Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
+- 4000 ש"ח
מה ??!

אני כמעט כמעט בטוח שזה הרב פחות

במידה וזה נכון

אתה יכול להביא 2 מגברים של רוקפורד 4004 שכול אחד מהם 4 ערוצים ולעשות כול אחד ל 2 גישורים

זה אומר שיצא לך 4 ערוצים חזקים ביותר !

שזה הרבה יותר משתלם ממגבר אחד שעולה 4000 ויתן הרבה הרבה פחות כוח...

אבל כמו שאמרתי אני חושב שהמגבר הזה בכלל עולה אלפיים ומשהו... ( 2400 יכול להיות ? )

פורסם

2400 משומש למכירה במצב חדש כמובן יבוא מ www.carmedia1.com

אם אתה מעונין יש לי גם קבלות

למכירה:

ph800a4 ו- p600a4

נוסף על זה קומפוננט של סרווין ווגה 6.5 הסידרה הגבוהה סאב של aura comptition 12" עם קופסא

שלא נדבר על המכשיר מקדימה מיני דיסק של פיוניר וצינגר mp3 (אם אתה מתעניין בדגם תשאל ואסתכל)

פורסם

אני בדקתי לפני כחודש להביא כזה מגבר בדקתי בכל מקום אפשרי והכי זול שהשגתי במחיר מזומן היה 3000 שקל!!

והגעתי למסקנה שהוא לא שווה את המחיר כי במחיר כזה אפשר להביא 2 מגברים P4004 וישאר עודף או להביא מגבר ממש ממש מטורף בפחות כסף וגם ישאר עודף.

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

מ2 4004P אתה תוציא הרבה יותר כי אתה תנצל אותם

ובכל מצב אתה מריץ 2 RCA רק שפה תוסיף עוד 30 על המפצלים...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...