Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או במילים אחרות, במידה ואני מחבר נגן נייד לכניסת AUX ומוציא למגבר.

כמה חשיבות יש להד יוניט, יהיה הבדל משמעותי בין איווה או פייל או גנסן ולבין רוקפורד (9300)??

אגב, מדובר על מגבר פלטינום אודיו 1200 שיחובר למורל פולס ולסאב בזוקה 12" (הצבעוני)

אולי גם אני יחבר איזה רמקולים מאחורה ליציאות של הרדיו דיסק אבל לא בטוח.

תודה לעוזרים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אוקי, אבל פה בעצם מתבטל כל עניין העינית, המפענך, הבאפר, ההגברה הפנימית (אולי רק רמקולים אחורים חלשים...).

אני משתמש רק ביציאה אחת (וזה מה שיש ברוב המכשירים, חוץ מהפייל) ככה שגם לא קריטי...

ושוב, אני יודע שיש הבדל זה ברור מאליו, השאלה אם הוא משמעותי ואם מישהו יכול להעיד על כניסת AUX או יציאות ממכשירים פשוטים יותר שנופלים בכמה רמות מהשאר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הקטע בכל המכשירים זה הטכנולוגיות של עיבוד הסאונד כל המעבדים הדיגטלים שממירים את האות הדיגיטלי בחזרה לאנלוגי

העינית לא עושה שודמבר חוץ מלקרוא אפסים ואחדות שנצרבו על הדיסק...

ככל שהHU שלך יהיה יותר איכותי ובעל מפענחים ומעבדים יותר איכותיים (שוב זה לטעמך) כך גם האות שיוציא הHU למגבר יהיה יותר איכותי.

פורסם

כניסת האוקסילרי במכשירים מהרמות האלו היא אנלוגית בלבד, לכן ל DAC (מעבד דיגיטל-אנלוג)

אין שום משמעות בחיבור אוקסילרי משום שאין צורך בעיבוד. מה שכן משמעותי, וישפיע על האיכות בחיבור

כזה הוא דרגת קדם המגבר, שהסיגנל (האות החשמלי) עובר דרכו, מוגבר על-ידו, ומועבר אח"כ למגברים.

מהמכשירים שציינת ב 9300 של רוקפורד (יונדאי) אכן יורגשו הבדלי איכות ועוצמה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...