Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי בשביל מגבר של 50 RMS או שיהיה גם 80 RMS לא שווה לשלם 1700 שקל יש מגבר לא פחות טובים ממנו בפחות מחיר זה שזה רוקפורד וזה מותג לא כל כך מדליק לשלם עליו הרבה יותר...

אחי אם אתה יכול לעמוד ברוקפורד אז אתה יכול גם לעמוד במאק אודיו פולסאר 4 מגבר מעולה!

ואני אומר את זה לא מתוך קריאה והבנה אלא מתוך שמיעה... (בקרוב אצלי..) אולי הנתונים שלו נראים חלשים קצת לעומת האחרים אבל שמע אני חושב שהוא לא נופל באיכות מאף מגבר עד 1800 שקל וגם בעוצמה הוא לא פרייאר בכלל...

יש לך גם את הסאונד סטורם 1200 וואט(אין לי כוח לתגובות של מזלזלים שלא שמעו את המגבר מי שלא שמע שלא יתחיל להתווכח!)מגבר מאוד חזק נתונים מדוייקים של RMS אני לא יודע כל כך אם תרצה אני יכול להשמיע לך אותו מותקן...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עדיין הייתי נישאר אם הרוקפורד עם כול הכבוד למק בורגר אאה אודיו:-P
זה רק מראה על רמת הידע שלך בנושא של אודיו לרכב, והוכחתי זאת גם בתרד אחר וגם עכשיו אם תתעקש

MDMA : תשובה לעניין! :mm_yeah:

בהחלט הפולסאר שהוא נחשב לסדרה הכי יקרה של החברה איכותי מאוד ולא חסר לו כוח !!

מישהוא אמר כאן לא מזמן:

שככול שהמחיר יותר יקר ככה יותר קונים - ראסמי זה נכון!

מישהוא התווכח איתי אתמול ואמר של מאק אודיו זה זבל שמיוצר בסין - רק חבל שמאק אודיו "הסיני" כבניכול זוכה למלא תארים תחרויות ועוד!

הטענה היחידה שלו היא שהמחירים זולים כמו זבל סיני ולכן זה זבל סיני - מה שלא קרוב למציאות בכלל

תאמינו לי שלא חסר חנויות שקוראות את זה ויעלו את המחירים בהתאם בשביל שיקנו!

פורסם

בכל זאת לא הייתי הולך על הרוקפורד...

זה לשלם על מותג אני לא אוהב את זה אין במגבר הזה משהו מיוחד שמבדיל אותו משאר המגברים המאק אודיו פולסאר 4 לפי דעתי עדיין עדיף בהרבה עליו הסאונד סטורם והסאונד סטרים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

למה הוא דלוק כי הוא זה שלא מבין באודיו לרכב....

המגבר הזה של רוקפורד מגבר מעולה ואף לדעתי מגבר של עלאק חברה כמו מק אודיו יהיה יותר טוב...

למגנאט אין דברים בארץ באותו מחיר שיביא תמורה זהה לדעתי...

למישהוא מימכם חכמים היה בכלל מגבר של רוקפורד ?? שאתם אומרים מותג?

פורסם

אז על מה שאתה משלם כשאתה קונה אותו על ה50 RMS המסכנים שלו אתה משלם...

תמורה עלובה לכסף...

לא מבין באודיו שמעת פעם מגבר של מאק אודיו שאתה מדבר?

אני מוכן לעשות לך השמעת בכורה...

פורסם
אז על מה שאתה משלם כשאתה קונה אותו על ה50 RMS המסכנים שלו אתה משלם...

תמורה עלובה לכסף...

לא מבין באודיו שמעת פעם מגבר של מאק אודיו שאתה מדבר?

אני מוכן לעשות לך השמעת בכורה...

שמעת רוקפורד?

אתה בכלל יודע שמדברים על ה501X שמביא 65RMS ושאפשר להביא אותו במחיר נחמד מאוד?

ושמעתי את המגברים דומים למק אודיו ואין לי היתלהבות גדולה מיהן...

פורסם
שמעת רוקפורד?

אתה בכלל יודע שמדברים על ה501X שמביא 65RMS ושאפשר להביא אותו במחיר נחמד מאוד?

ושמעתי את המגברים דומים למק אודיו ואין לי היתלהבות גדולה מיהן...

אדי עם כול הכבוד מגבר שעולה 1500 שקל ( לפחות ) ונותן 65 RMS זה ממש לא תמורה טובה למחיר

( אני לא מדבר על זה שהמגבר הזה עלה גפ 2500 ויותר )

בכול מקרה אדי זה עניין של דעה

ולפי דעתי רוקפורד הם מגברים מצויניים

אבל אתה ממש ממש מגזים אתה חושב שהם גנסיס

אני יכול להבטיח לך שאם היו שמים לך מגבר של קליפורניה בום (שנותן עוצמה זההה אבל באמת זהה )

קצת היו מכוונים אותו שהכיוונים יהיו דומים למה שיש לך עכשיו ואתה בחיים לא היית יודע מזה!

ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה ! ! !

אתה לא תשמע הבדל בין מגברים שעולים 1000 או 2000 !

אם אתה חושב שכן אתה ממש ממש חיי בסרט ואני מקווה בשבילך שתצא ממנו מהר

פורסם

בוא ניסגור את זה ככה לכם לא היה רוקפורד ואתם זורקים מילים באוויר כמו זה 1500 שקל זה 50RMS עלובים מק בורגר חברה יותר טוב וקליפורניה בום ופלטינום אודיו הם מגברים מומלצים...טוב אין לי מה להגיד לכם..אתם בשטויות שלהם ואני בשטויות שלי...סבבה?

לדעתי אין בארץ מגבר של חברה נורמלית במחיר של רוקפורד שיתן תמורה זהה(כמובן שמדובר בתקציבים נמוכים)....

מתן מי אמר לך שהם גנסיס????!!!! לך לא היה רוקפוד בכלל ולא נסיון אם מגבר נורמלי אז למה אתה בכלל מדבר? אני לא מבין? כן....זה רוקפורד אבל בין הדברים שיש בארץ עליהם אתם מדברים הוא יותר טוב!

מי שחיי בסרט זה אתה פה מתן..

פורסם

בסכום הזה היתי הולך על אחד המגברים של רוקפורד P4004 או 501X

שניהם אפשר להשיג בפחות מ1500 שקל!

לא יודע מה בקשר להספר של ה501X אבל הP4004 החדש נותן הרבה יותר מ50 RMS...

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

בדיוק ההפך.

את ה-501x לא תמצא בפחות מ-1,400 שקל חדש. (לעומת ה-P4004 שניתן למצוא)

ה-501x נותן 65W RMS לכל ערוץ. לעומת ה-P4004, שנותן רק 50W RMS. (ע"פ ההצהרות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...