Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים על כ-ל מה שאמרתם,

העובדה שREDSOUND זאת חברת מדבקה ולא אמינה, אנו יודעים

אבל לטעון בצורה בוטה שכזו, שזאת הסיבה לשריפת הסאב, זאת בורות ממדרגה ראשונה !

אם הייתם טיפה מתעמקים , הייתם יודעים שהוא כייל לעצמו את המערכת, וכניראה בצורה לא תקינה

בכל אופן DIMAL, אני מאמין שהכיול של המערכת שלך היה לקוי, והסאב קיבל קצת יותר קליפינג ממה שהיה רצוי, תנסה להחליפו, ולקבל חדש,

אין שום סיבה עדיין להחליף מגבר אם אתה מרוצה ממנו (כמו שכתבת) וכמובן, אם לא ניכנס לך אחר בתקציב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיין שלו לא היה עד הסוף בכלל, אלא באמצע.

...קשה לי להאמין שהמגבר נכנס לקליפינג ברמה כזו של לשרוף את הסאב.

בכל אופן - עדיף ללכת למי שקנית ממנו, ולראות כיצד פותר הבעיה הזו דבר ראשון.

פורסם

על מה מעידה רמת הגיין ?

אם הרגישות הגבוהה ביותר שלו, היא 10:1, כמה תקבל אם תכוון אותו לחצי ?

בכל אופן, לא רק מדובר בגיין כמובן, מה קורה אם הקרוס לא מכוייל בכלל לכיוון ? זה לא בדיוק תורם לחייו של הסליל.

והשילוב של שניהם.....

בכל אופן, לחרוץ את דינו בשל השם שלו, אני לא חושב שזה הוגן, (ואני האחרון שיעיד משהו חיובי לטובת מגברים זולים...)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא חרצנו שום דין (איזה הגזמות מיקמיק...)

שורה תחתונה, יש לנו (אנחנו כאן) בעיה להעיד על אופי התקלה מסוג זה, בשל העובדה הפשוטה

מאוד:

לא אנו התקנו/כיוונו את הרכיבים שלו.

מה היחס של הגיין?

מה היחס של הקרוס?

גם אם היה אומר לך מה היה היחס, היית אומר לו כיצד נשרף הסאב? (אם נשרף בכלל)

פורסם

"עכשיו ברור לי מה קרה... ואני מקווה מאוד שאמרת אחלה מגבר בציניות..."

"לא חבל על הסאב להרוס אותו עם כזה מגבר?"

"המגבר הזה הוא הסיבה לזה שהסאב שלך למה שהוא עכשיו.

ואני מציע לך בחום אם אתה מחליט לתקן אותו או לקנות סאב חדש....

אסור בתחלית האיסור לחבר אותו למגבר הזה!!!!"

"אני מציע לך פעם הבאה לא להשתמש במגבר כזה ולהשקיע את הכסף במגבר טוב יותר כי כמו שאתה רואה הזול עולה בסוף יקר. גם לי יצא ללמוד את זה בדרך הקשה."

אני מגזים ?!@?!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
"עכשיו ברור לי מה קרה... ואני מקווה מאוד שאמרת אחלה מגבר בציניות..."

"לא חבל על הסאב להרוס אותו עם כזה מגבר?"

"המגבר הזה הוא הסיבה לזה שהסאב שלך למה שהוא עכשיו.

ואני מציע לך בחום אם אתה מחליט לתקן אותו או לקנות סאב חדש....

אסור בתחלית האיסור לחבר אותו למגבר הזה!!!!"

"אני מציע לך פעם הבאה לא להשתמש במגבר כזה ולהשקיע את הכסף במגבר טוב יותר כי כמו שאתה רואה הזול עולה בסוף יקר. גם לי יצא ללמוד את זה בדרך הקשה."

אני מגזים ?!@?!

תפתח שעון - אני עוד דקה בדיוק לוקח אחריות על כל מה שאמרו לו... :)

(למעט מה שאני אמרתי, שהיה בספק רציני, וספק בצחוק - פשוט נסחפו אחרי כנראה... ) :)

פורסם

למה נראה לכם שהמגבר אשם?, למה נראה לכם שהסאב והקרוס לא מכוון טוב??, דאגתי שאני אשמע ממנו צלילים נמוכים בלבד, דאגתי שכל הכיוונים לא יהיו על המקסימום אלא על 3/4.....

ובכל זאת למה אתם חושבים שהמגבר חרא? אולי הסאב הזה חרא???

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שוב, הכל יכול להיות.

השאלה פה על סבירות,

הסבירות הכי גבוה שאני חושב עליה, זה כיול לקוי.

בגלל שאין לך ניסיון בתחום. סביר להניח שפה הבעיה

לא נראה לי שהסאב התפגר אחרי שבועיים

ולא נראה לי שהמגבר, (למרות שאינו מבית טוב) לגרום לבעיה על דעת עצמו.

אבל זו דעתי..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מתכתובת פרטית עם דימה:

ההתקנה היתה מקצועית (מתקין)

משמע: לך אליו לבדיקה של הפריטים, ואם משהו מהם איננו תקין, שיוחלף תחת האחריות.

פורסם

מיקמיק אני לא מרמין למה שאני רואה אתה לא נגד מגבר זול.

כבר טענת בעבר שמגבר זול לא עומד בהספק המוצהר, יכול להוציא חשמל DC. אולי זה מה שהרס לא את הסאב. הוא אמר גם שזה קרה הוא אפילו לא אימץ את הסאב ולא היה בווליום גבוה

פורסם

רועי, תקרא טוב,

לא אמרתי שהמגבר הזול לא יכול להיות הבעיה,

אני פשוט לא מאמין שהבעיה כרגע זה בגלל המגבר, הסבירות שהוא כייל את המערכת לא כהלכה, גבוהה יותר.

הסיבה היא פשוטה, הוא מאשים אותי !

כןכן, הוא ביקש שאני יכייל לו את המערכת לפני יומיים, משום שהוא כייל אותה לבד ולא חושב שהוא עשה זאת כהלכה, ולא יצא לי להיפגש איתו מאז.

ולכן, הסבירות שהכיול שלו- היה לקוי, גבוה. יותר מהסבירות שהמגבר יהרוס לו את הסאב.

המשתמש עזב את הפורום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים יש לי חדשות:

הסאב לא נשרף כלל, היתה בעיה במגעים בסליל או באיזור שלו, משהו ממש שולי, והחברה שלמרות שטוענת שאין אחריות תיקנה לי את זה, כלומר הלחימה סה"כ את הכבל שיצא מהמקום..

איבדתי 3 שבועות של איכות שמע, אבל הסאב חזר והוא לא נשרף מלחתחילה....אז אני רק רוצה ליידע את כולם שהסאב של MAGNAT, לא חרא כפי שחשבתי בגלל ששרפתי אותו, להיפך אני שומע איתו כל הזמן והוא מפציץ לי את האוטו!.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

רק רציתי לצין, שגם אם הוא היה נשרף, זאת עדיין היתה אשמתך ! :)

בקאר אודיו, הלקוח לא תמיד תמים ..ולכן אשם לעיתים קרובות.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...