Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם :-) ,

יש לי שאלה קטנה..

אני רואה בכל מיני מכרזים, כמו ואללה שופס למשל, מערכות רמקולים וכד' במחירים ממש זולים.. יותר מידי זולים :? ...

אם זה באמת כל כך זול אז למה לא כולם קונים דרכם?

מה הקטץ' במכרזים האלה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלה קטנה..

אני רואה בכל מיני מכרזים, כמו ואללה שופס למשל, מערכות רמקולים וכד' במחירים ממש זולים.. יותר מידי זולים :? ...

מה הקטץ' במכרזים האלה?

בדרך כלל (לא תמיד) מה שזול, גם יביא לך תמורה בהתאם.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
אני ממש לא רואה מחירים כולכך זולים במכרזים !

או שאולי אתה פשוט לא שם לב שזה המחיר ההתחלתי?

דבר ראשון זה לא "אתה" זו "את" :wink:

ודבר שני, יחסית לחנויות זה עדיין הרבה יותר זול, וגם חברות מוכרות לא סתם איזה משהו שאף אחד לא שמע עליו...

ובקשר למחיר התחלתי, יש מקומות שבהם זה לא בדיוק מכרז, זה פשוט מכירה... ועדיין המחירים נמוכים..

פורסם

יש לי שאלה קטנה..

מה הקטץ' במכרזים האלה?

טוב הגיע הזמן לענות, התשובה מתחלקת למספר מצבים:

1) החנות בחלל לא מחזיקה את המוצר הזה (הממש זו) וכשמזמינים נאמר לך שאזל ומציעים לך סחורה אחרת.

2) ישנם מקומות שקונים ציוד משוחזר (שהיה בשימוש, התקלקל ותוקן וכו) מחליפים לו קופסא חיצונית ומוכרים בזול

3) יש מקומות שמיבאים בעצמם את המוצרים - החיסרון: אין לא באמת אחריות

שמח לעזור בכל שאלה :-P:wave:

פורסם
טוב הגיע הזמן לענות, התשובה מתחלקת למספר מצבים:

1) החנות בחלל לא מחזיקה את המוצר הזה (הממש זו) וכשמזמינים נאמר לך שאזל ומציעים לך סחורה אחרת.

2) ישנם מקומות שקונים ציוד משוחזר (שהיה בשימוש, התקלקל ותוקן וכו) מחליפים לו קופסא חיצונית ומוכרים בזול

3) יש מקומות שמיבאים בעצמם את המוצרים - החיסרון: אין לא באמת אחריות

שמח לעזור בכל שאלה :-P:wave:

ידעתי שזה טוב מידי....:x

פורסם

Maya angel

אני לא חושב ולא מסכים עם מה שאמרו כאן!!! לגביי שחזור של דברים וכו'....

אבל אני גם לא חושב שזה זול מדיי, בחיים לא ראיתי במכרזים/מכירות קבוצתיות משהו שזול יותר מאשר ב:

www.zap.co.il

אז או שלא בדקת את זה בזאפ, או שמצאת משהו שאני לא מצאתי:) אשמח אם תראי לי מה מצאת...

ובכלל כל דבר שאני מוצא במכירות וכו', אני בודק בזאפ תמיד אבל תמיד יצא שבזאפ מצאתי בזול יותר!.

בזאפ בד"כ ניתן גם לקנות ללא דמי משלוח, פשוט לאסוף בכוחות עצמינו את המוצר, ואילו במכירות קבוצתיות לרוב לא ניתן לעשות כך, אז אני מוסיף עלות של דמי משלוח ואז זה תמיד יוצא יקר יותר..

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

מה נתת לי דוגמא של חנות שלא מפורסמת בזאפ!!!:)

:) :)

דיברנו פה על פומביות/קבוצתיות....מה שנתת לי זה לא זה ולא זה, זו חנות!

זה לא חוכמה...סורי

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...