Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג למה הם אמרו כך, אך קראתי אחרת , מפיו של אחד עם ניסיון קטן בתחום.

הוא אומר שהדרך פשוטה וקלה וללא מיכשור בכלל.

1. מחברים גישור אחד, עם פאזה "ישרה".

2. מחברים גישור שני, עם פאזה "הפוכה".

3. תוריד את הגיין של הפאזה ההפוכה, עד הסוף.

4. תכוון את הגיין של הגישור עם הפאזה ה"ישרה".

5. תרים את הגיין של הפאזה ההפוכה , עד שהסאב מפסיק לעבוד כימעט לחלוטין. (שאיפה לשקט.)

6.תהפוך את הפאזה "ההפוכה", לישרה..

והוא אומר שדרך השיטה הזאתי, זה הדיוק המקסימלי שתוכל להגיע אליו, אפילו דרך מיכשור, ובתצורה הזאתי

תגיע לרמת דיוק של פחות מהעשירית הדציבל.

הבעיה היחידה שמתעוררת , זה כשהסיגנל אינו זהה, אם יש לך יציאה לסאב..

אין עם זה שום בעיה בכלל..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער, לא הבנתי..

למה בעצם נקודות החיתוך יהיו שונות ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איל, אישית עדיין לא ניסיתי, יהיה מעניין לנסות..

בכל אופן, RC לא ציין על שום בעיה בדרך בנוגע לתחימת התדרים, אולי זה שולי, או אולי ניתן להתגבר על כך על ידי כיוונון מסויים.. אין לי שמץ. הוא לא הזכיר דבר בנוגע לסיגנל זהה, מה שיותר מדאיג ... (בכל התרד.)

בכל אופן, במגבר הספציפי שהיה לו, 501X אין פוטנציומטר בשביל ברירת תדרים, הקרוס מקובע.. אז לא תהייה לו אופציה לטעות בחיתוך, וגם אם המצב היה בעייתי , יש לו יציאה לסאב עם קרוס מהפאנל הוא יוכל להתגבר על בעיה בתחימת תדרים..

לגבייך ROEI, אין לי מושג איך עשית את החישובים שלך אך כניראה הם לא נוגעים לכלל.

אבל כמובן וכמובן שאתה לא מחליף את ההגברה שלך להגברה דלה יותר, בגלל שאתה חושב שזה מספיק.

גם אם 300 וואט אכן היו מספקים סאב של 400 וואט עם נצילות של 86 דציבלים.

זה לא אומר שאינך מעוניין להתקדם בעתיד, אולי אפילו להגביר משהו שונה בעתיד..

עריכה: מה יותר כדאי, מבחינת כדאית, הגברה של 330 וואט ב2 אוהם, עם הגברה לתדרים נמוכים.

או, 650 וואט, ב4 אוהם, ללא הגבלה כל שהי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין לי מושג על איזה חישובים אתה מדבר, לדעתי המגבר מספיק חזק בשביל הסאב חוץ מזה הבנאדאם הרכיב מערכת והוא כולו שמח ומרוצה אז תפרגן קצת, חאלאס כל פעם יש לך טענות אחרות, אתה לא יכול לפרגן למישהו פעם אחת

פורסם

רועי, כמובן וכמובן שאני לא אפרגן לזה שהוא החליף הגברה עוצמתית, בהגברה דלה.

ואם אתה מפרגן למצב מעוות שכזה. אז תסלח לי, אתה צריך לעשות חושבים.

בספק רב אם יש עוד אנשים בדעתך..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני חושב שאם הוא מרוצה מהמערכת אז סבבה, כנראה שיש עוד אנשים בדעה שלי כי כולם אמרו לו תתחדש, אתה היחיד ששאלת למה להחליף את המגבר

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

רועי, עם כל הכבוד.. אתה מתחיל לדבר לא לעניין בכלל.

לא שאלתי אם הבחור מרוצה, וזה רחוק מלעניין אותי.

מעניין אותי לדעת למה החבר"ה החליטו לקחת את המגבר העוצמתי שלו, ולתת לו אחד אחר, פחות עוצמתי.

ולפי דעתי, אם תספר לבחור, OREN, שהמגבר שלו היה מצויין בשביל הסאב שלו, הוא לא היה חושב פעמיים.

וכמו כל בן אדם שפוי בפורום הזה, היה משאיר את מהגבר העוצמתי שלו, והיה אומר ל-א להגברה הדלה שקיבל.

אז אני מבקש רועי, תתחיל להתאפס.

אתה מתעסק בטפל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תראה מה שנעשה כבר נעשה והמערכת הותקנה אז אני לא חושב שזה משנה הרבה אלא אם יתחרט והמגבר שלו עדיין יהיה בחנות ויסכימו להחליף איתו בחזרה, אני אישית לא הייתי מחליף כזה מגבר גם אם הוא לא היה מתאים לי, הייתי משאיר אותו בבית וקונה אחד אחר כי אין ספק שה501X מגבר מצוין.

אבל יכול להיות שהוא העדיף לא להשקיע עוד כסף ולכן החליף

פורסם

פשש, שמת לב ששינית גישה ?

עד עכשיו היית בגישה של , "הכל תקין אני לא מבין מה אתה רוצה ממני"

עכשיו הגישה השתנתה ל: "הנזק שנעשה, לא ניתן לתקן אותו."

אז תן לי לתקן את דברייך, כמובן שניתן לתקן, וזה משנה ה-מ-ו-ן.

זה לא הגיוני שאתה תיכנס למוסך של ב אמ וו, עם מנוע של 400 כוחות סוס, ויגידו לך שהגיר אינו תואם לו.

וישימו לך מנוע של 300 כוחות סוס, במקום !

ואז בן אדם אחר יספר לך שאין עם זה שום בעיה בכלל, ולא היה צורך להתפשר על המנוע העוצמתי שלו.

אני לא יודע מה איתך, אני היתי מתרגז....

אבל הי ! , זה אני ... בוא נראה מה OREN יחליט לעשות בנידון.

וכפי שהסברתי, הבחור לא היה צריך להחליף, ולא היה צריך להשאיר בבית, ולא היה צריך להוציא עוד כסף.

הוא יכול להשתמש בו , ומסתבר שזה ללא כל בעיה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מבלי להכנס לוויכוחים מיותרים, אני רק אציין כי לדעתי לא הייתי מחבר מגבר 4 ערוצים לסאב

בעל שני סלילים בגלל בעיות תאימות וכיוונים.

מצד שני, לא הייתי מבצע את החילוף ראש בראש, אלא אם כן, מדובר בחילוף הוגן:

עלות המכשיר שלי=עלות השני... או משהו בדומה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...