Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא ניסגור את זה ככה לכם לא היה רוקפורד ואתם זורקים מילים באוויר כמו זה 1500 שקל זה 50RMS עלובים מק בורגר חברה יותר טוב וקליפורניה בום ופלטינום אודיו הם מגברים מומלצים...טוב אין לי מה להגיד לכם..אתם בשטויות שלהם ואני בשטויות שלי...סבבה?

לדעתי אין בארץ מגבר של חברה נורמלית במחיר של רוקפורד שיתן תמורה זהה(כמובן שמדובר בתקציבים נמוכים)....

מתן מי אמר לך שהם גנסיס????!!!! לך לא היה רוקפוד בכלל ולא נסיון אם מגבר נורמלי אז למה אתה בכלל מדבר? אני לא מבין? כן....זה רוקפורד אבל בין הדברים שיש בארץ עליהם אתם מדברים הוא יותר טוב!

מי שחיי בסרט זה אתה פה מתן..

אדי כמו שאמרתי אין קשר אם היה לי מגבר של רוקפורד הסאונד שמתקבל מהם הוא בדיוק כמו מקליפורניה בום !

אם תקח 50 RMS ( אמיתי כמו שאייל אמר) שמתקבל על ידי מגבר של קליפורניה בום או של רוקפורד ושהכיוונים זהים הסאונד יהיה זהה !

אז אל תחייה בסרט שעד שלא יהיה לנו מגבר של רוקפורד לא נדע מה זה...

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחי אתה טועה!!

יש לי חבר שיש לו רמקולים אחורים של פיוניר וקומפוננט קדמי של מורל

היה לו מגבר של קרליפוניה בום 1000 וואט אני חושב והוא החליף אותו למגבר של רוקפורד P4004 ואין מה לדבררר עולם אחר השמיעה השתנתה בצורה שאי אפשר להאמין מי ששלא ראה ושמע את ההבדל לא יכול להבין !!

ודרך אגב הוא כיוון את הכיוונים אותו הדבר !(חוץ מהגיין )

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם
אחי אתה טועה!!

יש לי חבר שיש לו רמקולים אחורים של פיוניר וקומפוננט קדמי של מורל

היה לו מגבר של קרליפוניה בום 1000 וואט אני חושב והוא החליף אותו למגבר של רוקפורד P4004 ואין מה לדבררר עולם אחר השמיעה השתנתה בצורה שאי אפשר להאמין מי ששלא ראה ושמע את ההבדל לא יכול להבין !!

ודרך אגב הוא כיוון את הכיוונים אותו הדבר !(חוץ מהגיין )

מה הקשר בין מה שאני אמרתי למה שאתה אומר ?

P4004 נותן עוצמה יותר חזקה מהקליפורניה בום 1000 זה הסיבה שאתה שומע יותר טוב הגברה "בריאה" תתן צליל יותר טוב

פורסם
מה הקשר בין מה שאני אמרתי למה שאתה אומר ?

P4004 נותן עוצמה יותר חזקה מהקליפורניה בום 1000 זה הסיבה שאתה שומע יותר טוב הגברה "בריאה" תתן צליל יותר טוב

ולא רק שהוא יותר חזק מהקליפורניה - הקרוסים שונים לחלוטין.

אז FURIOUS, אין לך מה להכניס אותם לאותה המשוואה בכלל...

איזה תרד מ*גר... :roll:

פורסם

ואי ואי ואי , אני יושב קורא את התרד הזה, וחשבתי שכבר עברנו את השלב של "למי יש יותר גדול"

אדי אין לי מושג מאיפה אתה מביא את האינפורמציה שלך על רוקפורד, או על מאגנט, או על מאק אודיו, אבל אני משער שזה מאיזה עלון של הבורגר ראנץ, וחבל שאתה כותב את הדברים שלך מבלי שום ביסוס וידע,

ADVANT לעומתך, אומנם קורא עליהם, אך קורא עליהם ממקורות יותר מהימנים מהניחושים שאתה מריץ לעצמך בראש.

לכל אלה שעדיין עם השטויות של, "איכות של מדבר" איכות "סוף" "איכות טובה", אתם כבר עברתם את גבול הטעם הטוב.

מבחנים פשוטים של MP3, שאוזניים שלכם לא מזהות, ואם כן , אחרי מאמצים עם אוזניות ברמה גבוהה.

אז ברכב ? אתם כן תדעו מה האיכות של המגבר ?

בפעם הבאה שאני אפגש עם שלומי, AUDIO-LINE, אני אתן לו לשמוע 2 הגברות שונות, (שלומי עם אוזניים סוף, אז שלא תגידו שאני חירש וזה לא נחשב.)

אני רוצה ששלומי, יזהה לי איזה מגבר הוא שומע, וזה ל-מ-ר-ו-ת שההספקים של ההגברות לא מדודים, וזה אפשרי להגיד שאחד טוב יותר מהשני, רק בגלל שינוי עוצמה של ההגברה.

מה אתה אומר שלומי, מתי אתה פנוי ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ואי ואי ואי , אני יושב קורא את התרד הזה, וחשבתי שכבר עברנו את השלב של "למי יש יותר גדול"

אדי אין לי מושג מאיפה אתה מביא את האינפורמציה שלך על רוקפורד, או על מאגנט, או על מאק אודיו, אבל אני משער שזה מאיזה עלון של הבורגר ראנץ, וחבל שאתה כותב את הדברים שלך מבלי שום ביסוס וידע,

ADVANT לעומתך, אומנם קורא עליהם, אך קורא עליהם ממקורות יותר מהימנים מהניחושים שאתה מריץ לעצמך בראש.

לכל אלה שעדיין עם השטויות של, "איכות של מדבר" איכות "סוף" "איכות טובה", אתם כבר עברתם את גבול הטעם הטוב.

מבחנים פשוטים של MP3, שאוזניים שלכם לא מזהות, ואם כן , אחרי מאמצים עם אוזניות ברמה גבוהה.

אז ברכב ? אתם כן תדעו מה האיכות של המגבר ?

בפעם הבאה שאני אפגש עם שלומי, AUDIO-LINE, אני אתן לו לשמוע 2 הגברות שונות, (שלומי עם אוזניים סוף, אז שלא תגידו שאני חירש וזה לא נחשב.)

אני רוצה ששלומי, יזהה לי איזה מגבר הוא שומע, וזה ל-מ-ר-ו-ת שההספקים של ההגברות לא מדודים, וזה אפשרי להגיד שאחד טוב יותר מהשני, רק בגלל שינוי עוצמה של ההגברה.

מה אתה אומר שלומי, מתי אתה פנוי ? :)

אני מצטט את מה שאייל רשם מזמן

טוב ישנו את הוויכוח האינסופי על איכות הצליל של המגבר. ובכן שוב אני מביא ציטוט של ריצ'ארד קלארק. הסיבה שאני מביא את הציטוטים האלה היא בגלל שאם בן אדם עם קבלות אומר את הדברים הללו יהיה לכם אולי יותר קל להאמין מאשר בן אדם שאתם לא מכירים.

when modern amps are operated within their LINEAR OPERATING RANGE the differences are so small that they are below the limits of human detection--this doesn't mean there aren't differences--I am just saying I haven't found anyone who could hear them--perhaps somewhere there is just one superhuman? Now the thing that gets me is that everyone talks about how great their amps sound--they attribute it to this spec or that spec---but if they are really hearing a difference it is one of two things---the settings are different or the amp is overloaded---if the amp is overloaded then what value is the distortion spec or anything else. Have you ever seen anyone in car audio spec something really important like overload recovery time, or what about the presence or absence of spurious signals when the amp is overloaded, or the frequency spectrum of those signals? Since I am saying that the most audible spec is caused by not enough power-------- that is why I say that the most important spec for an amp is total power at a sensible distortion level like 1 or 2 percent. So whats really important in an amp---relilability--reputation of the manufacturer(in case you do have a problem)--power--how does it sound when it is overloaded--these are the things that matter---not how many zeros are in the distortion spec and all the other stuff that everyone gloats over

ריצ'ארד קלארק למי שלא יודע ערך את מה שנקרא אתגר המגברים. הוא הציע פרס של 10000 דולר לאדם שיצליח להבדיל בין איכויות המגברים כאשר הם מורכבים על אותה המערכת ונותנים את אותו הוואט. זה היה לפני משהו כמו שנתיים, עד היום אף אחד לא זכה.

פורסם

מחר כול האנשים שיש להם רוקפורדים בבקשה ליזרוק אותם לפח כי קליפורניה בום נישמעים אותו דבר...לא שווה השקיעה 1500 שקל במגבר שמיוצר בארה''ב כי אתה משלם לאמריקים שנילחמים בעירק ...אז קנה קליפורניה כי אין הבדלי איכות וכו'..

למה אתה שואל?....כי מתן אומר שאנחנו נישמעה אותו דבר בקליפורניה לפני שהיא תיפוצץ לנו בפנים... אז שלא יעבדו אליכם!

ולאדון שי הB52 של ההודעות בפורום שמדבר עם ביסוס מעלה על כול דבריו עם ניסיון של3 חודשיים באודיו לרכב תיראו איזה כלי!

פורסם
מחר כול האנשים שיש להם רוקפורדים בבקשה ליזרוק אותם לפח כי קליפורניה בום נישמעים אותו דבר...לא שווה השקיעה 1500 שקל במגבר שמיוצר בארה''ב כי אתה משלם לאמריקים שנילחמים בעירק ...אז קנה קליפורניה כי אין הבדלי איכות וכו'..

למה אתה שואל?....כי מתן אומר שאנחנו נישמעה אותו דבר בקליפורניה לפני שהיא תיפוצץ לנו בפנים... אז שלא יעבדו אליכם!

אדי אתה לפעמים מתנג כמו ילד קטן !

אין מה להשוות בין רוקפרד לקליפורניה בום

אבל תבין ותקלוט אין הבדל נקודה !!!!!!!

זה לא אני אמרתי לא אייל וגם לא קלארק הזה...

זה מחקר מדעי ! האוזן האנושית לא יכולה להבדיל בין מגברים !

למה אתה מתווכח עם עובדת ! למה אתה חושב שאתה תמיד צודק!

פורסם

עזוב מתן אין לי כוח לשטויות הלא ראליות שלך.....קח 50 RMS ניקיים כול זה תאוריה שלא יוסמה על המגברים האלה בכלל....אתה סתם מדבר באוויר שמגברים אחרים באותו תקציב נותנים תמורה יותר גדול בלי שום ביסוס... אז מה אני יכול להגיד לך...

פורסם
עזוב מתן אין לי כוח לשטויות הלא ראליות שלך.....קח 50 RMS ניקיים כול זה תאוריה שלא יוסמה על המגברים האלה בכלל....אתה סתם מדבר באוויר שמגברים אחרים באותו תקציב נותנים תמורה יותר גדול בלי שום ביסוס... אז מה אני יכול להגיד לך...
אתה שוב בורח !

אתה לא מוכן להסכים עם זה שמגבר מוציא אותו צליל !

וכן יש הרבה מאוד מוצרים שנותנים תמורה הרבה הרבה יותר טובה למחיר !

פורסם

ואי אדי, ידעתי שהמצב שלך בקנטים, לא ידעתי שהמצב כל כך גרוע,

בהצלחה שיהיה לך עם הרוקפורד שלך, ועם האיכות צליל הפסיכולוגית שאתה שומע טוב יותר, מכל מגבר אחר.

:)

זאת בעיה רצינית העיניין הזה, אתה כל כך הרבה זמן בפורום אינך יודע איזה יתרונות יש להגברות, ולחברות ? ולטיב המוצרים ?

יש עמידות בעומס, עמידות למשך זמן, רכיבים יותר אמינים, הספקים גבוהים יותר, קרוסים משוכללים יותר, פיצרים מגוונים.

ל-א ק-ו-נ-י-ם מ-ג-ב-ר ב-ג-ל-ל ש-ה-ו-א נ-ש-מ-ע ט-ו-ב י-ו-ת-ר.

קונים אותו בגלל אלף סיבות אחרות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה שוב בורח !

אתה לא מוכן להסכים עם זה שמגבר מוציא אותו צליל !

וכן יש הרבה מאוד מוצרים שנותנים תמורה הרבה הרבה יותר טובה למחיר !

קיצור נישבר לי להיתכווח איתך בכלל...אל תיכנס איתי עכשיו לצלילם שלך על זה לא היה הדיבור....

אתה מדבר בלי ביסוס ושום ידע על המגברים שאתה אומר שיביאו תמורה טוב יותר למחיר !!

לא היה לך ניסיון עם רוקפורד ואבל אתה ממהר לישלול... מתן באמת אתה ממליץ על פלטינום אודיו זה פשוט זבל של מגבר(מנסיון) זה פצצה מתקתקת...

אני יגיד לך ככה אני יחשוב איך שאני רוצה ויש לי את הביסוס לחשוב על ככה ואתה תחשוב איך שאתה רוצה תמשיך להמליץ על מגברים סינים ולעשות השוות שאף אחד לא עשה להם!

פורסם
ואי אדי, ידעתי שהמצב שלך בקנטים, לא ידעתי שהמצב כל כך גרוע,

בהצלחה שיהיה לך עם הרוקפורד שלך, ועם האיכות צליל הפסיכולוגית שאתה שומע טוב יותר, מכל מגבר אחר.

זאת בעיה רצינית העיניין הזה, אתה כל כך הרבה זמן בפורום אינך יודע איזה יתרונות יש להגברות, ולחברות ? ולטיב המוצרים ?

יש עמידות בעומס, עמידות למשך זמן, רכיבים יותר אמינים, הספקים גבוהים יותר, קרוסים משוכללים יותר, פיצרים מגוונים.

ל-א ק-ו-נ-י-ם מ-ג-ב-ר ב-ג-ל-ל ש-ה-ו-א נ-ש-מ-ע ט-ו-ב י-ו-ת-ר.

קונים אותו בגלל אלף סיבות אחרות..

אני יודע טיפה ובגלל זה אני מיתכווח אם מתן

שגם לך יהיה בהצלחה עם כול הריבים והפצצות בפורום!

פורסם

אדי, אין לך ניסיון עם רבע מהמגברים שיש לי ניסיון, אז מי אתה שבכלל תגיד מה נותן יותר תמורה ?

(אם כבר אתה מעלה את נושא של , למי יש יותר גדול.. )

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
קיצור נישבר לי להיתכווח איתך בכלל...אל תיכנס איתי עכשיו לצלילם שלך על זה לא היה הדיבור....

אתה מדבר בלי ביסוס ושום ידע על המגברים שאתה אומר שיביאו תמורה טוב יותר למחיר !!

לא היה לך ניסיון עם רוקפורד ואבל אתה ממהר לישלול... מתן באמת אתה ממליץ על פלטינום אודיו זה פשוט זבל של מגבר(מנסיון) זה פצצה מתקתקת...

אני יגיד לך ככה אני יחשוב איך שאני רוצה ויש לי את הביסוס לחשוב על ככה ואתה תחשוב איך שאתה רוצה תמשיך להמליץ על מגברים סינים ולעשות השוות שאף אחד לא עשה להם!

אני ממליץ על מגבר סיני מתי שהתקציב כולכך נמוך !

אין קשר !

אני יודע כמה רוקפורד טובים ! אני בעצמי אוהב אותם !

אבל אתה לא מבין שלא על זה בכלל דיברתי!

וכן יש הרבה מוצרים שנותנים תמורה טובה יותר מהרוקפורד

ואם מיהשו צריך להוכיח אז זה רק אתה לא אני

אני רוצה שתראה לפורום למה לקחת מגבר של רוקפורד שעולה ברוב החנויות 1700 שקל שאתה יכול להביא מגבר לא פחות טוב גם ב 1200 שקל למה לשלם עוד 500( לפחות ) ? בגלגל זה שאוטופרט יקרים ? או בגלל שהסמל של רוקפורד נמצא על המגבר !

ואני שמח שאתה הבנת שטעית לגבי האיכות צליל שהמגבר מוציא כי ההפך ממך אני נתתי לך הוכחה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...