Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אריק, אני חושב שבמקרה שלך הייתי פשוט שותק, אך משום שאתה בכל זאת רוצה "להתווכח" בצורה דיי ילדותית ודיי טיפשית.

"גם ריצארד יכול לטעות", אכן אתה צודק, גם הוא בן אדם, גם הוא יכול לטעות,

וזה מאוד מאוד הגיוני, שריצאד, שיש לו ניסיון קטן בחשמל, וניסיון של תחביב מהצד של סטראו לרכב,

אז הגיוני שהוא טועה, והניסיון של החברה בSOUNDFX, הוכיח אחרת.

כן אריק, הטענות שלך, הגיוניות ומאוד ריאליות, ואני בטוח שכל חברי הפורום, כמו איל לדוגמא.

מסכימים עם העובדה שריצארד יכול לטעות, וזה הגיוני שאיזה חנות בישראל, תוכיח אחרת משום שעשו המון מחקרים ואלפי סאבים והתקנות.

אתה מדבר על רמת הדברים שלי ? אין לי מושג באיזה הקשר אתה בכלל מדבר, אין שום שחר לדברייך, ולא הקטן ביותר.

נעשה פה עוול, והעוול תוקן, והעובדה שהלקוח הגיע למסקנה הזו, והחנות הסכימה "לתקן" את המעשה שנעשה.

בין אם הם מסכימים , ובין אם לא.. זה לא רלוונטי.

כניראה שאורן מצא לנכון לסמוך על הניסיון של ריצארד בנושא, ולא על הניסיון של כמה מתקינים ישראליים .. שהוכיחו מעל לכל ספק......... אחרת ..

לגבי איל, אני חושב שזה מעורר רחמים שאתה בכלל מגיב בשמו, אז ברוך השם לאיל יש פה.

וכשהוא נחוץ, הוא משתמש בו ברוח טובה רק כמו שאיל יודע.

לבוא ולרמוז אחרת, זה בעצם להוריד מהערך של איל ושל הרמה של הפורום שהוא שומר עליה פה.

ציטוט של איל מתחילת העמוד הזה.

"אריק, במקרה הזה מדובר בשני מהנדסים רציניים. בשביל לחלוק על דבריהם צריך להיות בעל ידע דומה או להביא סימוכין מאדם בעל ידע דומה"

אני חושב שבזה נסגר הנושא, אודה לך אם לא תוסיף דבר אם אין לך דברים "מעשיים" או.

"הגיוניים" או, לחלופין... "תורמים" להוסיף .....

תודה מראש.

אני רק רוצה לידע אותך שרק לני כמה שנים אמר תוכן צעיר ולא נחשב שכדור הארץ סובב את השמש

בניגוד לכל הדעות של כל התוכנים המהוללים של אותה תקופה.

הוא הקטן והלא חשוב נגד כל העולם המדעי. הוא שילם על כל בחייו.

העלו אותו על המוקד.תגליות כאלה היו ויהיו לאלפים והם שמקדמים את האנושות.

מזל שיש היום אינטרנט וכל אחד יכול להתבטא כרצונו ולרחוץ בנכיון כפיו(אל תדאג לא נעלה אותך על המוקד)

לגבי איל הוא בודאי יגיב אבל אני חושב שנמאס לו

מרמת הויכוחים וההתעסקות החוזרת ונישנית בכמה רמקולים

ב100 שח ובמגברים בלירה(בקיצור משעמם)

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהנסיון שלי עם חיבורים כאלה לסאבים דואליים, הם נשרפים.

חיברנו , (אני ודוד שלי) סאב TS-W303DVC של פיוניר למגבר פירמיד, (כמו של תמיר לפני הכנסת השיפורים) והוא שרף שניים כאלה. (בראשון חשבנו שהייתה תקלה).

לדעתי הסלילים מתחממים, ומותכים.

נעשו נסיונות עם כמה מגברים וסאבים, ורובם נשרפו.

היום הפירמיד הזה מגביר סאב של פיוניר 1000 וואט ( בסדר...)

ואין שום בעיה. דהיינו, התקלה אינה במגבר.

לגבי החלפת המגברים, אני חושב שהיא מוצדקת, טובה ונכונה.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...