Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
BASS פיספסתי פה משהו ?

יש משהו שגוקר אמר, שלא הסכמתי איתו ?

השאלה פה, למה הוא חושב שמה שהוא טוען על הב אמ וו, לא נכון לגבי היגואר של השכן, והמרצדס, של השכנה ממול.

וזאת שאלה שאתם מתעלמים ממנה, רק משום שאין לכם שמץ.

אז מה אתה מצדד בו ?!

לגביך אדי, יש לי חבר עם מגבר של רוקפורד, יש לי חבר עם מגבר של JBL

יש לי מגבר של אלפיין, מאגנט מונובלוק, מאגנט טרקס.

יש לי חבר עם אלפיין, חבר עם קלריון, חבר עם אודיו גודס, חבר עם רד סאונס.

כפי שאתה רואה, יש לי הרבה חברים .. (טוב נו , לא הרבה, אל תתפסו אותי במילה :) )

הנקודה פה, שהעובדה שאתה "חושב" שמשהו בצורה מסויימת, זה לא בהכרח אומר שזה המצב.

טענת שרוקפורד חברה טובה, לא הוכחת זאת , אבל נניח שאני מסכים איתך.

מי קבע שמאק אודיו, פחות טובה מרוקפורד,...... אתה !?

אוטופרט ?!

מי !?!?

איזה מגזין בעולם אמר שרוקפורד טובה יותר ממאקאודיו, באיזו תחרות בעולם דובר על כך שרוקפורד, טובה יותר ממאקאודיו.

עכשיו בוא נצא מנקודת הנחה, שאכן נכתב באיזה מגזין, שרוקפורד טובה יותר,

האם זה אומר שמאקאודיו, אינה חברה מומלצת ? האם זה אומר שהתמורה של המוצרים שלה, אינה טובה יותר משל רוקפורד ?

בקיצור, כבר הוכחתי פה שאתה מדבר באויר , אין לך ניסיון עם מוצרים, אין לך ידע , ולו הקטן ביותר

ואתה רק אוהב לקפוץ בראש ולהגיד דברים כאילו יש ביסוס או היגיון מאחוריים.

שייבושם לך אדי !

עריכה:

ואיל אני מתפלא עליך, אתה בדרך כלל יודע "לקרוא" ולדעת מראש לאן הנושאים האלה הולכים

וכפי שאתה רואה, אף אחד פה לא הוכיח כלום , מלבד זה שאין לאף אחד שום ביסוס לטענות שלהם.

אלה רק העובדה שהם "חושבים" כך,

אז בוא תחסוך מכולנו את הכאב ראש הלא מבוסס הזה, וללא כל הצדקה ולו הקטנה ביותר ..

פשוט תנעל את התרד המייגע הזה, שבאמת , לא מגיע לשום מקום רלוונטי לפורום.

אדי מה אתה מבלבל תמוח ?

אני דיברתי על קליפורניה בום מול רוקפורד ?

אין מה לעשות לא לכולם יש כסף כמוך לרוקפורד יש אנשים כמוני שצריכים לעבוד בזבל בשביל קנות מגבר של קליפורניה !

ואתה יודע מה !

אני חושב שהמגברים של קליפורניה נותנים תמורה ביחס למחיר יותר טוב מאשר רוקפורד!

רוקפורד זאת חברה מצויינת ! אבל אין קשר הם יקרים ביחד למה שהם נותנים !

ותתחיל להבין כבר תכניס לך לראש!

אני אוהב את רוקפורד! אבל כמו ששי אמר למה אתהחושב שמאק אודיו פחות טובים ? או ש JBL פחות טובים ?

אני יכלתילהגיד לך אותו דבר תסתום עד שלא יהיה לך אותם !

אני לא צריך מגבר של רוקפורד בשביל שיהיה לי אותו

יש לחבר שלי כמה חברים עם מגברים של רוקפורד יוצא לי הרבה מאוד להתעסק איתם וגם לשמוע אותם בפעולה !!

תבין שוב בפעם המאה ! אנחנו מדברים על יחס של תמורה למחיר !

לא על האיכות של רוקפורד תסלח לי אבל אני כבר מתחיל לחשוב שאתה דיסלקט זה כבר התרד ה 3 שאתה לא קולט אתה הנושא שלו !

אני מדבר פה נטו על יחס של תמורה למחיר שאתה משלם !

לא על האיכות של רוקפורד ובמיוחד לא רוקפורד מול קליפורניה בום !

והכי חשוב שי צודק

אנחנו לא אמרנו מילה רעה על רוקפורד

אבל למה לעזעזל אתם חושבים שהם עדיפים על JBL ?

אולי בגלל שאוטופרט יודעים להכניס אותם טוב טוב לשוק הישראלי? ( למרות המחיר הגבוהה שלהם שזה בלי קשר כול הכבוד להם יש להם מטרה להרוויח כסף והם עושים את זה יותר מידי טוב ! ושאני אומר יותר מידי טוב זה שהם כבר מגזימים !)

עריכה :

אדי אתה יודע מה הכי מרגיז אותי?

שאני ישבתי חיפשתי בהתחלה הוחכות על זה שהמגבר מוציא צליל זהה

אחרי זה עשיתי השוואה קטנה

כול תשובה ששנתתי פה לקחה לי הרבה זמן בשביל סיבה אחד להראות לך שאני צודק

אתה חושב שאתה צודק?

למה אתה לא מראה את זה ? למה אתה לא מוכיח ?

כול התשובות שלך היו כמו של ילד קטן חיפשת רק איך לברוח !

ושאתה אומר שאין לי ידע בשוק ההישראלי ?

אז אתה לא יודע מה אתה מדבר...

אבל אתה בטח לא תענה ואם תענה זה משהו בסגנון של " קליפורניה בום "

תשובות ממש בגרות את האמת זה מתאים לך אבל חפיף התרד הזה יצא לי מהתחת כבר כי אני מסביר ואתה משחק אותה ראש רטן כאילו אתה לא יודע על מה אנחנו שעה מדברים

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
BASS פיספסתי פה משהו ?

יש משהו שגוקר אמר, שלא הסכמתי איתו ?

השאלה פה, למה הוא חושב שמה שהוא טוען על הב אמ וו, לא נכון לגבי היגואר של השכן, והמרצדס, של השכנה ממול.

וזאת שאלה שאתם מתעלמים ממנה, רק משום שאין לכם שמץ.

אז מה אתה מצדד בו ?!

.

דבר ראשון אתה זה שמדבר סתם כי אתה לא מכיר אותי ואין לך מושג מה הידע שלי אז אל תבוא ותגיד שאין לי שמץ...

דבר שני אם הבנתי אותך נכון אז לגבי היגאור והמרצדס אתה מתכוון כאילו שיש דברים יותר טובים??

אז בטח שיש חברות יותר טובות מרוקפורד אף אחד לא אמר שרוקפורד היא העלית של המוצרים יש את אודיסון היילייקס ועוד המון חברות שהן כמה רמות מעל.....

ומה שאתם כל הזמן מתייחסים זה שרוקפורד שעולה מחיר x מוציא הספק מסויים ומק אודיו במחיר יותר נמוך מוציא יותר....

אז אתה טוען שמק אודיו היא חברה יותר טובה מג'נסיס אודיסון ועוד חברות בגלל שהיא יותר זולה ומוציאה הספקים יותר גובוהים??? לא רק על זה מסתכלים, מסתכלים על כל המכלול של הדברים שקונים מגבר(וזה לא שאני אומר שמק אודיו לא חברה טובה, אני לא פוסל אותה)

אבל דבר אחד אתה שוכח שכל אחד רואה את זה מהכיוון שלו של כמה להשקיע ובמה ויש אנשים שיש להם יותר כסף(ושיעדיפו לשלם יותר על חברה אמינה וטובה ואפילו בעלת שם מכיוון שזה מה שהם מחפשים) ויש אנשים שיש להם פחות אז יעדיפו לקנות מוצרים בעלי הספק גבוהה שיעלו להם פחות מאשר אותו הספק במוצר של חברה מקבילה ומבחינתם זה ייתן להם תמורה יותר טובה....

וזה לא שאני שולל את מה שאתה אומר אני מסכים איתך שהיבואנים של רוקפורד גובים יותר מדיי כסף ויכולים להוריד את המחירים.... אבל עדיין לכל אחד יש את השיקולים שלו וכל אחד ישקיע במה שנראה לו לנכון ובמה שייתן לו אישית את התמורה הכי טובה...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

עכשיו אתה מבין למה אמרתי שאין לך שמץ ?

משום שאתה עונה על דברים שבכלל לא יוחסו, אז אני יעשה לך "גאסטה" ואסביר לך.

אתה אומר שיש לאנשים כסף, בשביל לרכוש רוקפורד.

השאלה שלי, מי סיפר לך, שהמגברים של רוקפורד, טובים יותר, מהמגברים של מאק אודיו ?

בגלל שהם עולים בארץ יותר, הם טובים יותר ?

בגלל שהם מתומכרים בחול, במספר מונים מעל, הם טובים יותר ?!

אוטופרט סיפרו לך ? מגזינים סיפרו לך ? מבחני מעבדה סיפרו לך ?

מ-י ק-ב-ע ש-ה-מ-ו-צ-ר-י-ם ש-ל ר-ו-ק-פ-ו-ר-ד ט-ו-ב-י-ם י-ו-ת-ר.

ההשוואה שנתתי לגבי היגואר, התכוונתי להגיד, שהעובדה שגוקר אמר שב אמ וו = רוקפורד.

לא אומרת שמאק אודיו,לא יכולה להיות אודי, או יגואר.

אין פה שום ביסוס, או הצדקה, למשהו שונה או אחר. ולכן אני חושב שכל התרד הזה מיותר וחסר כל בסיס.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הגיע תורי?

פשי איזה תרד.

: את הנטייה של האנשים להמליץ על מה שיש ברשותם, אני מכיר, ולפעמים זה אפילו טוב.. כי מדובר מניסיון מהשטח..

אבל מה שהולך בתרד הזה, הוא מתחת לכל ביקורת .....

להמליץ על מוצר מבלי שום הצדקה ושום ביסוס לא של מבחן מעבדה ולא מבחן מעשי בשטח,שיעיד על כך שמגבר של רוקפורד, א-כ-ן שווה את הכסף הרב שבו הוא נמכר, זאת שערורייה, אם לא היתי יודע יותר טוב.. היתי חושב שאתם מקבלים על כך אחוזים מאוטופרט, אני מקווה שזה המצב, זה יכול להוות ההסבר ה-הגיוני היחיד בכל הסיפור הזה...

בכוונה ללא ציטוט כול מילה בסלע!!

אז ככה, אני גאה שיש לי נסיון רב עם מוצרים שונים ומנסיוני שאחד מהוא היום שמגבר פשוט (בעבר) או קרוס אובר של רמקול פשוט (היום) נמס! היום ראיתי קרוס שלא עמד בהספקים ונמס זה איכות רכיבים זולה!

אדי : מיקמיק אמר שהמצב של, בקנטים, ואני מסכים איתו לגמרי!!

מה קשור BMW למאזדה 6 אלו מכוניות שמורכבות ממליון ואחת חלקים אם לא יותר שמסביבם מחקר ופיתוח של שנים ובכלל שווקי יעד שונים.

בטח ובטח יהיה שוני בין הרכבים ושוני מורגש.

אני בדרך כלל מבסס את דעותי בעיקר גדול על מבחנים מחקרים ושאר הירקות שלא נדבר על מגזינים.

אבל על העובד שהשוני בין מגבר/רמקול/סאב של 200 ש"ח לבין 1000 ש"ח אני לא מסכים, זה דעתי האישית בלבד (לא לגנוב!!) אולי זה פסיכולוגי ואולי לא אבל אני בדעתי שהאיכות סאונד של מגברים של PHASE היא מבין הטובות והסטים של מאק אודיו איכותיים מאוד מאוד לעומת אחרים וכן יש ההבדל מורגש!.

הייתי באולם תצוגה של חנות והעברתי בין המגברים השונים ובטח שהיה הבדל, 2 דוגמאות שמבדילות מגבר של PHASE לחברות אחרות ואף יותר גבוהות ממנה!! במגברי PHASE לדוגמה 4 ערוצים כול ערוץ בנוי על מעגל/לוח נפרד שעליו הרכיבים, נפרד, ספק חשמלי נפרד וכו ויש להם סדרת מגברים שמורכבת ממעבדי מידע של 1500 קילו הרץ לשניה שזה טונה של מידע בשניה למרות שלא שומעים יותר מ500-600 הרץ בשניה (לא בטוח) והמעבד הוא פי 3 מרוב המגברים כיום.

זה רק 2 דוגמאות למגבר איכותי בהשוואה למגבר אחר.

אני כרגע בשלבים של תכנון המערכת החדשה (יתחיל לרוץ כשהאוטו החדש יגיע) הסתכלתי על מגברים של מאק אודיו שאני מאוד רוצה לקנות (לצורך ההשוואה גם מגנט מתאימים) ואין לי שום מגבר שמתאים לצרכים שלי, בשני החברות,הוא מגבר חזק שיתן לי כוח ואיכות מקסימלית ב2 אום, 2 החברות האלו יחסית לא משקיעות בהגברה של ה 2 אום (ל99% מהמגברים כולם יש הגברות נפרדות ל 2 אום ול4 אום) ולעומתם רוקפורד שמככבת בהגברות הפי 4 שלה מה4 אום מה 2 אום מפציצה בדיוק מה שאני צריך ולא חסר להם את האיכות שאני מחפש אבל מה הם יקרים לאללא ולכן אני מחפש עוד אופציות.

היו במהלך העשרות השנים האחרונות מבחנים סקרים ומה לא ואני מדבר על מיליארדים של סקרים שהתשובה התחתונה שלהם היתה ככול שהמחיר יותר גבוה ככה קונים יותר, וככה חושבים שהמוצר יותר טוב ויותר יקר (אין מה להתבייש זה פסיכולוגיה שעובדת על כולנו!), ככה הלקוח מרגיש שהוא קנה משהוא "טוב" ככה סוני (טוב היא באמת טובה!! - ואני לא מדבר על אודיו לרכב)היא התחילה שהיבואן הראשון בארץ שהכתיב לחנויות בכמה למכור את המוצרים וככה גרם למוצר לא להפוך ל"שוק" ולהיראות יקר ויוקרתי מאז אימצו את השיטה בארץ עוד מספר של יבואנים וזה עובד!

פורסם

רק רציתי לציין שהעובדה שאתה חושב שאתה שומע יותר טוב, אין זה אומר שהמגבר איכותי יותר,

יכול להיות שהשינוי של הקרוס משמעותי עבורך, ויכול להיות שמדובר בכלל בהספק גבוה, מהגברות שהשוואת אליהם

ולכן אי אפשר להגיד שלפייז יש צליל איכותי יותר.

לגבי המגברים של רוקפורד שנותנים פי 4, הצחקת אותי, לא קראתי בחיים על שום מבחן מעבדה שהמגבר עומד בתיאוריה של הפי4, ומי אלה בכלל רוקפורד, שייככבו שמה ..

העובדה שהם כותבים משהו, לא בהכרח אומרת שהיא הנכונה.

הם כותבים הרבה דברים ... "67 אחוז נצילות" תראה לי מבחן מעבדה אחד,של מגבר AB, עם 67 אחוז נצילות .............

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא יכול להוכיח לך בתנאי מעבדה אבל אני יכול להוכיח לך על מישהו שעשה את זה ....

לפני איזה שנתיים בערך שכל הפורמים בארץ היו בהתחלה בהתחלה ורק התחילו המפגשים בקניון איילון הייתה תחרות התחרות הראשונה של הסאונד שהייתה...

בזמנו היה מישהו שכבר הפסיק לכתוב שקוראים לו גיא והכינוי שלו היה (sub0) באמת אחד האנשים המוכשרים בתחום...

והוא הריץ על מגבר רוקפורד אם אני זוכר נכון הדגם היה 250s אבל אני לא בטוח בזה בכל מקרה זה היה מגבר של 2 ערוצים שעליו הוא חיבר 4 סאבים של oz והמגבר דחף את הסאבים בלי בעיות ובלי מאמץ....

הנה קישור לארוע

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/26-01-2003-Misc-Meeting4.html

ולפי דעתי זה מראה שהם מספיק אמינים אני לא יודע אם הם באמת נותים 67 אחוז נצילות כמו שאמרת כי בזה אני כבר לא מבין יותר מדיי אבל אני יודע שרוב המגברים של רוקפורד הם underrated והם נותנים יותר עוצמה בפועל מאשר רשום שהם מוצאים....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
עכשיו אתה מבין למה אמרתי שאין לך שמץ ?

משום שאתה עונה על דברים שבכלל לא יוחסו, אז אני יעשה לך "גאסטה" ואסביר לך.

אתה אומר שיש לאנשים כסף, בשביל לרכוש רוקפורד.

השאלה שלי, מי סיפר לך, שהמגברים של רוקפורד, טובים יותר, מהמגברים של מאק אודיו ?

בגלל שהם עולים בארץ יותר, הם טובים יותר ?

בגלל שהם מתומכרים בחול, במספר מונים מעל, הם טובים יותר ?!

אוטופרט סיפרו לך ? מגזינים סיפרו לך ? מבחני מעבדה סיפרו לך ?

מ-י ק-ב-ע ש-ה-מ-ו-צ-ר-י-ם ש-ל ר-ו-ק-פ-ו-ר-ד ט-ו-ב-י-ם י-ו-ת-ר.

ההשוואה שנתתי לגבי היגואר, התכוונתי להגיד, שהעובדה שגוקר אמר שב אמ וו = רוקפורד.

לא אומרת שמאק אודיו,לא יכולה להיות אודי, או יגואר.

אין פה שום ביסוס, או הצדקה, למשהו שונה או אחר. ולכן אני חושב שכל התרד הזה מיותר וחסר כל בסיס.

תעשה טובה כול מי שמגבי שיקרא את זה עוד 3 פעמים

ותבינו מה אני מנסה שננה מנסה להסביר לכם !

די אני בורח מהץתרד הזה אני את שלי עשיתי כול מה טענתי פה נתתי הוכחה לזה

שיהיה לכם השמך ויכוח מוצלח רק תנסה לא להכניס את אדי כי הוא לא יודע להתווכח

או שאולי הוא לא יודע מה זה וויכוח

שבו כול בנאדם חושב משהו אחר והוא חושב שהוא צודק אז הוא אמר להכויח לשני שהוא זה שצודק

פורסם

מיק מיק בכוונה הקצנתי בשביל לא להפוך למטרה ניידת.

נעשה דוגמה ללא הקצנה

מגבר של מאק אודיו 100X2 ובגישור או 2 אום יתן 150/200

לעומת מגברים של רוקפורד שיתנו 250/300 ב 2אום או מונו

כמה שזה יתרון למול המתחרים האחרים הרבים זה עדיין לא מצדיק את המחיר

פורסם

אתם יודעים מה אנחנו באנת סתם מדברים הכי הכי פשוט אני ושי אמרנו מה אנחנן חושבים

נתנו לך דוגמאות למגברים של מאק אודיו של JBL ושל מאגנאט

שנותנים אותו הספק ויותר במחיר יותר נמוך בכמה מאות שקלים

בואו תסבירו לנו למה עדיף לשלם כמה מאות שקלים על מגבר של רוקפורד ולא לקחת מגבר של JBL שנותן את אותו התמורה ואפילו יותר !

אם אתם לא הולכים לענות על זה אין סיבה בכלל להמשיך את התרד הזה

פורסם

שי אין לך מה להתפלא, רק עכשיו חזרתי למחשב. חשבתי על לנעול את הת'רד הזה כי ברור שהוא לא הולך לשום מקום אבל אני אשאיר אותו עוד קצת פתוח. אני מעדיף שתוציאו את כל הקיטור כאן מאשר לנעול ושזה יגלוש לת'רדים אחרים.

פורסם

אתה יודע מה איל, התשובה שלך לגבי השאלה שלי, היא הדבר היחיד ששווה להשאיר את התרד הזה עבורו :)

BASS התשובה שלך מגוחכת ואין לי מושג מה היא אמורה לבטא, וזה לא משנה מיזה גיא בראלי, אנחנו לא דנים באנשים שרוכשים את המוצרים של רוקפורד, אנחנו דנים בטיב המוצרים והאם הם טובים ממותגים אחרים, מה שעדיין לא הצלחתם להסביר האם זה נכון ואם כן, מי קבע.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לדעתי צריך לעשות מבחן ראש בראש של כמה מגברים בטווח מחירים בינוני. 1200-1500 ש"ח.

פעם אחת ולתמיד צריך לבדוק את העסק הזה. אני מנדב את שלי.

לא קראתי את כל התרד' אז אם מישהו כבר הציע..

פורסם

אתה מבין מתן, אתה מבזבז שעה בשביל להסביר לו שחור על גבי לבן נקודה מאוד מהותית.

והרב אדי בא, ופשוט שולל אותך, "אני לא מצדיק אותך , נקודה."

אתה מבין מתן ? משום שהרב אדי עשה סקרים של שנים, והוא יודע בתוך תוכו שרוקפורד, היא ה-חברה.

והוא יודע את הכל , הוא פשוט לא רוצה לספר לנו איך הוא יודע ....הוא פשוט יודע .........

בוריס, כשאני מציע מבחן, צוחקים עלי פה.

כשאני מציע מבחן עיוור, אומרים לי לך תמצא חיים.

לפחות אנחנו יודעים שזה נובע מבורות בתחום.

ומבלי שום הצדקה WHAT SO EVER.

"זה פשוט ככה" ...

איזו הגברה אתה מנדב בוריס ? ובאיזה תקציב ההגברה ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מנדב את הלאנזר שלי דגם 431. 1200 ש"ח.

מוצהר 125X4 RMS

300X4 MAX :-)

אבל חובה סקופ ואולי צריך גם ממיר מתח אם לא יהיה שקע.

ללא סקופ המדידה לא תהיה הוגנת.

איפה אבי דיאבלו שצריך אותו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...