Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה פספסתי?

התשובה בגוף השאלה (כמו שהמורה שלי להסטוריה היה אומר, ומעיף אותי החוצה)

אחי תראה את השאלה ההתחלתית, דובר על קניות במכירות קבוצתיות...או מכרזים.

אז מה פספסתי?

שזאפ לא נותן כיסוי של 100% אתה צודק, אבל הוא הכי טוב להשוואת מחירים ונותן אינדיקציה טובה, אגב החנות שאתה נתת אותה, אין שם כתובת ואין להם טלפון רק פלאפון...קצת מדאיג אם אתה בונה על קבלה/אחריות.

בכל אופן זה עדיין לא מכירה קבוצתית.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או קיי הוא לא מפורסם בזאפ!

אגב, התעמקתי בנושא קצת:) ואני רואה שרדיו דיסקים אצלו בול במחירים שיש בזאפ ומשהו נורא נורא חשוב, בכל המוצרים כשאני נכנס לפרטים נוספים אין אזכור לאחריות...

מה שאולי אומר שאין אחריות..(לא בטוח, אבל אם היה, הוא היה מפרסם, זה רק יעזור).

שוב מה שיש בזאפ, תמיד עם אחריות עד כמה שאני בדקתי.

ומה שאתה נתת לא נמצא בזאפ.

פורסם

מדיבור עם אנשים של מורל, גם על פולס שהוא מוכר אין אחריות, הוא רושם שהם נותנים אחריות והם אומרים שהם לא נותנים...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לכל אלו ש"חושבים" שהם יודעים:

כידוע לכם - נטאקשן בבעלות הארגון שבו אני עובד.

מדובר בעבודה ישירות מול הספקים והיבואנים של המכשירים.

עם כל ספק נחתם חוזה אשר בו נכתבו התנאים לשירות מעולה(!).

אם הספק/יבואן איננו עומד בתנאי האתר - הוא יסולק לאלתר מהצעות העסקים מולו.

כל יבואן/ספק מחוייב לספק הסחורה לפי התנאים בחוזה, ורוב הספקים עומדים בהתחייבות

בהצלחה רבה.

עוד נקודה קטנה:

כל מוצר חדש יגיע לרוב עם אחריות לתקופה כלשהיא.

ואם קיים ספק (לטענת אנשים כאן) ש"ממחזר" את המוצרים, הרי שלא היינו מקבלים אחריות...

אז בעצם - קצת פרופורציה לא תזיק לכמה אנשים כאן...

פורסם

במכרזים האלה לפעמים יש הצעות טובות ולפעמים כאלה שממש לא כדאיות לדוגמא לפעמים הם מתחילים מכירה פומבית על מוצר מסוים שהמחיר ההתחלתי שלו המכירה זה בעצם המחיר שמוכרים אותו לפעמים באותו האתר במכירה רגילה. לפני שנכנסים למכירה פומבית או למכירה קבוצתית צריך לבדוק את המחיר של המוצר בעוד כמה חנויות כדי שלא ליפול על עסקה לא משתלמת

פורסם

צודק ב100%, דובר פה שלפעמים מוכרים דברים שתוקנו כאילו מחודשים ומחליפים להם קופסא וזהו, אז אני חושב שזה לא נכון בכלל ואפילו מגוחך.

פורסם

כל אחד רשאי להאמין במה שהוא רוצה ומי שמאמין לכל מה שהוא קורה שיבושם לו

היתי רק רוצה לדעת איך הם ידעו שהמגבר משומש אם ה BODY שלו חדש :?:

ולגבי אחריות - הם יכולים לתת אחריות ואם יש תקלה לתקן בסתם מעבדה שמתקנת כל מגבר וכו.

פורסם

ARM123

אז גם אם אני קונה מחנות אני לא יכול באמת לדעת מה יש בתוך המגבר...גם אם זה מקופסא..

זה לא רק שבמכרזים יש דברים ממוחזרים (אם בכלל, ואני לא מאמין בזה אבל נניח וכן)

פורסם

שמע אם זה אכן נכון ואם אתה צודק, זה מפחיד לאללה!

אישית בתור אחד שלא קנה כלום חדש, אלא יד שניה....

לי זה לא כלכך נוגע, אבל מפחיד בהחלט מה שאתה אומר.!

נ.ב. מחר מרכיבים לי את המגבר..:)

פורסם
צודק ב100%, דובר פה שלפעמים מוכרים דברים שתוקנו כאילו מחודשים ומחליפים להם קופסא וזהו, אז אני חושב שזה לא נכון בכלל ואפילו מגוחך.

נראה לי שהכוונה הייתה למוצרים מחודשים (refrabish) לא למוצרים שלמשל היו מותקנים אצל מישהו ועבדו ואז ניקו אותם ושמו בקופסא חדשה.....

דרך אגב כן מוכרים מוצרים מחודשים ומוצרים מתצוגה במכרזים אבל זה נרשם בכותרת של המכירה או במידע על המוצר ככה שאתה יודע שאתה קונה מוצר כזה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...