Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המלצה של חבר קניתי קומפוננט של סרווין HED 1602, עכשיו עברתי על הת'רדים שעסקו ברמקולים והבנתי שהסאונד שלהם צורם. ברגע שחיברתי אותם מיד התכוונתי למה התכוונו. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את הסאונד (בהנחה שאני לא רוצה להחליף את הדווין עכשיוץ....). הרמקולים מחוברים לHU של פיוניר 760MP ולמגבכר של CONCORD.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם
בעקבות המלצה של חבר קניתי קומפוננט של סרווין HED 1602, עכשיו עברתי על הת'רדים שעסקו ברמקולים והבנתי שהסאונד שלהם צורם. ברגע שחיברתי אותם מיד התכוונתי למה התכוונו. מה אני יכול לעשות בשביל לשפר את הסאונד (בהנחה שאני לא רוצה להחליף את הדווין עכשיוץ....). הרמקולים מחוברים לHU של פיוניר 760MP ולמגבכר של CONCORD.

תנסה אפשרויות חיתוך שונות מה HU שלך, ותשחק גם עם הטרבל, מיד ובאס.

תנסה עם זה להגיע למצב הכי פחות צורם שאפשר.

אני מאמין שההתקנה נקייה ולא חלק מהגורם הזה, כן?

פורסם
תנסה אפשרויות חיתוך שונות מה HU שלך, ותשחק גם עם הטרבל, מיד ובאס.

תנסה עם זה להגיע למצב הכי פחות צורם שאפשר.

אני מאמין שההתקנה נקייה ולא חלק מהגורם הזה, כן?

ההתקנה בוצעה בsound fx ככה שלא נראה לי שזו הבעיה. ניסיתי לשחק עם הכיוונים של המכשיר (הסיבה שקניתי אותו אלו אופציות שהכיוון הרבות שלו) אבל זה לא ממש עוזר. עוד הצעות?

פורסם

1.אל תפעיל את הLOUD

2.תנמיך טיפה את הטרבל ותרים את המיד הצליל ישתפר

אצל אחי ברכב עשינו ככה והם נשמעים מצויין.

דרך אגב אל תצפה לעוצמה מסחררת...

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא.

הוא סט מצויין רק להגיע איתו לכיוון זו כבר בעיה אחרת.....

תעשה מה שאמרתי לך ואתה תראה שזה יסתדר

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לי יש JBL GTO

שכידוע להם צליל מעט מתכתי\גבוה

באוטו הזה בגלל החלל הגדול דווקא זה סבבה לגמרי, אבל ברכב הקודם היה לי אותה בעיה, הפתרון הפשוט הקל והיעיל ביותר זה לשחק עם כיוון הטוויטר תעבוד על החזרים במקום על ישירות....במקום להפנות את הטוויטר לתא הנוסעים תפנה לדוגמא לשמשה הקדמית או לכיוון למעלה\למטה

קיצור מיקום טוב יותר של הטוויטר יהיה טוב יותר, ויסיים את הסיפור...

שקניתי את הGTO התבאסתי אחרי שמצאתי את הסאט אפ הנכון, אני כלכך מרוצה מהם שאני לא חושב להחליף אותם עד שהם ימותו נראה לי....

פורסם
לא.

הוא סט מצויין רק להגיע איתו לכיוון זו כבר בעיה אחרת.....

תעשה מה שאמרתי לך ואתה תראה שזה יסתדר

כשאתה מדבר על כיוון הטרבל והמיד אתה מדבר על כיוון מהרדיו דיסק או מהמגבר?

פורסם
רדיו דיסק.
הת'רד הזה נפתח מאחר וב3 חנויות (מתקין מהשכונה, פול ווליום ברמת אביב ג', וגםפ בסאונד FX) אמרו לי ששום דבר לא יפתור לי את הצרימה של הסט חוץ מהחלפת מגבר, ורוב האנשים בפורום הזה אומרים לסמוך על סאונד אף.אקס. ושם מיד אמרו לי שרק אם אני יקנה שני מגברים קטנים ב1400 שקל זה מה שיסדר לי את הכל ושאין מצב שכיוון מהרדיו דיסק (גם אם הוא מתוחכם כמו ב750MP) יפתור לי את הבעיות. אבל עכשיו בשני הת'רדים שפתחתי בנושא מגבר חדש וכיוון הסרווין אומרים לי שכיוון מהרדיו דיסק יפתור את הבעיה. אם כך למה בסאונד אף אקס לא פתרו לי את הבעיה בדרך הזו? האם הם עד כדי כך להוטים למכור לי שהם ישקרו לי?

פורסם

אני עניתי לך על השאלה הספיציפית. לא לגבי החלפת המגבר,

אלא על הכיוון טרבל ומיד, מה שלא ניתן לעשות במגבר שלך.

פורסם

רכישת מגבר טוב יותר נניח בתקציב של 1000 שקל (עם כיוונים מהמגבר) ישפר לי משהו בכל זאת?

פורסם

אחי אלא רמקולים של SQ אל תשכח את זה אל תתבאס קנית רמקולים איכותיים לא עוצמתיים...

שמע תנסה את מה שאמרו לך לשחק עם הכיוונים של הטוויטרים ולשחק עם הכיוונים ברדיו דיסק אם שתי אלא לא ילכו תשקול להחליף מגבר מקסימום אם תחליף מגבר לא הפסדת כלום שידרגת לעתיד אם תרצה להביא קומפוננט יותר רציני....

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

mdma: למה להחליף מגבר אם הצליל של הקומפוננט לא מוצא חן בעיניך?

אם הקומפוננט צורם מדיי וכיוונים שונים לא עוזרים - תחליף אותו. אני לא אוהב את הצליל של הקומפוננט הזה בעצמי - אבל פגשתי במספר אנשים שהיו מרוצים מאוד ממנו, מה שמראה כי על טעם וריח אין מה להתווכח.

פורסם

sound wave יקר! אם היה לי תקציב להחליף את הסרווין לא הייתי חושב על זה אפילו. אבל מאחר וקניתי אוטתם רק לפני חודש אני מאוד מעוניין למצות את המיטב מהסט הקיים. אם יש לך עצות בהתאם...

• תוכן חדש...