Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי, אין לך ניסיון עם רבע מהמגברים שיש לי ניסיון, אז מי אתה שבכלל תגיד מה נותן יותר תמורה ?

(אם כבר אתה מעלה את נושא של , למי יש יותר גדול.. )

:)

יש לי נסיון לא להיכנס איתך לדברים יותר! יש לך ניסיון עם 10000000 מגברים אל שיהיה בכיף מה אתה רוצה מימני? אני לא חייב לך כלום ואתה לא חייב לי....

קיצור פה אני גומר את חלקי בדיון כי זה נישמך באמת לשטויות!:-P

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הבחור עונה בצורה הזאתי, ומביא המון אינפורמציה עם "גיבוי" כניראה שהבחור יודע על מה הוא מדבר

מתן אני באמת לא מבין למה אתה ממשיך ויכוח, שהוא עם עצמו, כבר סיים.. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתם סתם מיתווכחים על שטויות,כשכונים מגבר של "חברה" כמו קליפורניה או פלטיניום שעזבו כמה מוצהר עליהם ומתן שאין לי מושג אין בדיוק אתה ותגיר הגעתם למסקנה שהמגבר שלך מוציא 90X4, בואו נגיד שהוא מוציא 50-60 לערוץ ואם תשווה אותו לרוקפורד שמוציא אותו הספק כשרמקולים מחוברים אז אני חושב שלא תרגיש הבדל בעוצמה,בקשר לאיכות קשה לי להאמין שלפחות אני יגיש הבדל,אני מדבר על הגברה של רמקולים זהים.

בקשר לגישור לסאב כאן אני בטוח שהרוקפורד יתן לסאב בראש הרבה יותר טוב מהזבל הסיני כי הרוקפורד יציב בגישור והזבל הסיני-אולי.

אם מצפים לעמידות אז ברור שעדיף לקנות מגבר של רוקפורד

פורסם

אנשים אמרתי בעבר ואני יגיד גם בעתיד : על טעם וריח אין להתווכח ! באמת שהוויכוח פה הוא על טעם וריח ! כל אחד יקנה מה שבא לו וימליץ על מה שהוא חושב שטוב, אחרי הכל זה בסך הכל המלצות ואף אחד לא מכריח מישהו לקנות את המגבר שהוא חושב שטוב.... :-)

נ.ב

50 או 60 RMS נקי זה המון !!!!! אז למה סתם לזרוק מספרים באוויר ??

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

YOAV, העדפה של חברות, וניסיון עם מוצרים. זה עיניין של טעם וריח.

אך לבוא ולהגיד, שהסובארו אימפרזה שלי, נוסעת במהירות, 100 קמש, הרבה יותר מהר, מאשר הניסאן אלמרה, כאשר גם היא - על 100 קמש.

זה בורות לשמה, ומטעה אנשים ..

שוב, אם מישהו קצת יותר רציני עם קצת יותר ניסיון , טוען אחרת, אין לי בעיה לעשות לו מבחן עיוור

והיתי מעוניין שיוכיח זאת, בפעם הבאה שאני אפגש עם שלומי , נערוך את המבחן הזה, ונראה אם אפילו שלומי יכול להבדיל בין שני הגברות שונות ...(איכות צליל, לא עוצמה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אנשים אמרתי בעבר ואני יגיד גם בעתיד : על טעם וריח אין להתווכח ! באמת שהוויכוח פה הוא על טעם וריח ! כל אחד יקנה מה שבא לו וימליץ על מה שהוא חושב שטוב, אחרי הכל זה בסך הכל המלצות ואף אחד לא מכריח מישהו לקנות את המגבר שהוא חושב שטוב.... :-)

נ.ב

50 או 60 RMS נקי זה המון !!!!! אז למה סתם לזרוק מספרים באוויר ??

יואב ה50-60,זה היה סתם לדוגמה כדי להעביר את המסר שלי,אני לא יודע כמה הפלטינים והקליפוניה מוציאים באמת

פורסם

אתה צודק בהחלט, אבל כרגע אף אחד מהם לא הראה איזה שהם נתונים אמיתיים ויבשים אשר יעידו על טיבו של כל אחד מהמגברים (כי הריי בשמיעה לא יהיה הבדל! אלה רק בנתונים יבשים לדבריך) ולכן הוויכוח הוא על העדפה של חברה מסויימת ! כלומר ויכוח על טעם וריח....

כל כלב בא יומו ! :onfire:

פורסם

אדי, האם פעם ערכת מבחן עיוור, לשני הגברות שונות, בעלות הספקים דומים ?

אם לא, אז למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק ?

אם יש לך אפשרות להגיע לאיזור המרכז בסוףשבוע, אין לי בעיה לערוך לך מבחן שכזה, (זה יהיה מאוד מעניין לראות את המבט שלך, כשתנסה "לשמוע" הגברה, ולא תבין מה נפל עליך..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם אנחנו נשווה מגבר של 100WX2 לכזה של 50WX2 למשל, אנחנו נשמע הבדל בצליל. אומנם השינוי כביכול הוא רק בהספק, אבל שינוי בהספק יגרום לרמקול להישמע אחרת. מבחינת עוצמה התוספת תהיה רק 3DB.

מהסיבה הזו יש להבין שכשאדי טוען שהמגבר שלו ישמע טוב יותר ממגבר זול, גם אם מדובר רק בהבדל בהספק, עדיין יש אמת בדבריו שכן מגבר בעל הספק גבוה יותר יוכל להפיק מהרמקול יותר ולגרום לו להשמע טוב יותר. הוא וכל אדם אחר לא משווים עוצמות עם מכשירי מדידה לפני שהם משווים מגברים.

מהסיבה הזו בדיוק משווים הספקים כשמשווים הגברות, כי לא תמיד נוכל להגיד "אה הם נשמעים אותו דבר רק שאחד עוצמתי יותר".

פורסם

איל, מי קבע שלמגברים של רוקפורד יש הספק רב מלגברים של מאקאודיו, או של מאגנט ?

אם התירגום שלך, בא להביא פרשנות לאדי, אז הוא לא יכול להתממש, משום שזאת היתה הטענה שלו.

(רוקפורד= נשמעת טוב יותר)..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אדי, האם פעם ערכת מבחן עיוור, לשני הגברות שונות, בעלות הספקים דומים ?

אם לא, אז למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק ?

אם יש לך אפשרות להגיע לאיזור המרכז בסוףשבוע, אין לי בעיה לערוך לך מבחן שכזה, (זה יהיה מאוד מעניין לראות את המבט שלך, כשתנסה "לשמוע" הגברה, ולא תבין מה נפל עליך..)

MIKMIK GET A LIFE MY NIGGA:-P

פורסם

מיקמיק אל תתחיל עכשיו להגיד שאין הבדל בין קליפוניה לרוקפורד,כי כבר היו על זה מספיק ויכוחים איתך על כל נושא,ותמיד המלצת לאנשים לקנות את השלושה -ארבעה מגברים שיש לך ניסיון איתם וניסית להסביר לאנשים שלא לקנות זבל סיני מהרבה סיבות שאין לי כח לפרט אותם עכשיו אז אל תתחיל לסתור את כל ההסברים שנתת למה לא לקנות מגבר סיני בזה שתזמין אנשים למבחר עיוור כי אתה בטוח שאין הבדל בצליל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...