פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המגבר הזה המגבר: בעל עוצמה אדירה של 400ואט. מתפצל ל- 2 יצאות עם קרוס לסאב. יכול להגביר מערכת עם 2 רמקולים או סאב. מגבר מושלם , למבינים : מקביל Alpine. צליל ברמה ובעוצמה הגבוהה ביותר. חווט RCA סט חוטי R.C.A לחיבור מגברים באיכות הגבוהה ביותר שניתן למצא כולל סיכוך 3 שכבות בטכנולוגיה מתקדמת. איכותו של הכבל מונעת כל עיוות בתמונה או בקול ואינה גורמת להתנגדות ורעשים המאופיינים בכבלים מאיכות נמוכה. בתודה יוסי
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אני מבין את כל נושא ההשהיות וסיבות היווצרותן ואת "הטריק" הזה שנקרא Digital Time Correction. שאלתי - לאותם אלו שמכשיריהם תומכים או מספקים את האופציה הזו - עד כמה היא אכן שימושית והאם יש הבדל משמעותי בשימושה. האם הייתם מגדירים אופציה זו כדבר שאינכם יודעים איך הסתדרתם לפניה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
אני הולך להחליף את הרדיו דיסק הנוכחי שלי ומתכוון לקנות משהו עד אלף שקל הדבר הכי חשוב לי הוא האיכות ולא איכפת לי שיהיה בלי תצוגות וכל השטויות האלה אבל עדיף שיהיה האם כדאי לקנות רדיו דיסק של קלריון מהדגמים הפשוטים לדוגמא או ללכת על חברה אחרת(Blaupunkt ) מסידרה גבוהה יותר? אגב עדיפות גבוהה לmp3 וחובה 3 יציאות למגברים
הודעה אחרונה מאת apexi, -
נפח תיבה לסאב
מאת apexi- 1 תגובות
- 771 צפיות
אמרו לי פה פעם שנפח מודדים בזה שמכפילים את מידות הסאב ומחלקים ב 1000 אז נכנסתי לאתר הזה וראיתי משהו מוזר http://www.audionet.co.il/details.asp?id=523&lead_id=&look= לפי החישוב של המידות הנפח הוא 50 ומשהו ליטר ומוצהר שאתר שהתיבה היא 34 ליטר מה קורה פה?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
מי יודע לבנות תיבות לסאבים כפולים? 1 2 3
מאת Guest alex_20- 37 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קניתי 2 סאבים של PIONEER 800W ואני רוצה לבנות תיבה ל-2 סאבים . מישהו יודע אולי את המידות של התיבה של סאב כפול ? תכונות הסאב : lowest resonance frequency 35 Hz תפוקת כח מירבי 800W כניסת כח נומינלית 400W QTS 0.34 Recommended sealed enclosure (LITERS) 42.5 רגישות 89 VAS 51.45 גודל הוופר 30
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 2 תגובות
- 645 צפיות
5 הדיברות לגולש המתחיל ולזה שמעליב חברי פורום אחרים! הקדש זמן להכרת השטח ולקריאת ההודעות, לפני שאתה תורם משלך. חפש תשובה במנוע החיפוש לפני שאתה שואל שאלה, כבד את זמן החברים ואת רוחב הפס שלהם, השתדל לא להטריח אותם בהודעות ארוכות, בצרורות של שאלות, באגדות אורבניות ומכתבי שרשרת. נצל לטובה את האנונימיות שלך, ישפטו אותך לפי איכות הכתיבה שלך והעזרה לחברי פורום אחרים, שתף את האחרים בידע שלך, בדוק את הכתיב והדקדוק לפני כל שליחת הודעה, אל תמלא את ההודעות בסימני שאלה וסימני קריאה, הימנע משרשור הודעות ללא צורך, אל תקפיץ הודעות, רוב ההודעות נענות בהקדם. רשום דברים רלוונטיים לפורום, מהימנים ומדויקים, שקול שימוש בסמיילים במקום הנכון, שמור על שפה תקנית והשתדל לא לתקן אחרי…
- 3 תגובות
- 893 צפיות
שלום... יש לי רדיו דיסק פיוניר 1650 עם שעון לא מכוון,אני רוצה לכוון אותו ולא מצליח בדיוק,מה גם שאין לי תחוברת הוראות. אחד ממכם בטח יודע איך,יש לי תכפתור של השעון למעלה אבל שאני לוחץ עליו לחיצה אחת או ארוכה המצגת לא משתנה,רק רואים את השעה מה שלא ניסיתי לא עבד! אם מישהו בבקשה יודע איך לסדר את זה,אני אודה לו מקרב לב,תודה.
הודעה אחרונה מאת סופר לנסר, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קיימים כללים רבים ומגוונים לבניית תיבה לסאב. איך קובעים כיצד למקם את הסאב כעושים בניה בתא המטען?
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר במגבר PYLE דגם PLA4170 4יציאות בעוצמת 1000W..ככה אאומרים..ומה עדיף הוא או המגנט או הלנזר..שלושתם עולים כ 1000 שקל פחות און יותר
- 3 תגובות
- 854 צפיות
שלום לכולם ושבת שלום.. קניתי אתמול קומפיננטים של מורל וקיבלתי בתוך החבילה קרוסים כאלהה... עכשיו מה התפקיד שלהם ואיך לעזזל אני מרכיב אותםם *קראתי את הFAQ ולא הבנתי כאילו לא רשום איך להרכיב תודה לכול העוזרים..
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרצתי חיפוש אך לא מצאתי .... החלפתי מצבר וכך הגדרות הרדיודיסק התאפסו. זכור לי משהו שהמכשיר מכובה ללחוץ על איזה מספר, ניסתי את כל המספרים אך כלום לא הצליח. אולי משהו בכל זאת יודע? תודה.....
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צהריים טובים ושיהיה שבת שלום... אני צריך לעשות זוג טבעות הגבהה אני יכול להשתמש בעץ סנגביץ כי אין לי בנתיים אם די אף או סיביט...?? זה יהיה נורא??
הודעה אחרונה מאת DRS, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דוטק גם מהדגם הישן בזול ???
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ברשותי המערכת הבאה: רדיו דיסק כנראה שאני מביא את האלפיין 9835 קומפוננט קדמי רוקפורד FNQ 100RMS 6.5 מגבר לרמקולים קיקר 650.4 KX סאב קיקר סולו-באריק החדש L7 12" מונובלוק לסאב קיקר 600.1KX קבל דיגיטאלי של 1 פראד המערכת עוד לא מורכבת(תיהיה מורכבת בגולף) ואני בהתילבטיות בקשר לרמקולים אחורים. אם אני שם אחוריים אז יש לי מקום לשים אותם או במגש מאחורה או בדלתות האחוריות (6.5 אינץ) והם יקבלו הגברה מהקיקר 650.4 - 85 RMS ב4 אוהם השאלה אם בכלל צריך אחורים או שזה יהרוס את האיכות? אין לי בעיה לא לשים אחוריים אבל שלא יהיה מצב שהבאס יבלע לי את המוזיקה.. ואם כן לשים אחורים אז איזה? 6X9 קומפוננט?וחברה אל תגידו לי לשים פיוניר או קנוואד... חשבתי על 6X9 של קיק…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
איך חותכים פח? 1 2 3 4
מאת Life_SyStem- 56 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יש לי מאחורה ברכב (בלנו) רק כניסה ל- 6.5 ואני רוצה להכניס 6על9 מכובד ואני לא רוצה שום הגבהה!! (זה סתם יוצא מגעיל!) איך חותכים פח? יש לכם הצעות מקוריות להכנסת 6על9 בחור של 6.5? בתודה מראש LIFE SYSTEM
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות שקיבלתי במייל, אני מעלה אותם לפה, אתם מוזמנים להגיב...ולומר את דעותיכם...
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אוקי לאחר שבניתי תיבה [מבוססת באס רפלקס כפול עליון]וקניתי וופר פשוט וזול ב120 שח "סאונד-אקסטרים" בכל מקרה ברצוני לבנות מרכיבים פשוטים וזולים ונגישים קרוס פסיבי ופחות או יותר יחסום תדרים מעל ל60HZ ויעביר תדרים נמוכים מתחת ל50HZ אם אפשר..השאלה שלי איזה רכיבים אני צריך ויותר מכך אם תוכלו בבירור לומר לי את הרכיבים וערכם המיספרי כדי שאוכל בפשטות ללכת לחנות ולרכוש אותם ובנוסף שירטות המעגל של הקרוס כדי שאדע כיצד לחבר ולבנות את הקרוס. בכל מקרה נתוני הסאב 12" 1000W max 300 R.M.S 89db[- / +]2 *כמו כן ברצוני לצורך הנעת הסאב לרכוש שוב מגבר פשוט מספיק 2 יציאות 400 וואט חברה לא בהכרך מוכרת [ישנן כאילו ברמות טובות ביותר..] עד סכום של 420 שח כמו כן ברצוני לדעת כמה תעלה לי…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 718 צפיות
מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה?? אני קונה אותו מחר ב1550 ש"ח חדש. מה אתם אומרים הוא שווה את הקנייה???
הודעה אחרונה מאת arm123, -
עזרה בקניית מגבר 1 2 3
מאת amer99- 32 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מגבר 4 יציאות חדש עד 1000 שקל שירים שני אחוריים של פיוניר 330W וסאב פיוניר 305C 800W..הדגש הוא על הצליל ולא העוצמה..תודה
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 963 צפיות
יש שם כמה בניות יפות ואלגנטיות וכמה מטורפות !! http://teamdream.au.com/photos/asfb2004/
הודעה אחרונה מאת mdma, -
תיבה ל PIONEER 6*9 1 2 3
מאת commando- 43 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר שאומר בדיוק איך להכין תיבה ובאיזה גדלים לפי הנתונים של הרמקולים
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברת אוטופרט המתמחה בתכנון ובהתאמת מערכות שמע ומולטימדיה לרכב, קיבלה את הזיכיון הבלעדי לשיווק בישראל, של מוצרי היוקרה לרכב מתוצרת PLANET AUDIO האמריקאית. חברת PLANET AUDIO מתמחה בפיתוח ויצור של רמקולים וסאבוופרים, מגברים ומעבדי צליל, רדיו דיסקים, נגני MP3 ו-DVD, מסכי תקרה ומסכים עצמאיים, כבלים, כבלים ואביזרים נלווים רבים, החשובים למיצוי הפוטנציאל של המערכת. חברת PLANT AUDIO הציגה כמה חידושים בדגמי 2005, בינהם סדרת מגברים בטכנולוגיה דיגיטאלית (מיוצרת בארה"ב בעבודת יד), המתאפיינת בצליל אוטנטי, מדוייק וחסר עיוותים, כיוון פאזה משתנה ברוב דגמי המגברים ורמקולים "מסורתיים" (full range) עם קרוסאובר פסיבי. מידי שנה זוכים המוצרים של PLANET AUDIO להכרה נלהבת מצד העיתונות המ…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
צריך חוות דעת
מאת עמרי_- 3 תגובות
- 711 צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה ? http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2508&CatCode=346 בשביל להגביר דוטק מקדימה ואחוריים או סאב
- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
טוב חברה סקר אחד וקטן עשינו על רדיו דיסקים עכשיו מעניין אותי באיזה מגבר אתם משתמשים אז תרשמו חברה דגם וחוות דעת ( אם אתם רוצים מחיר מצויין ) אני בסוף יעשה חישוב של כול התגובות כמובן שאם אתם משתמשים ב כמה מגברים אתם מוזמנים לרשום על כול אחד מהם ( מגבר פנימי של HU לא נחשב..) אני באמת מבקש ממכם לא להגיב סתם זה לא בשבילי זה בשביל כולנו תעשה את זה בפרטי בבקשה חבל לעדות לאייל עבודות ותת לא להתחיל למחוק תגובות מיותרות אני אתחיל חברה : קליפורניה בום דגם : 1200 וואט מחיר : 700 ( מחיר מיוחד ) חוות דעת : מרוצה מאוד עושה את שלו על הצד הטוב ביותר שווה כול שקל לדעתי ! אני אישית מאוד מרוצה ממנו ! תודה רבה למי שיגיב מתן עריכה : אני יודע שיש הר…
שלום יש לי בעיה לפני11 שבועות בערך(כימעט 3 חודשים) דוד שלי שלח לי ממיאמי רדיו דיסק שקניתי שם אך נאלצתי להשאיר אותו שם ולא לקחת אותו איתי מסיבה מסוימת קיצר הרדיו עדין לא הגיע למרות שהיה אמור להגיע תוך 6 שבועות(עברו 11) דוד שלי שלח לי אותו בדואר רגיל שארה"ב ולא בFEDEX או UPS. אני לא יודע מה לעשות ובינתים דוד שלי הלך כמה פעמים לסניף הדואר שם וכל הזמן אמרו לו עוד שבועים ועוד שבועים. האם יש משהו שאני יכול לעשות?והאם יש למישהו ניסיון אם מצב כזה?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן רכשתי בשבוע שעבר זוג סאבים מהסדרה הנ"ל. שמעתי בעבר זוג שכזה עובד והתרשמתי לטובה מאוד, למרות שהיתה בעיה אחת ידועה בקייקרים שהיא החיבורים בין המתח לסליל אשר במאמץ גבוהה נוטים להתנתק מה שמצריך הלחמה מחדש. ואני מקווה מאוד שזה נפתר בדגמים החדשים ואם לא.. אז לא נורא . בכל אופן רכשתי את הנ"ל לאחר שרציתי להשתדרג מזוג הפאנצ' HE שברשותי. ובכן הסאבים נכנסו לתיבה שבה היו הפאנצ'ים לפני כן שהרי היא מתאימה למידות. (לכל יחידה 1CUF) הבאס שהסאב הזה מפיק הוא שונה בצורה מאוד ברורה מהסאבים של רוקפורד שהיו לפני כן, זה בה לידי ביטוי במיוחד בתדרים שהסאבים נותנים, משום מה הוא יורד יותר נמוך וזה מורגש בצורה ניכרת. מי שאוהב את התדרים הנמוכים יאהב את הסאבים הללו. הם עושים את העבו…
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
מגש לרנו אקספרס 1 2
מאת commando- 25 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי רמקולים 6*9 ואין לי משג איך להתקין אותם ברנו אקספרס(אוטו מסחרי) אם להכין מגש אטום מהכיסאות האחוריים עד סוף הארגז(עד הדלתות האחוריות) או להיכין תייבה קטנה סגורה / פתוחה- אבל הבנתי שהיא צריכה להיות גדולה בגודל של בגז' של אוטו פרטי. או לקנות מגש של אוטו פרטי ולהתקין אותו באוטו עם סגירה או בלי סגירה אני ממש לא יודע מה לעשות...
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם בגלל הגודל של הרמקול הקדמי שלי 5.25" מידה ארורה שכזאת אני צריך לקנות גם קומפוננט ולא להשתמש ברמקולים שיש לי אז ככה, ההתלבטות שלי היא בן 2 סוגים שהם חברת מגנט: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2145,'normal_sales') או של חברת PYLE http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^835,'normal_sales') מה שכן נראה לי חשוב להגיד את הקומפוננט הHU שלי יגביר שיש לו יציאה של 40W תודה לכולכם העוזרים
- 15 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגע הסאבים מחוברים למגבר סוני שתי ערוצים שמספק 150וואט אר.אמ.אס לכל ערוץ. אבל אני רוצה לחבר את המגבר לקומפוננט הקדמי בשביל קצת יותר "מיץ" וכעת אני זקוק למגבר בשביל שתי הסאבים, מונובלוק נראה כמו רעיון טוב. תקציב של עד 1500, עדיף פחות, קצת נמוך אני יודע, אך האם יש מגברים מתאימים וטובים בתקציב זה לסיטואציה הזאת? תודה.
- 46 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
טוב חברה רק רציתי לתת לכם את התוצאות של הסקר הקטן שעשיתי ( אותי מאוד עניין לדעת מה קורה בעניין הזה ) הזה הינה התשובות בבקשה מקורי- מכשיר אחד איווה - מכשיר אחד קלריון - 2 מכשירים סוני - 2 מכשירים רוקפורד - 4 מכשירים אלפין - 5 מכשירים ג'י וי סי- 6 מכשירים קנווד 8 מכשירים פיונר 28 מכשירים אז אתם לבד רואים מה קורה פה יש פיונר יותר מרוב החברות בצורה משמעותית ברור שיש פה עוד מלא חברי פורום שלא הגיבו אז זה הכי הרבה שיכלתי לעשות תודה למי שהגיב והשתתף בתרד מתן עריכה : זה התרד המקורי עם חוות דעת על המכשירים מי שרוצה לבדוק על דגם מסויים מוזמן להעיף מבט http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=53848
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 518 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Itzik-b
- אביעד
- SlowRide
- Pika007
- `Infinity
- Renaultrap
- פריג'י
- sperial
- yor2
- מיץ פטל
- Night Driver
- סידן