Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי שאלה כרגע מותקן מגבר אחד של RED SOUND 540W, היום קניתי עוד מגבר של AUDIO GODS 600W, האם חובה עליי להעביר מהמצבר עוד כבל של חשמל? או שאני יכול להעביר מאחד לשני, והאם אני חייב עוד בית פיוז אם אני חייב עוד כבל?, הכבל שיש לי עכשיו הוא 8 GAUGE.

בתודה מראש.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה Gauge המגברים הללו דורשים?

לגבי כבל והבית פיוז, אתה יכול לקנות מפצל/מחלק מתח (Gauge Distribution Block) שבא עם פיוזים בתוכו. ולחסוך קניה של 2 בית פיוזים בנפרד.

כנ"ל לגבי המינוס.

פורסם

אני מאמין שכבל 8G אחד יספיק לשניהם יחד.

אם אתה רוצה להיות בטוח במאה אחוז אז לך על כבל אחד של4G ולקראת הסוף פצל אותו לשני 8G (עם פיוזים).

בהצלחה

:king:

פורסם

חבל חבל:), טוב מחר נראה מה עושים, מקסימום אני באמת אחליף את הכבל ל4G ואעביר ממגבר אחד 8G לשני וזהו....או שאני אשאר על 8G וזהו!:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תחבר, תפעיל בווליום גבוה (כמו שאתה שומע) למשך חצי שעה ותבדוק כל 10 דקות את מצב החימום בכבל (חם\קר) אם זה מתחמם, אתה חייב להחילף כבל.

פורסם

מה הפחדתם את הבן אדם???

כבל אחד של 8 יספיק לשניהם כמו שג'ניה אמר. הכי חשוב לשים פיוז מתאים על הכבל שזה 30A ולא ישרף לך כלום גם אם תרצה. אם ישרף הכבל אז תחליף ל4G ותחליף פיוז כמובן ליותר חזק. ותפצל את הכבל אם איזולירבנד לשתי המגברים. הכי בטיחותי זה לשים עוד פיוז לכל כבל אחרי הפיצול אבל בדרך כלל אם ההתקנה טובה ואין כל מיני שאריות של כבלים שנוגעים איפה שלא צריך אז לא יקרה כלום.

עריכה:לא אם ישרף הכבל אז תחליף ל4G אלא רק אם ישרף הפיוז בכבל של ה8G.

• תוכן חדש...