Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL

mazda 3 2.0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיחה עם מישהו שיש לו את המגבר הבנתי שהוא מעולה ביחס למחיר שלו.

נותן איכות סאונד יפה מאוד ומרים יפה מאוד את הסאב (שתי היציאות האחרונות מגושרות).

שוב - זו התרשמות שלו ולי לא יצא לשמוע את המגבר המדובר אך אני די מכבד את חברי ומעריך את הטעם שלו.

פורסם

אישית אני טיפה מאוכזב מJBL..

בזמנו קניתי מהדיוטי פרי את דגם הGTO4000

המגבר הינו 4 ערוצים, אם אני לא טועה 50 RMS לערוץ.

לפני איזה חודשיים הערוץ שהיה מחובר לאחוריים שלי התחיל לפרוק DC לרמקולים..

המגבר בן שנה ושלושה חודשים, האחריות כיסתה שנה.

הייתי מרוצה מהסאונד, אבל התאכזבתי מהתפקוד, JBL זה מותג על הבתחום המוסיקה, כנראה שבסטריאו לרכב טעון שיפור קל :)

ויכול להיות שאני אותו אחוז קטן שמן הסתם נפגע עקב יצור מסחרי גדול, אין חברה שאין לה ריג'קטים, אנשים קנו סאבים במאות דולרים, וגילו שהם פגומים לפני שעבדו שניה.

חוצמזה, באמת יקר בדיוטי פרי, חפש בארץ תמצא יותר זול.

פורסם

אני גם קניתי מגבר של JBL מהדיוטי פרי (ארבעה ערוצים). אני לא יכול עדיין להעיד על טיבו (עדיין לא חובר) אבל בקשר למחיר אין תחרות. 200 דולר למגבר שהכי זול שראיתי בארץ בשבילו זה 1600 ש"ח...

תעשה סקר שווקים בארץ, ותבדוק מה המחיר שלו יחסית ותבדוק אם שווה לך...

מגאן 265

פורסם

אתה לא יכול להתחרות במחיר של הדיוטי פרי תהיה בטוח בזה לפחות לא במגברים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אתה לא יכול להתחרות במחיר של הדיוטי פרי תהיה בטוח בזה לפחות לא במגברים...

אתה אומר שהדיוטי פיירי מציאה את ההצעה הכיי זול בתחום המגברים?? והוא מכסה את התמורה למחיר?

פורסם

דיוטי פרי לא כזה זול, זה סתם שטויות. אם אתה מחפש אתה יכול למצוא באינטרנט מחירים מקבילים ואם לא

יותר טובים.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
אתה אומר שהדיוטי פיירי מציאה את ההצעה הכיי זול בתחום המגברים?? והוא מכסה את התמורה למחיר?

כי אולי הוא אינו משלם מכס ומס על המגבר??!

פורסם
דיוטי פרי לא כזה זול, זה סתם שטויות. אם אתה מחפש אתה יכול למצוא באינטרנט מחירים מקבילים ואם לא

יותר טובים.

אז תמצא לי מגבר JBL GTO 75.4 בפחות מ 200 דולר...

בהצלחה...

מגאן 265

פורסם

אנשים עזבו מחיר

איך הנתונים שלו

והשאלה היותר חשובה איך הוא יפתח זוג קומפוננטים+סאב

בהנחה שמדובר על סאב של פיוניר+שתי קומפוננטים של מורל

תודה

פורסם

יפתח גם יפתח.

לגבי המחירים - לומר באופן גורף שבדיוטי פרי יותר זול זו שטות גמורה אך במחירים של ה-JBL, גם ה-4 וגם ה-6 ערוצים, אני לא חושב שניתן למצוא במחיר זול יותר. במיוחד שעל ה-4 ערוצים כלל לא צריך לשלם מכס ולכן הופך את הקניה לטעמי למשתלמת מאוד.

• תוכן חדש...