Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל מה שמצחיק שהמתקינים עצמם שואלים שאלות בפורומים בחו''ל כי פה יעלו אליהם או שאין מי שיענה...

מי שרוצה לעזור לאנשים זה צעירים שיש להם ציוד של לירוט...

האלה "THE BIG DOGS" לא עוזרים בגרוש לחובבן הממוצאה...אז זה מה יש וצריך להגיד תודה..

כמובן אני מאוד מעודד את הגישה לא יודע בידיוק אז אל תענה...

פורסם
אם אתה טורח להעלות את הנושא הזה, מן הסתם תתייחס באופן ספציפי למי שנראה לך שהוא

לא מבין/בקיא/יודע, ואל תפנה אצבע לכולם ותשאל מי ייקח אחריות...

מי שייקח אחריות בסופו של דבר זה אורן, ולא אף אחד אחר.

גם אני, אם הייתי מתייעץ, הייתי שוקל את כל האפשרויות, והייתי בוחר לבד מה אני אעשה,

בין אם היה לקבל עצה או לא, והאחריות היתה עלי, כי זו היתה בחירה שלי בלבד.

אז גם אורן, כמוך, יכול להבין מי מהאנשים מבין/בקיא/יודע במה מדובר, ולהתייחס בהתאם.

וסתם נקודה לחיזוק מה שאמרת (באופן חלקי)

גם אני, לא הייתי מקשיב לחצי מהאנשים כאן והנסיון המועט שיש להם... (מבלי להעליב)

גל

שם לב אמרתי חלק מחברי הפורום והאמן לי כל אחד יודע

במי ובמה מדובר

פורסם

אדי, אי אפשר לדעת הכל. אני לא חושב שמתקין ששואל בחו"ל עושה זאת כי הוא מתבייש אלא כי נאמר ויש פה 1-2 שיוכלו לעזור לו, בפורום בארה"ב יהיו יותר (בפורום טוב, יש בארה"ב גם פורומים שהם לא משהו). הלוואי והיו יותר מתקינים שמשתמשים באינטרנט לצורך קבלת מידע, זה היה מעלה את הרמה בארץ.

כמו כן בדרך כלל אלו שנמצאים יחסית חזק בתחום מכירים זה את זה טוב מאוד והם לא צריכים לתקשר אחד עם השני דרך הפורום, הם עושים זאת בטלפון,מסנג'ר או נפגשים.

פורסם
נכון, אבל אולי אורן לא יודע...

זה לא בשבילי מה שאתה מייעץ הרי, זה בשבילו.

אני מיעץ לכולם!!!

למיעצים היו זהירים בהמלצות ואם אינכם יודעים עדיף לא ליעץ

ובעיקר למבקשי העצות -קחו ההמלצות בערבון מוגבל.אם תנרם לכם

עוגמת נפש תוכלו לבוא בטענות רק לעצמכם

כמו שאיל אמר יש פה מעט מאוד חברים שבאמת ניתן לסמוך על המלצותיהם

בענינים טכניים

פורסם

אני חושב שהאנשים שבאמת מבינים טוב באודיו צריכים להיות יותר מעורבים בפורום...ככה גם ללמד את כול היועצים החדשים פה לייעץ נכון....

ולא שיועצים למינהם ימליצו על מגבר 2 ערוצים טוב יותר לסאב מאשר מונו:wink:

פורסם
אציין שבמקרה הזה לדעתי לא היה שום דבר פסול בהמלצה של מיקמיק, מבחינה תאורטית לפחות, מעשית אין לי ניסיון עם כך.

האם אתה מכיר מקום שיכול להיות (אפילו בהשערה) התעסק בזה/עשה את זה מעשית?

ועוד שאלה קטנה, באיזה פורום (מחו"ל) אתה ממליץ לי להתייעץ סופית בעניין?

כעיקרון, אף אחד לא שלל את האפשרות. השאלה אם יש דרך מסויימת שכדאי לעשות את זה - ומה היא.

תודה,

אורן.

פורסם

בפורום הכי טוב בחו"ל אמרו שאין בעיה עם זה. את הדברים שמיקמיק כתב כתבתי גם אני בעבר וביססתי אותם על דבריו של אותו אדם ככה שאתה יכול להסתמך עליהם.

אתה יכול לחפש ב www.carsound.com אם אתה רוצה אבל יהיה לך קצת קשה למצוא.

אני חושב שלא צריכה להיות לך בעיה.

פורסם

האמת, שעל החיפוש הראשון מצאתי :fist:

http://www.carsound.com/cgi-bin/UBB_CGI/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=1;t=017587

No worries connecting it either way. You can even send two completely different signals to the coils and not have a problem with the sub.

Connecting a DVC sub w/each coil to its own channel is an equivalent load on the amp as putting them in series and bridging those channels.

like rob has said--------there is no difference except one of them takes a little more wire and with some of todays insane wire prices that could set you back a lot of dollars especially if you get some of the super duper audiophile thousand dollar a foot stuff............RC

פורסם
אציין שבמקרה הזה לדעתי לא היה שום דבר פסול בהמלצה של מיקמיק, מבחינה תאורטית לפחות, מעשית אין לי ניסיון עם כך.
השגות על הדיעה המקובלת הם דבר חיובי אחרת היינו עדיין בתקופת האבן.

עומדות לפנינו שתי דעות לכאורה לגיטימיות.

האחד טוען הדבר אולי אפשרי תאורטית אך מעשית נתקלתי בבעיות בחיבור

מהסוג הזה ולכן אני לא ממליץ וגם לא מוכן לקחת אחריות

השני אומר קראתי שזה אפשרי ושיפסיקו לבלבל את המוח.האם הוא מוכן

לקחת אחריות על נזק אפשרי?בודאות לא!!הוא ישלח את אורן לריצארד קלארק

לבקש פיצוי.

הבעיה החשובה יותר שהוא ננעל על המטרה ולא היה מוכן להקשיב לטיעוני הצד השני

והויכוח נוסף על כך שירד לרמת ויכוח נמוכה(ואתה גם התיחסת לכך) הפכה לדו שיח של חרשים עוורים.כמו כן נדפה מהתשובה האשמה שקימבנו את אורן עוד לפני ששמע את הצד השני.

אנשי sound fx היו בסדר גמור החזירו לו את המגבר והכדור כעת במגרש

של אורן הוא צריך להחליט(בסיטואציה הנוכחית דבר לא קל)

כדי שהכל יהיה תקין אומר רק שאני מכיר את המתקינים כלקוח מרוצה שלהם ולא החלפתי

עימם מילה אחת מזה זמן רב.

פורסם

אנחנו מדברים על כך שהרוקפורד 501X לא יהיה יציב ב2 אום עם 2 ברידג'ים נכון?אז אני חייב לציין שאצלתי הייתה תקופה קצרה בא הוא עבד עם 2 סאבים של פיוניר ועבד בלי בעיה והיה יציב...:?

פורסם
אנחנו מדברים על כך שהרוקפורד 501X לא יהיה יציב ב2 אום עם 2 ברידג'ים נכון?אז אני חייב לציין שאצלתי הייתה תקופה קצרה בא הוא עבד עם 2 סאבים של פיוניר ועבד בלי בעיה והיה יציב...:?
זו אינפורמציה חשובה שאורן יצטרך להתחשב בה

למרות שפוקו אמר שהנזק

יבוא לביטוי בטווח הבינוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...