פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה המצב חברים... רציתי לשאול אם יש מישהו ששמע את ה6*9 של מורל PULSE האם אתם ממליצים לי עליהם? או על איזה 6*9 אתם ממליצים ? חשבתי ללכת אולי על הJBL CS396 מה עדיף אותם או את המורל? התקציב עד 550 שקל תודה לכל העונים...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעקבות המלצה של חבר קניתי קומפוננט של סרווין HED 1602, עכשיו עברתי על הת'רדים שעסקו ברמקולים והבנתי שהסאונד שלהם צורם. ברגע שחיברתי אותם מיד התכוונתי למה התכוונו. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את הסאונד (בהנחה שאני לא רוצה להחליף את הדווין עכשיוץ....). הרמקולים מחוברים לHU של פיוניר 760MP ולמגבכר של CONCORD.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
מגבר רוקפורד טוב 1 2
מאת djtourist- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנשים כידוע לכולם המגברים של רוקפורד חבל על הזמן... אנשים הציעו לי לקחת את הדגם של ה501X 4X125 RMS הבעיה שניתן להשיג אותו במחיר של1700 בערך 1700 שקל למגבר.... אין כל כך תקציב בשביל זה. חשבתי על ה301X אבל הבנתי שהוא פשוט על הפנים ואנשים טוענים שהוא פשוט נשרף להם. יש לכם המלצה של מגבר רוקפורד אחר שהוא אמין ואיכותי כמו ה501X מספיק מגבר של רוקפוד 4X75 RMS או 4X100 RMS יש לכם משהו כזה להציע בשבילי שהוא טוב ואיכותי כמו ה501X????
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הצעת מחיר...מאנשים שלום אני רוצה לדעת בכמה אפשר להשיג את המגבר של רוקפורד p8004 חדש תודה רבה...
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 957 צפיות
כיום יש לי מגבר של CONCORD ואני מעוניין להחליף אותו למגבר 4 ערוצים אחר כאשר התקציב הוא באיזור ה800-900. קיבלתי הצעה של 850 על הV-12. האם הוא שווה את הכסף? והאם יש אלטרנטיבות עדיפות במחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת ADVANT, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה אני מתלבט בין כמה מגברים!!! מישהו שמע את המגבר הזה?הוא דיי חדש http://www.magnat.de/english/car/verstaerker/therock.php לרדת עד שיהיה דגם 800
הודעה אחרונה מאת mac audio, -
- 2 תגובות
- 613 צפיות
שלום לכולם, לקראת הקניה של האוטו, אני מתחיל לארגן לי מערכת סטראו מכובדת בערך: יש לי כרגע: רדיודיסק פיוניר פרמייר 560 שנשאר מהרכב הקודם, מגבר סוליד אודיו אמאס40 500W רמקולים פיוניר 350W קומפוננט אקסייט... אני מתכנן למכור הכל פרט ל-HU ובמקום זה: 2 מגברים לייטנינג אודיו בולט 900W 4 ערוצים שמוציאים 50 אראמאס לכל ערוץ (עוד לא נרכש) סט יחיד של קומפוננט, לייטנינג אודיו בולט, מספק 75 אראמאס... (גם כן לא נרכש, כנראה מחר או בשבוע הקרוב ירכש) סט רמקולים 9*6 של JBL "פול ריינג'" בעוצמה של 210W 2 סאבים רוקפורד פאנץ' 1124S (נרכשו כבר), כאן אני מתלבט, האם להרכיב רק סאב אחד או את שניהם. מן הסתם יש לציין שכל המערכת תורכב כנראה על סיטרואן סאקסו. …
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
בנייה ברכב רעיונות ועזרה 1 2 3 4 5
מאת MATAN206XT- 63 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חברה סוף סוף אני הולך לעשות בנייה בגאז אני הולך לעשות משהו בסגנון הזה רק בלי הריפוד הזה מה שאני מבקש ממכם אם יש לכם רעיונות אחרים לבנייה אני אשמח לשמוע מה שיותר חשוב לי זה סוגים של לבד או ספוג מסויים אני רואה לפעמים בהתקנות "ברמה" שיש ריפוד כזה בצבע מוקה או כול מיני ריפודים/סופגים יפים מאוד אם יש למישהו תמונות אני מאוד אשמח תודה רבה מתן
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכם יש לי שאלה . אני מתלבט לגביי קומפוננט של מב - קווארט איזה דגם יותר טוב DSD 216 או DSC 216 היות ואני לא כול כך מבין בסדרות שלהם. אודה לכם על תשובות זריזות . בתודה ברק.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 8 תגובות
- 901 צפיות
מגבר 4 ערוצים JBL דגם 75.4 104W RMS X 4 ב 4 הום מישהו שמע אותו או שיש לו ? כדאי לקנות?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק חדש של סוני עם צ'ינג'ר של סוני דגם חדש לא זוכר בדיוק איזה דגם אבל משהו טוב מגבר של רוקפורד 301 איקס, רמקוליים אחוריים פיוניר 400 וואט, סאב אדירה אודי שיווה- תיבה 95 ליטר פתוחה, רמקוליים קדמיים מה שקיבלתי עם האוטו (שברולט אלרו) המגבר של רוקפורד נראה לי טיפה חלש אתם אומרים כדאי למכור אותו ולהביא 2 מגברים חדשים או להשאיר אותו ולקנות עוד מגבר וקומפוננט ? מה לעשות לדעתכם שומעים חלש לטעמי והבאס מאוד חלש (הסאב מחובר בבריג' 2 ערוצים למגבר) תודה רבה
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לבחון מחר מערכת השאלה היא אם זה משנה שאני יביא דיסק MP3???
- 1 תגובות
- 808 צפיות
יש לי מגבר BOSS 1000W - 4 יציאות .. קניתי רמקולים 6X9 של BOLT .. LIGHTING AUDIO 225W עכשיו חיברתי לכל רמקול 250 W .. דרך המגבר .. ושמתי את המגבר על פול עוצמה .. כאילו המגבר שולח לו את המגבר הכי חזקה .. כפתור עגול כזה שמשחקים בו בווליום שם .. יש LOW .. ויש HIGH שמתי אותו על HIGH עד הסוף .. זה בסדר ? לא ישרוף את הרמקולים ? או שצריך להוריד קצת ... ?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 6 תגובות
- 931 צפיות
אני מעוניין לקנות את המכשיר הזה אבל יש לי כמה שאלות לפני.. איך הולכת התצוגה שלו? כאילו מה הוא מציג שמות\זמן הוא תומך ב ID3Tag כי חלק מהאתרים אומרים שכן, חלק לא איך המערכת לבלימת זעזועים שלו? האם הוא יקרא קבצי אמ פי 3 שנמצאים בספריות ותתי ספריות? אשמח לקבל תשובות מבעלי המכשיר וכאלו שמכירים אותו ומבססים את התשובות שלהם ע"פ ידע אישי תודה למי שיעזור
הודעה אחרונה מאת BoomPunkid, -
שלום רב, יש לי שאלה כרגע מותקן מגבר אחד של RED SOUND 540W, היום קניתי עוד מגבר של AUDIO GODS 600W, האם חובה עליי להעביר מהמצבר עוד כבל של חשמל? או שאני יכול להעביר מאחד לשני, והאם אני חייב עוד בית פיוז אם אני חייב עוד כבל?, הכבל שיש לי עכשיו הוא 8 GAUGE. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הפאנל של הקנווד שלי מסתובב ערום, ובחורף יהיה לו קר. מה עושים ?
הודעה אחרונה מאת sathack, -
זיופים בפיוניר
מאת amit69- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי קנה פיוניר 240 וואט מהתחנה מרכזית החדשה בת"א ב 250 ש"ח ואני גם רוצה לקנות משם.. שמעתי שיש שם זיופים, זה נכון? איך אני יכול לבדוק עם מה שהוא קנה זה מזויף נ.ב. על הקופסא היתה אפילו מדבקה של עוזי רדיו
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
שלום! לאחר שקניתי את הנ"ל, רציתי לדעת: האם איזשהוא כיוון נעשה מהקרוס אובר? אני ראיתי קרוסים שניתן לכוון אותם, ולגבי הקרוסים שלי לא שמתי לב: האם יש שמה מתגים לחיתוך התדרים? אם לא, מה תפקידם של הקרוסים? הם באים מכוונים מהחברה? האם ניתן להסתדר בלעדיהם?
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי 2 מגברים באוטו והם מחוברים על אותו קבל מתח עכשיו הבאתי סאב והמגבר של ב 2 יציאות לא נדלק לי עכשיו אני יודע שאני צריך לחבר את המגבר ה ראשון לשני עם מפצלים של RCA עכשיו יש לי שאלה אם יש דבר כזה מפצל של זכר - ועוד 2 זכרים, אם כן איפה אני יכול להשיג את זה ואם אין דבר כזה א תציעו לי בבקשה דרך לחבר אותם כשי שיעבוד לי גם המגבר של הסאב... תודה רבה לכל העוזרים לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הכל בניה והתקנה עצמית ! המערכת בנויה מ HEAD UNIT HU - JVC KD-AR300 MP3 AMPLIFLIER AMFI- ERA 4 CHANNELS 800W AMFI -2 CHANNEL PIONNER 760W 380RMS BRIDGED REAR 6X9 - JVC 240W REAR TWEETERS MOREL MT22 FRONT COMPONENT - 5 1\4 DOTEC MKII MOREL SUB SPL 800W CROSSOVER SAGA תמונות נוספות בהמשך !
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 990 צפיות
עד לפני שבוע הטווטרים היו מחוברים לרדיו דיסק ולא לקרוסים חיברתי אותם לקרוסים ושמעו מקדימה הרבה יותר טוב אבל לצערי שהרמתי ווליום שניהם נשרפו למה זה קרה?????המתקין אמר לי אז שהם ישרפו ואחרי בירור החלטתי לחבר בכול זאת
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
-
- אחראי פורום
- 53 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הייתי במקרה היום בפ"ת, אז קפצתי לעופר מ soundfx ובדיוק פוקו החליף סאבים בפיג'ו 306. באוטו היה מגבר אחד של זטק בצבע טורקיז,קטן ומגעיל, שכמעט והביא את מה שאכלתי היום החוצה. פוקו חיבר עליו בלי בושה סאב 15 אינץ' 500 RMS של רוקפורד, שנראה כמו צמיג רזרבי, והקטנצ'יק הזה נתן לו בראש , והרעיד חצי מהאזור תעשיה !! ואיזה מגבר, נראה כזה מעפן, שבטוח לא הייתי מעיף בו מבט שני...
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עד לאחרונה כיוון ה-gain במגבר שני ערוצים שמחובר אצלי לסאב היה על בערך 3/4 אך לאחר שכיוונתי אותו על 1/3 שמתי לב לשיפור ניכר בעצמה של הסאב בכל התדרים שבהם הוא עובד השאלה שלי היא איך דבר כזה ייתכן? הרי תמיד חשבתי שככל שאגביר את ה-gain במגבר עצמו אני אשמע חזק יותר
- 4 תגובות
- 738 צפיות
שווה את ההשקעה?
- 0 תגובות
- 774 צפיות
שלום לכולם יש לי זוג סאבים של לאנזר HRW124D הסאבים נמצאים בתוך תיבה שנפחה הפנימי הוא בערך 85 ליטר סרקתי את הנתונים של הסאבים פה - http://planet.nana.co.il/gedallya/scan.jpg כרגע יש לי 3 פורטים ברוחב 3 אינץ' ובעומק 10 ס"מ הפורטים נעשו סתם ללא שום חישוב ואני לא מרוצה מהשמיעה אם מישהו יהיה מוכן לחשב לי או להגיד לי איך לחשב אני אשמח כי ניסיתי ב WINISD והסתבכתי עם עצמי אני מעוניין בבאס עמוק וחזק. תודה לעונים צבארי
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
מגבר JBL 1 2
מאת mazda 3 2.0- 26 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה קורה אנשים שבוע הבא אני נוסע לחו"ל וחשבתי לקנות מהדיוטי את המגבר JBL 6 ערוצים מה דעתכם מישהו שמע עליו משהו http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1040& CategoryID=123&Page=1 תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חבר הביא לי את הפיוניר הישן שלו, כדי שיהיה לי באוטו. עכשיו הבעיה איתו היא שצריך לעשות לו ניקוי ראש, (כי לפעמים הוא קופץ ואפילו לא קורא דיסקים מסויימים) איך אני יכול לעשות את זה בעצמי ? האם לנקות רק את העינית עם אלכוהול, או שיש עוד חלקים שכדאי לנקות ? (וכן. עשיתי חיפוש)
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 4 תגובות
- 827 צפיות
או במילים אחרות, במידה ואני מחבר נגן נייד לכניסת AUX ומוציא למגבר. כמה חשיבות יש להד יוניט, יהיה הבדל משמעותי בין איווה או פייל או גנסן ולבין רוקפורד (9300)?? אגב, מדובר על מגבר פלטינום אודיו 1200 שיחובר למורל פולס ולסאב בזוקה 12" (הצבעוני) אולי גם אני יחבר איזה רמקולים מאחורה ליציאות של הרדיו דיסק אבל לא בטוח. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^981,normal_sales הוא עלה לי 690 משהו יכול להגיד לי איך הרדיו דיסק הזה???
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שאלה פשוט ביותר הכול מופיע בכותרת והאם http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=438 שווה 200 ש"ח ליד שניה כולל החיוט והכול תודה אנשים אוהב אותכם
הודעה אחרונה מאת arm123,
-
מי מחובר 76 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,126 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- davemustaine87
- שחר 1
- T_A
- oferg22
- Eyal Amzleg
- M H
- אלירן זורנו
- גרנד פריקס
- Shai.sku
- yoav911gt2
- סולל הדרך
- פול-טנק