Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להעמיד מולו, את המאגנט טרקס, לפי המחיר שוק הוא עולה יותר , אני לא אשקר.

כמה הוא עולה היום אני לא יודע.

בזמנו מכר שלי רכש אותו במחיר אסטרונומי לדעתי, ההצהרות שלו 75 וואט לערוץ. 200 וואט בגישור.

יהיה סקופ, בעזרת השם תמיר יסיים את ה VOLTAGE DIVIDER.

ונביא את הלאפטופ שלי, אל תדאג.

המדידה תהייה אחד לאחד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איל אם היה לנו נגד שיכול לעמוד בעומסים המתאימים , החיים שלנו היו קלים :|

אך זו לא רק הדילמה היחידה שלנו, הדילמה הנוספת זה "להבחין" בין שני הגברות..

ועל ידי שימוש ב"סקופ" אפשר לבטל נושא לא פחות מכוער, שנקרא קליפינג...

לפי דעתי האישית, אנשים בקלות מפרשים , קליפינג = הגברה לא איכותית.

ובזה הסקופ יעזור !

כרגע תמיר יצר איתי קשר והוא מדווח שהVOLTAGE DIVIER מוכן.. אני כניראה מחר אקפוץ לכמה חנויות לחפש כרטיס קול חיצוני למחשב נייד, אני מאמין שהבחירה שלי תהייה AUDIGY 2

Creative Sound Blaster Audigy 2 NX 7.1 External USB

אם למישהו יש המלצות על כרטיס כזה או אחר, עם אפליקציות טובות יותר, או פחות ... אשמח לקבל חוות דעת בפרטי וכדומה.

אני אישית מעוניין בו לשם חיבור לאפטופ ברכב. (באחד מן הימים), אישית אין לי מושג מה אני אמור לחפש בו, העיקר שלא אתאכזב לאחר הרכישה משום שיהיה חסר בו משהו.

לפי מה שידוע לי עד כה , ותתקנו אותי אם אני טועה, החיסרון היחיד הוא היכולת ליצור אפקט בודד דרכו ?

(לא שזה כזה מעניין, אך כמה וכמה אנשים ציינו זאת כחיסרון משמעותי..)

אודה מאוד על כל תגובה עיניינית מאנשים עם ניסיון אישי בנושא..

(תקציב, כמובן מה שהכי קובע.. אני משער שדיי גמיש.. באיזור ה1000-1500, וכמובן רצוי מאוד שיצדיק את המחיר שלו ויתן תמורה בהתאם..וכפי שציינתי מדובר בלאפטופ בעל כניסות USB2, משמע כרטיס חיצוני בלבד. ולא PCMCIA)

שוב תודה מראש..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אני לא טועה הAUDIGY זקוק לספק חיצוני. יש לקריאייטיב כרטיס חמוד וזול בשם DIGITAL MUSIC, הוא צריך לספק, אין לך צורך ב7.1 והוא כרטיס סטריאו פשוט.

ברור שאתה צריך סקופ, אבל אתה צריך גם נגדים.

לא הבנתי למה אתה צריך VOLTAGE DIVIDER, בשביל הכרטיס קול?

פורסם

איל תגיד לי שאתה צוחק, ישבתי לקרוא עליו המון לא נתקלתי בשום מקום שמדבר על ספק חיצוני, וכל הזמן מציינים עד כמה הוא נוח ללאפטופים !

יכול להיות שיש כמה גירסאות כי לפי מה שאני ראיתי עליו אני דיי משוכנע שהוא ללא ספק חיצוני,

לגבי ה7.1 ערוצים זה באמת מיותר, אך אל תשכח שהנייד בא עם דיוידי, ואם הוא כבר אהייה עם מנחת ברכב, אז למה שלא יהיה כבר סרראונד ? אם לא 7 אז לפחות 5 ..

בכל אופן כשאמרתי סקופ כמובן שאין ברשותי אחד, התכוונתי לנסות לתפעל תוכנה של סקופ, על ידי חיבור הגברה לוולטאג דיויידר, ובתצורה הזאתי הכרטיס קול יוכל לקבל את ההספק המדובר בכניסה שלו.

וכך בעצם להפוך את המחשב לסוג של סקופ ..

האם יש לך ניסיון ממשי בנושא ? טיפים\בעיות שעלולות לצוץ ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הכרטיס קול אמור לקלוט גל סינוס מימגבר.......עכשיו....... כרטיס קול כידוע לא יכול לקבל יותר מ2V 3V אפקטיבי גג.... ומגברים חזקים מוציאים גם 50V RMS שב4 אום ההספק מאוד גבוה. וגם ב 8 אום.

אז כדי שהכרטיס קול יקבל מתח שמתאים לו.... צריך לבנות מעגל שכולל:.

כניסות לכמה סוגי מגברים

מ10W ומעלה....

שתהייה למעגל הגנה שבשום מצב הכניסה לכרטיס קול לא תעלה על 2V-3V.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

שי, אולי אני טועה, לי זכור שהוא צריך ספק חיצוני. הכי פשוט לבדוק באתר של קריאייטיב ולראות מה כלול בתוך האריזה.

אין לי ניסיון בנושא מלבד קריאה בעבר הרחוק, אני אנסה להביא בשבילך מידע ממישהו שהתנסה בעניין.

פורסם

ואי מעולה איל, תודה רבה, חיפשתי רבות ומצאתי מספר תוכנות מגוונות.

אך כלל לא נגעו בנושא המתח הרב שכרטיס המחשב אמור לקבל מהספק בריא... או השלכות רגישות האות, השלכות עוצמת ההספק , וכו ..

תודה מראש .. כל אינפורמציה תועיל ..

לגבי הכרטיס,אכן קראתי באתר החברה ואכן לא מצאתי דבר בנוגע לספק, לכן אני משער שכניראה מדובר בדגם אחר..

משום שיש המון דגמים .. הדגם ספציפי שדיברתי עליו

הוא הפלטיניום 7.1 חיצוני USB2

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

טוב שי, שאלתי בחור בשם אסף שידוע יותר בכינוי "דוחף_לויתן" בפורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז ובhttp://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums

דבריו הם:

הוא צריך לבנות מחלק מתח

ביחס של 1:30 בערך. הייתי ממליץ אפילו

מחלק מתח משתנה בין 1:10 - 1:30

אגב, בשביל לבדוק מוצא של מגבר הוא צריך

להעמיס אותו עם נגד הספק של 4-8 אוהם.

ללא עומס הבדיקה לא שווה כלום.

כמובן הנגד צריך להיות במקביל למחלק המתח.

בשביל לראות עיוותים של גל בסקופ צריכים

להיות עיוותים גדולים מאוד - ברמה שבלתי

ניתנת להאזנה לדעתי. עיוותים אלו יופיעו

הרבה לפני שיתרחש קליפינג, שזה בכלל

קטסטרופה.

בספקטרום ניתן לראות את ההרמוניות שנוצרות

עקב עיוותים, ואפשר למדוד אותן באחוזים

ולבצע השוואה יותר נכונה ורלוונטית.

סוג ההרמוניות גם משנה, וככל שעולים

בסדר ההרמוניות הצליל פחות נעים - בעיקר

בהרמוניות האי-זוגיות.

בשביל לעשות מבחן כזה בצורה נכונה, צריך

קצת יותר מסקופ/ספקטרום ומחלק נגדים.

צריך לדעת מה לבדוק ואיך.

צריך גם למדוד צריכת זרם בשביל לדעת האם

הקליפינג נובע מנפילה של הספק או בגלל

הגבלה במגבר.

להסביר מעבר לזה יהיה כבר ארוך מדי

ועדיין לא מספק, כי זה תחום קצת יותר

מורכב מלראות צורת גל על סקופ.

פורסם
מתן הסקר שלך הוא סקר של שעה אחת בילבד ואין לבסס עליו את רב הדברים...ולכן אני עדיין לא מצדיק אותך...

אין לי מה לבסס ?

אני עשיתי את שלי בזה שהראתי לך שיש מוצרים שמוצרים הם הספק יותר חזק במחיר יותר זול

מה שנישאר לך לעשות זה להראות לי למה עדיף לשלם על רוקפורד כמה מאות שקלים יותר ?

גם לקבל פחות תמורה לדעתי ?

אתם חושבים שהם נותנים תמורה טובה ?

בבקשה תראה לי למה ?

תגיד לי בדיוק מה ההתרונות שיש לרוקפורד מול JBL מול מאק אודיו או מגנאט

תעשה טובה ותענה על זה...

פורסם
אין לי מה לבסס ?

אני עשיתי את שלי בזה שהראתי לך שיש מוצרים שמוצרים הם הספק יותר חזק במחיר יותר זול

מה שנישאר לך לעשות זה להראות לי למה עדיף לשלם על רוקפורד כמה מאות שקלים יותר ?

גם לקבל פחות תמורה לדעתי ?

אתם חושבים שהם נותנים תמורה טובה ?

בבקשה תראה לי למה ?

תגיד לי בדיוק מה ההתרונות שיש לרוקפורד מול JBL מול מאק אודיו או מגנאט

תעשה טובה ותענה על זה...

אני לא הולך להסביר לך דבר ידידי...אם היה לך נסיון עם איזשהם מגברים אז הייתה מבין לבד..אבל אתה מדבר לאוויר ....אז אין שום ביסוס..

כול הסקר שלך היה בעזרת האתר ZAP לא דרך ספקים ואנשים שיכולים להשיג ביותר זול...אז הסקר ממש מהיר ולא מדוייק

אני יכול להגיד לך בבירור מתי שאני חפשתי לעצמי מערכת ומגברים וכו' מצאתי את הכיי זול שאפשר לימצוא....

מתן תפסיק כבר לדבר באוויר שיהיה לך נסיון עם אחת החברות אז תבוא לדבר למה אתה סתם מדבר? למה?

פורסם
אני לא הולך להסביר לך דבר ידידי...אם היה לך נסיון עם איזשהם מגברים אז הייתה מבין לבד..אבל אתה מדבר לאוויר ....אז אין שום ביסוס..

כול הסקר שלך היה בעזרת האתר ZAP לא דרך ספקים ואנשים שיכולים להשיג ביותר זול...אז הסקר ממש מהיר ולא מדוייק

אני יכול להגיד לך בבירור מתי שאני חפשתי לעצמי מערכת ומגברים וכו' מצאתי את הכיי זול שאפשר לימצוא....

מתן תפסיק כבר לדבר באוויר שיהיה לך נסיון עם אחת החברות אז תבוא לדבר למה אתה סתם מדבר? למה?

וואי אתה מביא לי עצבים !

למה אתה חשוב שאין לי נסיון ? כי אין לי את המגברים של רוקפורד?

אם יש לחברים שלי ואני כול יום נמצא ברכב שלהם ואני מתעסק במגבר לא פחות ממה שאני מתעסק במגבר שלי זה אומר שאין לי נסיון ?

אתה אומר שאתה יכול להשיג בזול ?

סבבה כמו שאתה יכול להשיג מוצרים בזול של רוקפורד אני יוכל להשיג מוצרים של JBL אין קשר מדברים על מחיר לצרכן הרגיל מה שמוכרים בחנויות לא מה שאתה יכול להביא עם קומבינות

ונגיד ואין לי נסיון תסלח לי אבל אתה ממשיך לזיין תשכל מה נסיבה הפשוטה ביותר

שאני לא אמרתי דבר רע על המגברים של רוקפורד אז אין קשר אם אין לי נסיון איתם ( למרות שיש לי)

עכשיו בוא נעשה סדר בעינינים

סיכמנו שכול המגברים מוציאם את אותו הצליל מה שחשבו זה

1. ההספק

2.אמינות

3.הקרוס או אפשרויות שיש במגבר

4.המחיר

אני את שלי עשיתי

1. נתתי לך דוגמאות למגברים שנותנים יותר הספק ( באותו סדר מחיר)

2. אמינות ? לדעתי JBL לא נופלת מרוקפורד

3.הפיצרים של המגבר ? כול מה שאני ראיתי בנתיים היה פחות או יותר באותו רמה

4. נתתי לך מספר דוגמאות למגברים שנותנים אותו הספק ואפילו יותר במחיר יותר זול חלק במאות שקלים וחלק ב אלפי שקלים

אז בוא תענה לי אתה פעם אחת למה לא לקחת מגבר של JBL שיתן תמורה זהה( לדעתי אפילו יותר)

ואת שאר הכסף פשוט להשקיע על רכיבים אחרים זה נקרא יחס של מחיר לתמורה

ואת זה אתה לא מבין

אתה מבלבל תמוח אין לי נסיון

נגיד ואין לי נסיון אני טיפש מטומטם ודיסלקט

אני רואה מגבר שהוא אמין לא פחות מרוקפורד

עולה יותר זול מרוקפורד נותן הספקים מעל הרוקפורד

למה שאני ישלם עוד כמה מאות שקלים בוא תסביר לי

לך יש נסיון לא ? תגיד לי מה עושה את המגבר של רוקפורד מיוחד שהוא שווה כ=עוד כמה מאות שקלים מעל שאר החברות שעומדים באותו הקטגוריה

אני הפעם מצפה ממך לתשובה הגיונית ואתה יודע מה לטובתך גם

כי אני קיבלתי לפחות 4 או 5 פניות מאנשים שאמרו לי מתן וואלה אתה צודק אדי מבלבל תמוח ורק מנסה לברוח הוא חושב שאם יש לו מגבר של רוקפורד אז יש לו נסיון

ונגיד ויש לו נסיון למה הוא לא מסביר לך למה רוקפורד עדיפים על חברות שהם נותנות תמורה יותר טוב

בקיצור הוא עושה צחוק מעצמו

זה מה שאחרים אמרו לי אז מעניין שלא רק אני חושב את זה

פורסם

אדי אתה חי בסרט אני יותר מזה לא יגיד לך...

ואני יחזור על הדברים שלי שוב רוקפורד זה לא חברה של אנשים שלא מזייפים ושלא מוכרים לך בולשיט תלמד משהו בחיים שלך יא תינוקת מי שלא מנייאק לא מרוויח וזה המוטו של רוב החברות בשוק אם לא כולן צא מהסרט שאתה חי בו רד למציאות למטה אתה תראה שהיא קצת מכערת את החברה האלילית שלך אבל לא נורא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חבר'ה - תפסיקו לרדת על אדי, כי יש כאן פשוט אי הבנה מסויימת שעדיין לא הובהרה מבחינתו.

תאמינו לי, אני יודע כי אני מדבר איתו בפרטי.

אז בגדול - כל התגובות כמעט נכונות, ותפסיקו עם ההשוואות המטומטמות האלו, ולהוריד את הרמה של

הפורום...

אני לא המנהל כאן, אבל בבירור ניתן לראות ירידה ברמה של ההודעות והכותבים.

אז תפסיקו את הקשקוש הזה - בחייכם!

גל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...