Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL

mazda 3 2.0
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני אומר בדיוק את זה את המגברים שיש בדיוטי פרי של JBL לא תמצא יותר זול אם תמצא פנק אותי במספר טלפון...

אני ניסיתי לעשות את כל הקומבינות בעולם דיברתי עם מתקינים שאני מכיר הם דיברו עם המנהל מכירות ארצי כלום! הכי זול שהשגתי את ה6 ערוצים בארץ היה 1700 שקל לא קניתי אותו בגלל שכל מתקין שדיברתי איתו אמר לי שאם אני יקנה את המגבר דרכו הוא יוזיל את ההתקנה אם לא אז המתקינים הרגישו חופשי על המחירים של ההתקנות...

כל מי שרוצה לנסות את מזלו ולחפש ביותר זול מוזמן אם הוא יצליח שיודיע לי ושישתף אותי גם בהצלחה שלו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לא נורא תקנו מהדיוטי ותרכיבו לבד

שהסוחרים והמתקינים יבינו שהצרכנים לא טמבלים

אסור לתת יד לסוחרים להרוויח על הגב שלנו כ"כ הרבה, אין שום סיבה שאני אשלם יותר מאשר 200 דולר כי בהפרש אני נוסע לטורקיה.....גם נהנה, גם מ**ן וגם יש מגבר חדש.

פורסם

100 שקל בשביל קיט של לאנזר שאחרי שבועיים יתפרק מעצמו...

קיט של ליטנינג אודיו עולה איזה 300 שקל ועוד צריך להוסיף לו RCA אחד תלו ביציאות שלך במגבר ויש אנשים שצריכים מפצלים ככה שרק חיווט כשלעצמו יקר מאוד...

מי שיודע להתקין לבד זה העסקה מספר אחד בשבילו מי שלא אז באסה לא נורמלית...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

תראו איך אני פותר לכם את הבעיה....

למגבר כזה עובי של 8 גייג יספיקו??

יש ב EBAY במחיר של 40 דולר.... של ליטנינג אודיו....

הוא כולל:

• 20ft 8 awg braided ice blue power wire
  • 3ft 8 awg braided striking silver ground wire
  • fuse holder with 40 amp fuse
  • 16ft twisted pair interconnection
  • 40ft 16 awg speaker wire
  • remote turn on wire
  • installation pack

משלוח עולה בסביבות 20 דולר אז חסכתם לפחות 100 שקל.....

פורסם

לפני שבוע קיבלתי חבילה בדואר בשוייו של 75 יורו והיא עברה מכס חלק, לא האמנתי שהיה עליה חותמת "פטור מכס-צרורות"

בחבילה היה חלק מנוע יקר שעולה בארץ 3700 שקל,

נכון זה לפי המזל אבל עדיין שווה לשלם מחיר לו מעט פחות מהמחיר אצל הסוחרים בארץ כי רק ככה נוריד מחירים.

פורסם

זה לא משנה אחי מי שלא יודע להתקין לבד עדיין בבעיה עם המגבר הזה של JBL...

פורסם

שיתעניין מהאינטרנט וילמד.

כך רבים עשו לפניך ויעשו אחריו.

אם יש מעוניינים, שיבוא למפגשים ושם יסבירו להם עד לפרט הכי קטן שיש.

לא קשה, צריך טיפה הבנה וטיפה הקשבה.

• תוכן חדש...