Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי ידע טוב בחשמל רכב ואני רוצה להתקין 2 מגברים על 2 רמקולים וסאב (מגבר לסאב, מגבר ל2 רמקולים)

עכשיו אני יפרט לכם את המצרכים ואיך אני מחבר ורציתי רק את האישור שלכם

לא משנה חברות לא כמה הרמקולים לא אומים רק אם ככה מחברים נכון

יש לי מגבר 2 ערוצים ויש לו 4 כניסות rca, הוא מיועד לסאב

ויש לי עוד מגבר 4 ערוצים וגם 4 כניסות rca, והוא מיועד לרמקולים

וקרוס ויש בו 3X2 של כניסות rca מחולקים: לבן\אדום, לבן\אדום, לבן\אדום ו3 יציאות ממול הכניסות

הכניסות והיציאות הראשונות יש אפשרות כזאת : selector ויש בורר למצב bi-amp או tri-amp

בשניי הכניסות השניות והיציות השניות יש את אפשרות הבאה...: front &rear

combiner ויש בורר למצב on או off מה מחברים בכניסות והיציאות האלו?...ויש את האפשרות של סאבוואפר ששם אני מחבר את המגבר של הסאב

המצבר נמצא אצלי מאחור (בפגש) אני לוקח + כמובן עם פיוז ומפצל אותו ל-3 מחבר למגבר, לקרוס, ולמגבר השני

כנ"ל המינוס לוקח מגוף האוטו הכי קרוב למגברים ומחבר כמו את ה+

את הריימואוט אני לוקח מפצל לשלושה מגבר, קרוס, מגבר...אם לא יספיק הריימואות הזה אני יחבר ראליי (מגען בשפה המקצועית) את כבל rca יוצאים לי 2 אני מפצל אותו ל2 זוגות. זוג למגבר רמקולים וזוג לקרוס אובר אקטיבי מהקרוס אני מוציא למגבר אם כבל rca

מה שנישאר זה לחבר את הרמקולים מגשר שתיי יציאותX200 לסאב 500w

ואת הרמקולים שהמגבר הוא 4 ערוצים אני מגשר לשניX280 ערוצים לרמקולים 300W כול אחד

עכשיו לשאלות

*האם אני צריך לגשר גם את כניסות rca הרי יש לי 4 כניסות ואני מחבר רק שניים האם לקנות עוד מפצל מ2 ל-4

ולגשר או להשאיר ככה? כנ"ל למגבר השני

*האם גם את הרמקולים מחברים לקרוס או לא מחוייב או לא צריך?

מצורף תמונה של הקורס בבקשה את התייחסותכם בדחיפות

בתודה מראש

אלירן צרפתי

קרוס.ipg.JPG

פורסם

זה שוב אני האם הקרוס יכול לשמש כמפצל ל2 מגבריםלמגבר אחד של הסאב ושל הרמקולים?

אם כן באיזו יציאה בדיוק בתודה מראש

פורסם

בירברת פה כ"כ הרבה - קראתי 3 פעמים ולא הבנתי עדיין...

בכל אופן, תקציר:

את המערכת מחברים הרי בשרשרת הזו -

RCA מהרדיו דיסק לקרוס, ומהקרוס למגברים.

לקרוס הזה יש 3 כניסות: 2 למגברים של רמקולים HIGH ואחד למגבר לסאב LOW.

כנ"ל היציאות, יש 3...

אתה יכול לחבר מהרדיו דיסק זוג RCA בודד לכניסה העליונה ולשים את הקרוס על מצב TRI MODE,

וכך כל מה שנותר לך זה לחבר RCA מהיציאות של הקרוס למגברים...

אז אם המגבר לסאב "צריך" שני זוגות של RCA, תפצל אותם מהיציאה של הסאב בקרוס, וכך תעשה

גם על פי הצורך ביציאות האחרות...

גל

• תוכן חדש...