Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז מה שקרה ביום שבת זה שעשיתי תאונה עם הרכב (יונדאי) ומסתבר שיצא טוטל לוסט וכמובן שיש צורך לפרק את כל המערכת ולהעביר אותה לרכב אחר שיהיה כנראה מאזדה 3 (לא ממש סגור על זה)

עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להחליף חלק/ים במערכת ולהגיע למצב שאיכות הסאונד ברכב החדש תעלה על הישן. מה שחשבתי לעשות זה להחליף את ה-cadence במגבר 4 יציאות בריא יותר ולאטום את הדלתות הקדמיות באיטום מלא של מאגנט (ברכב הישן היה איטום חלקי) ואולי גם את הבגאג' (זאת במידה ואני לא אהיה מסופק ) בקשר לרמקולים האחוריים אני לא בטוח מה אני עושה, הייתי די מרוצה מהם ביונדאי כשהם היו מוגברים

התקציב לשידרוג הוא 1500 ש"ח בקירוב בהנחה שאין תשלום על העבודה ואיטום יעלה 450 ש"ח לדלתות מקדימה)

מה אתם חושבים? כדאי להשקיע את הכסף בצורה כזאת או שאולי אפשר אחרת ???

פורסם

קח בחשבון, במאזדה יש הוצאה על מנחת, ורצוי שיהיה מנחת איכותי, ע"מ למנוע רעשי לוואי בסאונד, ואם אפשר אז מחברים גם HU חיצוני, ע"מ שזה יהיה שווה משהו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם תוכל למכור את הקאדנס שלך כמה הוא יהיה שווה?

אני במקומך הייתי מחליף את המגבר 4 יציאות לקאדנס Z4000

או שאפשרות שניה היא להשתדרג בקומפוננט טוב יותר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...