Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאין לי מושג מה ההבדל של 500~ שקל יש גם את אלו...

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=490&lead_id=&look=

שתראה את הנתונים שלהם ואת המחיר המפתיע...

אבל קודם כל אני לא אקנה את הרמקולים בארץ ... ככל הנראה מחול ..(ארה"ב)

דרך e-bay

אגב לגבי אי ביי אם אני מזמין ושולח את זה לבית של דודים שלי בנתיים שילמתי על המוצר ועל השליחות אליו מה אני אמור לעשות כדי שזה יגיע לארץ מה זה כולל קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה שמסבירה את התהליך עצמו....

נ.ב הסדרה הצהובה עולים 850 לעומת ה-"כחולה שמוצגת למעלה" שעולה 400 שקל ... תלמד משהו חשוב !!! ת-מ-י-ד (כמובן שיש גם יוצא מהכלל בלל אנשים שמוכרים יותר יקר לרווח עצמי..) הפרש מחיר בא על חשבון משהו אפילו אם הוא לא נראה לעיין !!

טיפ'/עצה...

לא סתם די וי די לבית של ITT\שאר חברות זולות... עולה 300~ שקל ושל פיוניר עולה 650~ ,

פיוניר יריצו גלגלי שניים בכל המכשיר לעומת איי טי טי שיעדיפו לשים גומיה מגומי זול שיתבלה ויתייבש אחרי שנה .. פיוניר ישימו 2 עייניות מזכוכית לעומת איי טי טי שיעדיפו לשים עין אחת מפלסטיר .. קצב דגימות של סאונד ותמונה שונים ובפיוניר גבוהים בהרבה, מהירות עבודה של הרצת סרטים וכו' פי כמה וכמה יותר טובה מהאיי טי טי ... וכו' וכו' וזה דברים בדוקים לפי ספרי מוצרים שונים..!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

חס וחלילה, אף אחד לא ימליץ לך לרכוש רמקולים "איכותיים" אם אתה לא הולך להגביר אותם.

זה כימעט כמו להשים ציפ ניהול מנוע, לרכב לא מוגדש !

התמורה שתקבל, מיזערית.

לפי דעתי, אתה תקבל תמורה יותר טובה, עם רמקולים מקוריים - מוגברים.

מאשר רמקולים יוקרתיים, שאינם מוגברים.

(הגברה בריאה, גורמת לרמקול להשמע "טוב" יותר.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיק אני אבנה את המערכת צעד אחרי צעד אין מה לקנות מגבר כשאין לי מה להגביר איתו ושסתם ישב איזה חודש וחצי עד שיהיה כסף גם לרמקולים

במקום זה עדיף שאני אקנה רמקולים שיהיו מחוברים על הרדיו דיסק ועם הזמן נחסוך ונקנה גם מגבר.....

הרכב הוא שנת 94 וככה גם הרמקולים אתה משער איך הם נשמעים... הסאונד ממש גרוע!!

רדיו דיסק ששווה 1500~ עם רמקולים של שקל וחצי... מה גם שאחורי אחד (השמאלי) מנותק כי הוא ממש מזייף והימני הולך בדרכו של השמאלי... אז ככה שבאס זה אחד ה-דברים שאין לי במערכת/ברכב...

מקדימה יש את הבניה הזו שעשיתי לא מזמן שהיא ממש מעולה יחסית לכמה שהשקעתי (כסף זמן) פשוט אין לי באס משמה אלא רק מיד וטרבל... וזה הבעסה..

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם אתה מעוניין בשידרוג עתידי, אין עם זה בעיה.

נתת רושם שלא מתוכננת הגברה חיצונית, ולכן לא היתי ממליץ על כך ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...