Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההספק תלוי במגבר. יש סיכוי טוב שהוא ירד אבל ישנם מגברים שמכפילים את ההספק ב2אוהם.

הסיבה שלא כדאי שתעשה זאת היא כי לא תהיה לך במת צליל מקדימה. אם זה לא חשוב לך, אז אין מניעה.

זה שיש מגברים שמפילים את הספק אני יודע השאלה מה עם שלי

מה אתה אומר ? אני מאמין שזה ירד ולא יהיה מצב שהוא יספק ל 4 רמקולים עוצמה כפולה מעכשיו

לפי הידע שלך בכמה אתה מעריך שזה ירד? ( אחוזים )

ומה לגבי נזק למגבר ?

פורסם

מתן אני משתמש באופציה הזאתי, כדי לחבר את המידים.

וכמובן שההספק ירד, השאלה בכמה , זה תלוי במגבר.. בכל מגבר זה ירד, אין אפשרות שזה יהיה זהה..

כפי שהסברתי לך קודם לכן, מגבר שיציב ב4 אוהם מונו = מגבר שיציב ב2 אוהם סטראו.

אך מגבר שיציב ב 2 אוהם מונו = מגבר שיציב ב1 אוהם סטראו.

אם אתה רוצה לנחש מספר, אני קודם כל הייתי מתעלם מהמספר של ה90 וואט.

היתי הולך לכיוון ה50 וואט. והייתי אומר שב2אוהם במקום 100, הוא יתן באיזור ה80.

(כמובן שזה ניחוש, אבל אתה רצית מספר..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
מתן אני משתמש באופציה הזאתי, כדי לחבר את המידים.

וכמובן שההספק ירד, השאלה בכמה , זה תלוי במגבר.. בכל מגבר זה ירד, אין אפשרות שזה יהיה זהה..

כפי שהסברתי לך קודם לכן, מגבר שיציב ב4 אוהם מונו = מגבר שיציב ב2 אוהם סטראו.

אך מגבר שיציב ב 2 אוהם מונו = מגבר שיציב ב1 אוהם סטראו.

אם אתה רוצה לנחש מספר, אני קודם כל הייתי מתעלם מהמספר של ה90 וואט.

היתי הולך לכיוון ה50 וואט. והייתי אומר שב2אוהם במקום 100, הוא יתן באיזור ה80.

(כמובן שזה ניחוש, אבל אתה רצית מספר..)

מה לגבי נזק למגבר?
פורסם

לא אמור לקרות איזה נזק למגבר,כי הוא בנוי לעבודה ב2 אום כל ערוץ, ואין בעיה לעשות את ה"קומבינה" הזאת כדי להגביר גם את האחוריים,

פורסם
לא אמור לקרות איזה נזק למגבר,כי הוא בנוי לעבודה ב2 אום כל ערוץ, ואין בעיה לעשות את ה"קומבינה" הזאת כדי להגביר גם את האחוריים,
שאני חושב על זה זה נכון !

לפני חצי שנה חשבתי על זה וזה מה שעשיתי בגלל איזה מתקין אחד באיזור שלי הפסקתי כי הוא אמר לי שזה לא כדאי

אני עכשיו חושב על זה ואני לא מבין למה לא עושים את זה הרבה יותר !!!

למי שלא ממש חשוב הבמה הקידמית יכול לעשות את זה !

פורסם
שאני חושב על זה זה נכון !

לפני חצי שנה חשבתי על זה וזה מה שעשיתי בגלל איזה מתקין אחד באיזור שלי הפסקתי כי הוא אמר לי שזה לא כדאי

אני עכשיו חושב על זה ואני לא מבין למה לא עושים את זה הרבה יותר !!!

למי שלא ממש חשוב הבמה הקידמית יכול לעשות את זה !

אני מכיר מישהו שחיבר למגבר 4 ערוצים 2 אלמטים לכל ערוץ והיה גם קרוסאובר כדי לחתוך להם תדרים,ושמעו מעולה

פורסם

הבעיה פה, ידועה מראש כמובן, ההספקים יורדים, היכולת שליטה בהספק שהאלמנטים מקבלים - יורדת, ואפשרות האיזון , מתבטלת,

כניראה שזאת הסיבה שרוב האנשים אינם מעוניין באפליקציה הזו ..

נזק למגבר שאכן עמיד ב BRIDGE, לא אמורה להיות בעיה, אך כמובן שהמגבר עובד יותר "קשה" משום שהוא מוציא יותר כוח במצב הזה.. (במקום נניח, 50 ב4 אוהם, הוא מוציא 80 ב2 אוהם.. וכו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...