Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה - תפסיקו לרדת על אדי, כי יש כאן פשוט אי הבנה מסויימת שעדיין לא הובהרה מבחינתו.

תאמינו לי, אני יודע כי אני מדבר איתו בפרטי.

אז בגדול - כל התגובות כמעט נכונות, ותפסיקו עם ההשוואות המטומטמות האלו, ולהוריד את הרמה של

הפורום...

אני לא המנהל כאן, אבל בבירור ניתן לראות ירידה ברמה של ההודעות והכותבים.

אז תפסיקו את הקשקוש הזה - בחייכם!

גל

לא גל זה לא נכון אני בהתחלה חשבתי שאולי הוא לא קולט אבל אחרי זה הבנתי שהוא משחק אותה ראש קטן

ממש אין לי משהו נגד אדי בתור בנאדם אני אוהב אותו והמפגשים הוא ממש אחלה

אבל אנחנו מתווכחים פה על מי צודק ומי לא ולא בצורה מכוערת

בכול מקרה גל אם כול הכבוד שאתה ואדי בקשר טוב זה לא הולך ככה

אתה יודע מה אני בטוח שאתה בעצמך חושב שיש מוצרים שנונתים תמורה יותר טובה למחיר מאשר רוקפורד

אני רוצה שתראה לי מגבר של רוקפורד שנותן את העוצמה של המגבר שלך (לנזאר 1200D )

בחצי מהמחיר שלו ! אבל רק חצי!

אני שנה אומר רוקפורד זאת חברה סוף חברה מצויינת אין לי מילה אחת ראה עלייה אבל בעניין התמורה למחיר אז הם ממש לא רצינים

ושוב אני מקווה שאדי יודע שכול הוויכוח זה על רק " מקצועי " וכומבן שאין פה כלום אישי

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חולק על מה שאתה אומר, ולא רושם את זה כי אני ואדי בקשר ולכן אני אולי "מגן" עליו.

הוא ילד גדול ויגן על עצמו - אבל הוא יודע שאתם צודקים, כי דיברתי איתו על זה, וגם אני לא מבין

את הויכוחים שיש לו עמכם בנושא.

הנקודה שאני מנסה להעביר זה - שהויכוחים האלו נמצאים כמעט בכל הודעה שלישית - ופשוט מורידים

את החשק להגיב, וחבל.

יש חילוקי דיעות? לא נורא - תמיד יש כאלו, וצריך לדעת מתי להפסיק אותן גם אם אין הסכמה הדדית.

גל

פורסם
אני לא חולק על מה שאתה אומר, ולא רושם את זה כי אני ואדי בקשר ולכן אני אולי "מגן" עליו.

הוא ילד גדול ויגן על עצמו - אבל הוא יודע שאתם צודקים, כי דיברתי איתו על זה, וגם אני לא מבין

את הויכוחים שיש לו עמכם בנושא.

הנקודה שאני מנסה להעביר זה - שהויכוחים האלו נמצאים כמעט בכל הודעה שלישית - ופשוט מורידים

את החשק להגיב, וחבל.

יש חילוקי דיעות? לא נורא - תמיד יש כאלו, וצריך לדעת מתי להפסיק אותן גם אם אין הסכמה הדדית.

גל

גל אין משהו רע בוויכוח להתווכח זה טוב כול עוד שזה בצורה טובה

אני מאוד שמח שרשמת שאדי מסכים איתנו אז למה הוא היה צריך לשחק אותה ראש קטן מההתחלה זה מה שמוריד את הפורום ?

אפליו אנשים כמו אייל שהם מנהלים את הפורום לפעמים רושמים

טעות שלי לא הבנתי אותכם נכון

למה הוא לא יכול לרשום את זה?

פורסם
עם כ"כ הרבה תגובות יצאתי עוד יותר מבולבל...

אני לא יודע מה לקנות...

ה-JBL עם הRMS 104 נראה לי חייתי ונראה לי שאני ילך עליו, מה אתם אומרים?

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2057,normal_sales

כי במקום לעשות לעצמך חיים קלים - אתה מקשה...

למה?

פשוט מאוד - שים כאן מספר מגברים שמצאו חן בעיניך גם תקציבית וגם מבחינת הספקים, ותבקש

את בחירת המשתמשים.

ככה - אין ניחושים ואין ויכוחים.

גל

פורסם
כי במקום לעשות לעצמך חיים קלים - אתה מקשה...

למה?

פשוט מאוד - שים כאן מספר מגברים שמצאו חן בעיניך גם תקציבית וגם מבחינת הספקים, ותבקש

את בחירת המשתמשים.

ככה - אין ניחושים ואין ויכוחים.

גל

בדיוק.

אבל הכי חשוב תפתח תרד חדש בשביל זה יהיה הרבה יותר נוח

פורסם

האמת היא שהוא פתח את הת'רד עם התלבטות בין 2-3 מגברים,אני כבר לא זוכר איזה,הת'רד הזה גלש למקום אחר לגמרי, כי התחילו לדבר פה על הרוקפורד וJBL שהוא בכלל שאל על לאנזאר ואני לא זוכר כבר מה עוד

פורסם

לא נורא שמע זה אולי ויכוח שולי ולא עוזר בשביל כמה מאיתנו אבל בשביל מישהו אחר שיכנס ויראה מה רושמים על מגבר X או על מגבר Y אני חושב שזה ישנה את החלטתו או לפחות יגרום לו לעשות בדיקה חוזרת בקשר למוצרים שהוא קונה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
לא נורא שמע זה אולי ויכוח שולי ולא עוזר בשביל כמה מאיתנו אבל בשביל מישהו אחר שיכנס ויראה מה רושמים על מגבר X או על מגבר Y אני חושב שזה ישנה את החלטתו או לפחות יגרום לו לעשות בדיקה חוזרת בקשר למוצרים שהוא קונה...
נכון מאוד וזאת הייתה המטרה שלי
פורסם

גל, לנעול את הת'רד זה לא מה שיעלה את הרמה של הפורום. אולי הויכוח הזה נראה טיפשי וילדותי לחלק מאיתנו אבל עדיף שפעם אחת הוא ימצה את עצמו עד הסוף כדי שלא יהיה מצב שבכל ת'רד שני הוא יעלה מחדש. מהסיבה הזו הת'רד הזה נשאר פתוח כדי שכל מי שיש לו מה להגיד, שיגיד אותו כאן. אם זה ימשיך בת'רדים אחרים אז אני אדאג לעצור את הדברים.

דרך אגב, לא ממש אהבתי את החתימה שלך. אם לדעתך משהו לא בסדר אז תפעל לשנות אותו, רק לרשום שיש משהו לא בסדר זו חוכמה קטנה מאוד לדעתי.

פורסם
גל, לנעול את הת'רד זה לא מה שיעלה את הרמה של הפורום. אולי הויכוח הזה נראה טיפשי וילדותי לחלק מאיתנו אבל עדיף שפעם אחת הוא ימצה את עצמו עד הסוף כדי שלא יהיה מצב שבכל ת'רד שני הוא יעלה מחדש. מהסיבה הזו הת'רד הזה נשאר פתוח כדי שכל מי שיש לו מה להגיד, שיגיד אותו כאן. אם זה ימשיך בת'רדים אחרים אז אני אדאג לעצור את הדברים.

דרך אגב, לא ממש אהבתי את החתימה שלך. אם לדעתך משהו לא בסדר אז תפעל לשנות אותו, רק לרשום שיש משהו לא בסדר זו חוכמה קטנה מאוד לדעתי.

לא זכור לי שביקשתי לנעול את הת'רד... לעולם לא עשיתי זאת, ולעולם לא אעשה, אז כנראה התבלבלת

עם מישהו אחר, יכול להיות?

לגבי החתימה?

זו בדיחה פרטית בסך הכל, וכשיש מקום לשנות - אני הראשון שם, אתה יודע את זה.

אני לא אוהב שמי שלא יודע מתחיל להתקשקש ואני מיד שם להוציא את זה - וכנ"ל לגבי, אני לא מתקשקש על מה שאינני יודע וכשאני טועה, אני רושם זאת.

גל

פורסם

כשכתבת שאתה לא המנהל כאן חשבתי שאולי התכוונת לכך שאם היית, היית נועל את הת'רד.

בקשר לחתימה, היא מכלילה ובגלל זה אני לא אוהב אותה (אפשר לחיות איתה :) ).

הת'רד הזה מיצה את עצמו. אני לא מוכן שהויכוחים שהיו פה יגלשו וישתלטו על ת'רדים נוספים. אם למישהו יש חידוש בנושא הוא מוזמן לפתוח ת'רד חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...