Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב נו, עדיין לא מוצלחת, סיימתי עם הרכבת המערכת ברכב.

למה לא מוצלחת? מכיוון שלבקשתי ועקב רצוני בלבד, כוונה המערכת לכיוונים שאני רציתי ומפאת הזמן לא היתה אפשרות להתחיל לכוון יותר לעומק ולכן הסאונד בסופו של דבר יצא קצת לא כמו שרציתי.

אז ככה חזרתי לא מזמן מסאונד אף איקס והלא מזמן הזה בעצם אומר הכל. עופר, רועי, פוקו וליטן שהגיע כתגבור עמלו על המערכת שלי משעות הבוקר המוקדמות עד שעות הלילה המאוחרות, אני מדבר על סביבות 12 בלילה.

שבוע הבא אני אהיה באזור אז אקפוץ ליום כיוונים מחדש, מכיוון שמאוד מאוד קשה לשמוע בעוצמות גבוהות עקב טוויטר... המממ....

מ - ט - ו - ר - ף - ! - ! - !

זה הכל.

ההתקנה:

בדלתות הקדמיות הותקנו בצורה מקצועית ומעוררת התפלאות 2 קיטים של דיינמייט אקסטרים ובבגאז קיט בגאז + קיט דלת קטן (נראה לי). ההתקנה ארכה הרבה זמן כי עופר המתקין לא רצה לפספס שום מילימטר ושום פיפס, עשה את העבודה בצורה הכי מדוקדת ומקצועית שאפשר. בארץ.

הייתי ממשיך לפרט על ההתקנה וכל שאר הדברים אבל אני עייף בצורה מוגזמת (אני גר בקריות תרחמו עלי)

ו....

תודות ענקיותתתתת לפוקו ורועי (אציין שרועי היה יותר האיש של המערכת וליווה אותי מההתחלה וההתלבטויות עד לסוף והכיוונים ההתחלתיים) שנתנו לי אירוח מדהים, שירות מעולה ויחס נפלא, רק שאני לא כ"כ מיוחד ואצלהם כולם מקבלים יחס כזה.

ולאיש מספר 1 עופר (KICKER), האיש והרולר,

הלא הוא ד"ר סאונד :-)

בחור גדול, מתקין ענק.

תודה רבה!

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

שוב, אני חוזר למען הסר כל ספק, זה שאני לא מרוצה מהסאונד זה רק בגללי. אני ביקשתי מהם לכוון ככה.

לעומת זאת ממהתקנה, מה שהשארתי להם במלוא האחוזים, אני לא מרוצה - אני ממש מאושר. מדהים ומעבר לכל הציפיות הכי מרחיקות לכת שהיו לי.

פורסם

תתחדש שמח שאתה מרוצה מהתקנה זה הדבר הכי חשוב...(ההתקנה...וזה שאתה מרוצה)

בכול מקרה מה הרכיבים ?

אם קניתם מהם אז מה המחירים ?

ואם לא כמה עלה ההתקנה ?

תן לנו קצת פרטים שימושים..

פורסם

מזל טוב אבירם, אני שמח שאתה מרוצה. בקשר לטוויטר, כמו שאמרתי לך הוא יכול להיות בעייתי אבל אל תתייאש ממנו, זה אולי יכול לקחת זמן אבל אני מאמין שאפשר לגרום לו להישמע טוב אחרי הכל קנית סט ברמה מאוד גבוהה.

פורסם
מזל טוב אבירם, אני שמח שאתה מרוצה. בקשר לטוויטר, כמו שאמרתי לך הוא יכול להיות בעייתי אבל אל תתייאש ממנו, זה אולי יכול לקחת זמן אבל אני מאמין שאפשר לגרום לו להישמע טוב אחרי הכל קנית סט ברמה מאוד גבוהה.
אייל איזה סט זה...?
פורסם
מזל טוב אבירם!!!!!!!!!!!!!!!! :)

מתן - פוקאל יוטופיה, אומר לך משהו? ;)

גל

גל מה המחיר שלו? ויש לך אולי קישור לראות במה מדובר? :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מחיר גבוה מאוד - כ 4500 ש"ח לפחות כאן בארץ.

לא ראיתי עדיין אתר שמוכר כאלו, אבל תוכל למצוא אותו באתרים בחו"ל, בסכומים של

משהו כמו 450$...

גל

פורסם

אם זה אומר לי משהו אז כן אבל לא הרבה בכלל לא הרבה...

רק שמעתי שיש להם סט מאוד מצויין שזה השם שלו..( נראה לי שזה השם שם מוזר כזה כאילו בערבית )

פורסם

זה הסט הכי גבוה של FOCAL, אז הייתי אומר שהוא סביר... :)

האמת - מעולם לא שמעתי אותו אלא רק כשני דגמים ישנים יחסית.

קשה להסביר אבל אולי המילה הכי טובה זה - סאונד אמריקאי...

ז"א מזכיר את הרוקפורד/קיקר במתכתיות והקרירות שלו... אך עם זאת - נשמע בן 7ונה!

גל

פורסם
זה הסט הכי גבוה של FOCAL, אז הייתי אומר שהוא סביר... :)

האמת - מעולם לא שמעתי אותו אלא רק כשני דגמים ישנים יחסית.

קשה להסביר אבל אולי המילה הכי טובה זה - סאונד אמריקאי...

ז"א מזכיר את הרוקפורד/קיקר במתכתיות והקרירות שלו... אך עם זאת - נשמע בן 7ונה!

גל

יש לחבר של אחותי סט ישן שלהם ( 3 שנים ) שהוא היה אחד הדגמים הבוהים הוא לא יודע איזה אבל הוא קנה אותו ב 3500 שקל

הוא באמת באמת נשמע מדהים !

פורסם

תודה לכולכם...

הרכיבים שהורכבו ברכב הם:

רדיו דיסק אלפיין 9833

סט של פוקאל אוטופיה

מגבר של זטק G-600

וסאב IDMAX

סך הכל כולל איטום כולל התקנה ולכל הרכיבים(כולל 3 לאפות שווארמה) עלה הרבה...

• תוכן חדש...