ..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

לחבר שלי יש אותם הוא מאוד מרוצה...

עד כמה שאפשר להיות מרוצה מ6*9 אבל מרוצה...

הבנתי ממנו שיש להם הגנה נגד עומס שמכבה אותם במקרה כזה

לא בטוח בקשר לזה אבל זה מה שאני יודע

צבארי

פורסם

עדיף שתתחיל בזירה קדמית עם קומפוננט טוב ומגבר...

וברור שגם סאב.

אחרי שתסיים עם ה"בסיס" תעבור לשיפורים, כמו אחוריים

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני גם רוצה להרכיב כאלו במקום הנוכחיים שלי,רק מה המחיר שלהם ואיפה אני יכול לשמוע אותם ולקנות ?

הגברה יש לי מספיק בשבילם (100X2) אני רק מחפש איכות גבוהה יותר מהאחוריים כי אלו שיש לי עכשיו לא מיישרים קו עם המערכת.

האחוריים שלי כרגע הם קנווד 280W 7X10,הם באמת מצויינים אבל לא ברמה של המערכת.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לפני כשנה, אולי קצת יותר,

יצא לי לשמוע את אחד הרמקולים ברמה הגבוהה של פיוניר(האובליים).. הרמקול היה פשוט טוב.

אני יכול לנחש שמדובר באותה הסידרה, אך יכול להיות שאני טועה. (העיצוב לא היה זהה לזה שבתמונה.)

מה המחיר שלהם בארץ בכלל ?(של הרמקולים המדוברים.)

דרך אגב ניאו, הקנווד המדובר לא כזה נורא, אני אישית לא מאמין שאתה תקבל שיפור אסטרונומי שמצדיק שיפור מהקנווד שיש ברשותך, לבין הרמקולים הללו.(לפחות אני לא היתי מבצע את השדירוג, והיתי משתמש בתקציב לשם משהו יותר משמעותי, ויותר מורגש)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לפי המחיר אני לא סגור על עצמי שמדובר באותה הסידרה ששמעתי ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא ניראה לי שיש לי עוד משהו לשפר במערכת חוץ מהאחוריים.

ההייבריד מקדימה מוגברי ע"י ה301X בגישור,ומנוצלים,ולא ניראה לי שיש טעם להחליף אותם

הHU מספיק לי בהחלט,פיוניר 8600

הסאבים מספיקים לי,2 304C,וגם ההגברה שלהם,למרות שהיא נשמעת דלה,301M

לאחוריים יש אחלה מגבר,פאנץ' 200.4 שבגישור נותן להם 100X2,נשאר רק האחוריים שמרגיזים אותי כי הם לא עומדים עם המערכת,ואני מחפש רמקול ברמה של ההייבריד לאחורה ואין לי כיוון עדיין.

פורסם

אף אחד לא אמר ש850 זה זול, אך הרמקולים שאני שמעתי עלו יותר משמעותית, באיזור ה1200.

ניאו אני ממליץ לך לשמוע את הבאזוקות, ואם אכן יש סידרה יותר גבוהה, או דגם גבוה יותר של פיוניר, לשמוע אותו.

אני בספק אם השידרוג בין הפיוניר הללו, לבין הקנווד שלך, יהיה מוצדק..

אך האוזניים שלך צריכות להחליט..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אל תשכח שאני צריך להתאים רמקול להברה,זה כדרך אגב.

מבחינת איכות הקנווד סבבה לגמרי,אבל בא לי משהו בסגנון של המורל,שהטוויטר לא צעקני מידי וכו' והבאזוקות האלו הרבה יותר מ100 RMS..

פורסם

אף אחד לא אמר שאתה צריך להתאים רמקול להגברה..

הבאזוקות עובדות יפה מאוד גם עם הספקים נמוכים מההצהרה.

דרך אגב עכשיו שאני נזכר, הפיוניירים ששמעתי לא היו 80 וואט, יותר מ100 לפי מה שזכור לי..

אז אין לי ספק שלא מדובר באותם הרמקולים..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תודה על התגובות המהירות....

לקחת לתשומת ליבי את מה שרשום בתרד רק דבר אחד חסר לי....

איך הם יעבדו ללא מגבר??

** במה קדמית זה סיפור אצלי באוטו כי אין חורים בדלתות ואם אני עושה חורים אני צריך לחורר גם את הפח של הדלת עם ג'קסון או משהו וזה מתחיל להיות מסובך (לא יודע אם אבל'ה יתן לי..) מה גם שהמנוע של החלון חשמל יושב בדיוק באוטו מקום שאמור להיות רמקול...)

תמונה של הדלת פתוחה...

http://www.pic.co.il/Files/13491444230F4AD1ABEC0FFCA3D74359/norm_00F652B1BCFE41BAA8D13BD9BE600D53.JPG

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
תודה על התגובות המהירות....

לקחת לתשומת ליבי את מה שרשום בתרד רק דבר אחד חסר לי....

איך הם יעבדו ללא מגבר??

** במה קדמית זה סיפור אצלי באוטו כי אין חורים בדלתות ואם אני עושה חורים אני צריך לחורר גם את הפח של הדלת עם ג'קסון או משהו וזה מתחיל להיות מסובך (לא יודע אם אבל'ה יתן לי..) מה גם שהמנוע של החלון חשמל יושב בדיוק באוטו מקום שאמור להיות רמקול...)

תמונה של הדלת פתוחה...

http://www.pic.co.il/Files/13491444230F4AD1ABEC0FFCA3D74359/norm_00F652B1BCFE41BAA8D13BD9BE600D53.JPG

תראה אם אתה בטוח שאתה מביא מגבר יש לך טעם להשקיע אם לא אז לא...

עכשיו אני לא בטוח שהם יתנו לך תמורה כולכך גדולה ב 850 שקל

םיונר 80 RMS עולה 350 שקל..מה יהיה ששוווה 500 שקל הבדל ?

תחשוב על מורל פולס 6X9 רמקול ממש איכותי וברמה!

• תוכן חדש...